jasamnepismen Posted January 22, 2014 Report Share Posted January 22, 2014 Frankie Boyle @frankieboyle Exciting to think how many goals Mata could score in the Championship lolo 1 1 Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted January 23, 2014 Report Share Posted January 23, 2014 (edited) mudro ga je prodao nekonkurentima za titulu.. a jos utd tek treba da igra sa sitijem i arsenalom..sigurno je portugalsko govno sve to izmerilo.. lep transfer za mutd u borbi za ls..jedini gubitnik svega ovoga je Januzaj, jer nece moci da igra u istom timu u istom trenutku kad i Mata.. Edited January 23, 2014 by GibanicA Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted January 23, 2014 Report Share Posted January 23, 2014 navodno je Salah iznajmio gajbu u Liverpulu, sudeći po nekim slikama koje kruže po netu i onda je dobio poziv od Romana : )))) Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted January 23, 2014 Report Share Posted January 23, 2014 Pa Mata je kickovan jer su dovukli Matića, ne mogu njih dvojica na terenu zajedno, realno :D Wat? Na koji fazon oni smetaju jedan drugom? Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted January 23, 2014 Report Share Posted January 23, 2014 па вероватно се ВИЛЕ води истом логиком ко ономад за Тевеза :D Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted January 23, 2014 Report Share Posted January 23, 2014 salah u celziju koj ce on kurac, propasce na klupi 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marks Posted January 23, 2014 Report Share Posted January 23, 2014 pa kupili ga da ga ne bi kupio pool :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted January 23, 2014 Report Share Posted January 23, 2014 Tancredi Palmeri @tancredipalmeri 9mEssien and Milan reached agreement. Standing by for Chelsea word, considering Cobham has been busy with making Salah official Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
traktori Posted January 23, 2014 Report Share Posted January 23, 2014 Istripovao sam da je i Matic cist M, svakako se nagomilalo brdo ljudi na M poziciji, ne bi me cudilo da jos neko od M dobije ispisnicu. Sad gledam nesto skupinu koju ima Celzi, fazon svako moze da zavuce gol :olol, eto Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted January 23, 2014 Report Share Posted January 23, 2014 Koji ce kurac Salah u Celziju...zar im sredina i krila nisu najjacha strana. mislim imaju vec Shurlea, koji sedi zaludan na klupi, kada nije povredjen 1 Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefanm Posted January 23, 2014 Report Share Posted January 23, 2014 Sky Sources @juanmata10 to have medical at Manchester UTD this evening and deal is expected to be announced tomorrow #SSN Znaci verovatno sutra ujutru i oficijalno.. Salah dosao u Celsi a svi mislili da ce u Liverpul , a bzvz ce da trune na klupi Celsija... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
towerrr Posted January 23, 2014 Report Share Posted January 23, 2014 I onda neko kaze da Bayern radi transfere kako bih eliminirao konkurenciju 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
agrsv Posted January 23, 2014 Report Share Posted January 23, 2014 (edited) Pul nije konkurent Celziju Celzi je ovim potezom po meni prosao vrh, pustili Matu za 45m, a doveo Salaha na njegovo mesto za skoro 3x manje para. edit: Ista prica se vodila oko Viliana sa Totenhemom, pa eto on pernja u Celziju, ali mislim da ce Salah nece naigrati na Stamfordu :) Edited January 23, 2014 by agrsv Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted January 23, 2014 Report Share Posted January 23, 2014 BREAKING - Arsenal have reportedly agreed a fee with Schalke for Julian Draxler. (Tuttomercatoweb)sumnjam nesto u ovo pogotvo sto je Venger ono izjavio, ali ajd da postavim 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dULEYM4N Posted January 24, 2014 Report Share Posted January 24, 2014 Daće bog... I još kad bi se isprsili za jednog špica, titula bi bila u severnom londonu :)) Quote radim iskljucivo po preporuci Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted January 24, 2014 Report Share Posted January 24, 2014 (edited) Pun mi je kurac Čelzija i ove politike "držaćemo igrače na klupi da ne bi pojačali druge, jer imamo pare"... Dabogda nikad ne izašao na teren, govno egipatsko! Matu dali Unitedu jer nema šanse da osvoji išta, a Sitiju, Arsenalu ili Pulu ga ne bi dali ni za 100 miliona... Edit: Bekovi, Rodžerse, bekovi! Edit 2: "Egipatski Mesi" dupe moje, daboda postao "egipatski Perica Ognjenović"! Edited January 24, 2014 by milanche 1 Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted January 24, 2014 Report Share Posted January 24, 2014 vec vidim salaha u startnoj protiv liverpula, i ponizavanje SISOKA/FLANAGANA koga god : )))) danas citam vengera sto kuka kako nije fer sto je celzi pustio matu junajtedu, jer celzi ne igra do kraja sa utd-om, a arsenal igra : )))) BREAKING - Arsenal have reportedly agreed a fee with Schalke for Julian Draxler. (Tuttomercatoweb) sumnjam nesto u ovo pogotvo sto je Venger ono izjavio, ali ajd da postavim tutomerka.. sta? Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted January 24, 2014 Report Share Posted January 24, 2014 Pun mi je kurac Čelzija i ove politike "držaćemo igrače na klupi da ne bi pojačali druge, jer imamo pare"... Dabogda nikad ne izašao na teren, govno egipatsko! Matu dali Unitedu jer nema šanse da osvoji išta, a Sitiju, Arsenalu ili Pulu ga ne bi dali ni za 100 miliona... Edit: Bekovi, Rodžerse, bekovi! Edit 2: "Egipatski Mesi" dupe moje, daboda postao "egipatski Perica Ognjenović"! egipatsko govno jer je odlučio da ide u bolji klub, živi u neuporedivo lepšem i zanimljivijem gradu (jer Liverpul je najgora rupa na planeti) i prima više para? Pa svako bi napravio potez koji je uradio Salah Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted January 24, 2014 Report Share Posted January 24, 2014 pa neće igrati, ali će klub napustiti za godinu dana, a na svakom sledećem mestu će dobijati nešto manju platu nego u Čelziju (npr Kežmanov primer koji se posle Čelzija svugde šlepao, ali je održavao kintu) 2 Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted January 24, 2014 Report Share Posted January 24, 2014 Istripovao sam da je i Matic cist M, svakako se nagomilalo brdo ljudi na M poziciji, ne bi me cudilo da jos neko od M dobije ispisnicu. Sad gledam nesto skupinu koju ima Celzi, fazon svako moze da zavuce gol :o lol, eto Pa Matic je CM i DM, a Mata je iskljucivo AM koji ordinira iza spiceva posto ga odbrana ne interesuje. Ono sto je Mata igrao u Celsiju najvise me podsecalo na Snajdera iz Interovih dana, s tim sto Vesli moze da igra cistog central midfieldera, a Mata nema to u svom arsenalu, moze jos da igra samo popularnog SS :DU Valensiji je u pocetku igrao po krilu, ali je realno spor ko kurac pa su ga gurnuli u sredinu :) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Highl1 Posted January 24, 2014 Popular Post Report Share Posted January 24, 2014 5 Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted January 24, 2014 Report Share Posted January 24, 2014 ljudi kakav Salah bre..pa jel se secate Mohameda Zidana..kakav je to tek talenat bio..a nista realno nije uradio.. Pravi, regularni arapin, ne ovi naturalizovani, nikad ne moze da bude vrhunski fudbaler..Mido nesto malo jednu sezonu i to ti je to.. siguran sam da je Murinjo imao u vidu te utakmice sa sitijem i arsenalom koje utd tek treba da odigra, ali kad igras bedno, bedno ce ti se i vratiti..bar se nadam da ce biti tako.. Za drakslera bas bas sumnjam, osim ako nije dogovor za leto..pa Salke se bori za LS u nemackoj i igraju 1/8 f protiv Reala. tu mali da zvekne neki gol i da mu se poveca cena za 4-5m Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted January 24, 2014 Report Share Posted January 24, 2014 @GibanicA: Ima tu nešto, ako su ti Egipćani isto što i ovi naši cigani, onda si sigurno u pravu. Sećam se kad sam bio klinac, obično u nekom proseku ti cigančići budi za nijansu brži, jači ili agilniji od nas negde do 15, 16, najkasnije 17. godine, ali onda naglo oslabe, uspore, ugoje se i ne budu ni za kurac... Oh, well Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted January 24, 2014 Report Share Posted January 24, 2014 siguran sam da je Murinjo imao u vidu te utakmice sa sitijem i arsenalom koje utd tek treba da odigra, ali kad igras bedno, bedno ce ti se i vratiti..bar se nadam da ce biti tako.. neverovatni ste ove sezone, wenger je jak u vama : )))) Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rowland Posted January 24, 2014 Report Share Posted January 24, 2014 keža se makar naigrao u holandiji, a ovaj dečko ima 21 godinu, i odabrao je taj put za nešto više para (ne znam detalje, ali mu sigurno nisu ponudili duplo više) ovako, posle 2-3 sezone u pulu, ako je stvarno to što za njega pričaju, mogao bi da se uspostavi kao ozbiljan igrač, i da posle bira top klubove. ovako, sa 27 će završiti u qpr-u sa ostalim šoderom pul mu je ponudio 10 miliona, čelzi dodao 2 milion i pokupio ga, tako da nije ni bilo mnogo više :) Quote Live and let die Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts