Dreadnought Posted December 11, 2016 Report Share Posted December 11, 2016 Ne znam da li mogu da se vide ti konzumablsi ako nemaš brod za koji hoćeš da proveriš. Kod premiuma višeg tiera može svašta da bude, ali generalno za regularne brodove: Hydro imaju krstarice, od t4-5 pa naviše. AA fire imaju krstarice od t5 naviše i valjda US dd od t8 pa preko. Radar imaju svi kruzeri visokog tiera sem Japanaca valjda. Rapair imaju svi battleshipovi i krstarice t9-10 (sem britanskih, oni to dobiju ranije) Torpedo reload je nova stvar i to valjda imaju samo japanci i to na ovoj gunboat grani. Spoteri i katapult lovci su šareno. Generalno su prvi na BB-ima , a drugi na krstaricama, ali nije isključivo, Imaš Ruse koji mogu da nose spotera, a ima čini mi se i BBa koji mogu da ponesu lovce. Za diviziju me iscimaj kad me vidiš online. :) Quote ... ukusi su razlichiti... reche djavo i sede u trnje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted December 11, 2016 Report Share Posted December 11, 2016 Tako nesto sami skapirao za consumables, nego rekoh da ne pise negde. NEgo sam se pre neki dan iznenadio kad sam video da na onom premium tier 5 BB sto su svi dobili, Arkansas B moze da ide neki equipment koji nisam do sada uopste video da ide na druge BB, nesto za bolji reload primarnih i sekundarnih topova, al kosta 3 milke :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted December 12, 2016 Report Share Posted December 12, 2016 Resio sam da se inatim i sada svaki kontejner uzimam onaj try your luck...i za sada naravno nijednom nisam dobio super kontejner, mamu im jebem i rngu i svemu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted December 17, 2016 Report Share Posted December 17, 2016 Nista jos uvek od super kontejnera...sta je bese arsonist medalja, odredjeni dmg kroz pozar ili nesto drugo, treba mi za onu misiju...iskoristih ovaj jedan dan premiuma i zastavice da malo bustujem grind :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadnought Posted December 17, 2016 Report Share Posted December 17, 2016 Arsonist je da ubiješ brod, a da si na njemu napravio štete vatrom od preko 40% ukupnog helta. Što bi se reklo, uzmi kruzera ili DD topovnjaču i prži samo HE. Pa će već da se utrefi. Quote ... ukusi su razlichiti... reche djavo i sede u trnje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted December 18, 2016 Report Share Posted December 18, 2016 Kul, mada ne moraju sve misije da se ispune da bi se preslo na sledeci stepen:). Nego jel koristi neko one modove sto pokazuju ingame dmg i ugao pod kojim je brod na koji se nisani, dajte link :D I drugo pitanje, jel uzimate obavezno destroyer kapetanima onaj skill za +400 hp po nivou? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted December 19, 2016 Report Share Posted December 19, 2016 kad smo dobijali ove japanske destroyere dobili smo i kamuflazu...mislio sam da je stalna, al danas je uklonili pederi:( ovo za skillove kapetana destroyera pitam zbog akizukija recimo, koji vec ima preko 20k hp, vise nego neki tier X...ali mu je zato range relativno mali, oko 10km...pa bih njegovom kapetanu stavio cetvrti skill ovaj za range, a kapetanu kagera ovaj za +400 hp, sta mislite? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted December 20, 2016 Report Share Posted December 20, 2016 @Dreadnought, @Dandy, dajte vase misljenje:) elem, stize nam novi patch za par dana i sa njime konacno nemacki destroyeri:) http://worldofwarships.eu/en/news/updates/patch-notes-0516/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dandy Posted December 20, 2016 Report Share Posted December 20, 2016 (edited) Pa sve zavisi kako igraš koji brod. Ja uglavnom pre stavljam skill za povećavanje HP-a, pošto mi kod razarača retko fali domet. Mada ima tu specijalnih slučajeva, kao npr. ako imaš dovoljno iskusnog kapetana i onaj peti skill za kamuflažu, pa sa povećanim dometom možeš da gađaš neprijatelja, a da i dalje nisi u dometu za detekciju. Ali to moraš da proučiš kod kojih razarača je uopšte moguće. Edited December 20, 2016 by Dandy Quote Dandy [RUR] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted December 20, 2016 Report Share Posted December 20, 2016 Pa dobro, to jeste, ali racunam Akizuki kao tier VIII vec ima vise HP od vecine tier X razaraca, nece mu nesto znaciti jos te 3000...a sa druge strane domet mu nije neki, povecanje sa 10 na 12 km bi bilo fino, plus AA domet. Otkud znam, videcu jos:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadnought Posted December 21, 2016 Report Share Posted December 21, 2016 Pa to što Dandy kaže. Kod torpedista je zgodno uzeti HP, ja recimo imam i na kamikazi i na šimi. Domet topova im nije primaran, a extra helt nekad spasi glavu ako te snime. Izdrži bar koju granatu više. A opet, za topovnajče zavisi šta voziš, prostudiraj statove pa vidi šta ti je potrebnije. Quote ... ukusi su razlichiti... reche djavo i sede u trnje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted December 21, 2016 Report Share Posted December 21, 2016 Nekako kapiram da mi je za topovnjace bitniji range, posto vec imaju vise healtha, videcu jos Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted December 22, 2016 Report Share Posted December 22, 2016 kakve su ovo silne akcije, moze i graf spee da se dobije...izasao patch danas inace https://worldofwarships.eu/en/news/common/santas-wanted-and-marathons/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dandy Posted December 22, 2016 Report Share Posted December 22, 2016 Yup, od sutra kreću misije za Graf Spee-a i biće svake nedelje po nekoliko misija da se završi da bi se na kraju dobio brod. Nisu uopšte teške. Ako se iole redovno igra, mogu da se odrade bez nekog cimanja. Quote Dandy [RUR] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted December 22, 2016 Report Share Posted December 22, 2016 i meni deluje lako, ali mozda nisam najbolje skapirao...ispada da treba da se zaradi izmedju 12 i 32k expa po stadijumu koji traje od 5 do 10 dana, to stvarno deluje prelako, videcemo...inace ovi nemacki destroyeri ne deluju nista posebno, a vama? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted December 24, 2016 Report Share Posted December 24, 2016 Kakve su ovo akcije i ludila danas, dobih silne neke zastave i kredite i jos nalete super kontejner sa 10 miliona kredita:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadnought Posted December 24, 2016 Report Share Posted December 24, 2016 (edited) Dule danas je Badnji dan po zapadnjački. Sutra Božić, pa malo pumpaju atmosferu... Ja taman pazario montanu na popustu... Edited December 24, 2016 by Dreadnought Quote ... ukusi su razlichiti... reche djavo i sede u trnje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dandy Posted December 25, 2016 Report Share Posted December 25, 2016 Jbt sad sam tek provalio da možeš da aktiviraš ponovo misiju koju si završio ranije. Koliko vidim, ni ne postoji drugi način da se skupi dovoljno pinova da se završe one Graf Spee misije. Quote Dandy [RUR] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted December 25, 2016 Report Share Posted December 25, 2016 Ne kapiram, zar nije dovoljno da se odrade samo ona 4 stadijuma sa expom i to je to? Doduse ja jos ni prvi nisam zavrsio, ima vremena do 28. decembra:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadnought Posted December 25, 2016 Report Share Posted December 25, 2016 Za Spee-a prva faza ima samo dve misije. Jednu treba odraditi dva puta, jer nema dovoljno pinova drugačije. A finalna misija ove prve faze je dostupna od 28-og pa na dalje. Quote ... ukusi su razlichiti... reche djavo i sede u trnje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted December 25, 2016 Report Share Posted December 25, 2016 Da, da, skapirao sam sad. Odradio sam i skupio sva tri pina, sad samo treba 28. da odigram jednu bitku i prva faza je gotova i pocinje druga? Deluje lako za sada, videcemo:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted December 26, 2016 Report Share Posted December 26, 2016 I posle duzeg vremena Kraken:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted December 27, 2016 Report Share Posted December 27, 2016 x3 exp ova tri dana, ko ce postici sav taj grind u wotu i wowu:) https://worldofwarships.eu/en/news/special/special-happy-holidays-xp-rush/ btw, preporucite mi neku cruisre liniju za igranje koja je najzanimljivija po vasem misljenju, posto sam DD, BB i CV pikao:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemi187 Posted December 27, 2016 Report Share Posted December 27, 2016 Kakav je ovaj Mogami zivotinja. Ja jos mislim da Japosi imaju najbolju i najyanimljiviju cruiser liniju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted December 28, 2016 Report Share Posted December 28, 2016 (edited) E jbga, ja vec krenuo Engleze da pikam:). A japance vec igram dve DD linije, BB i CV liniju, ne moram bas sve njih:). Btw, zao mi da prodam ove tier 6 i 7 japanske DD, al moracu posto nemam slotova:( Jos jedno pitanje...sta da stavim na onaj cetvrti slot od opreme na Kagera dok je ovaj popust...za concealment, target acquisition ili steering gears? Edited December 28, 2016 by Dule_smor Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts