Dule_smor Posted September 6, 2016 Report Share Posted September 6, 2016 8 hours ago, spi said: Zato sto si jedini koji komentarise u ovoj namucenoj temi a da zapravo ne igra No vidim da te je lako naljutiti, te obustavljam akciju Ok, izvini ako si se salio, ali ajde razumem da me proziva Deda ili Dandy ili neko koga znam sto godina i ovako i na forumu:). Ne ljutim se ja, al meni bi bilo recimo glupo da tebe zezam i prozivam makar to bila i sala posto te ne znam da bih bio toliko slobodan. A ko sto rekoh igrao sam i Alfu i Betu i sad ponekad opikam, tako da nije da bas uopste ne igram, imam pravo valjda nesto da prokomentarisem i ja ovde valjda, makar bila i neka glupost:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadnought Posted September 7, 2016 Report Share Posted September 7, 2016 Čiju Alfu si igrao Doc? Prilično sam siguran da si Beta nalog napravio dan posle mene, kad sam ti dojavio da su pustili jedan wave za registraciju... :) Quote ... ukusi su razlichiti... reche djavo i sede u trnje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted September 7, 2016 Report Share Posted September 7, 2016 pa neko mi je dao svoj alfa nalog da probam, zwerko valjda...ccc, cemu toliko nepoverenje prema meni:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted September 8, 2016 Report Share Posted September 8, 2016 On 9/6/2016 at 9:39 AM, Dandy said: Moj je utisak da grind ide otprilike istom brzinom kao u WoT-u. Mozda mi se cini da je sporije zato sto bitke u proseku duze traju. btw, u novom patchu moze da se vidi armor layout za sve bordove Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted September 11, 2016 Report Share Posted September 11, 2016 Opet samo ja trtljam, a ne igram, ali evo moje omiljene nemacke krstarice iz ww2, pravi brod za nas nubove koji ne igramo :D https://eu.wargaming.net/shop/wows/vehicles/3805/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadnought Posted September 11, 2016 Report Share Posted September 11, 2016 I opet nisi uradio domaći zadatak. :) Ljudi su ga testirali malo i u principu je 1/1 Hiper. Razlike u ciframa su na nivou decimala. I nema nikakav extra komad opreme ili nešto (Kao što Tirpic ima torpeda, a Bizmark nema npr). Konačna ocena je generalno da je čisto kolekcionarski reskin Hipera. Princ Ojgen za Vas gospodine? Svakako! 40 evara molim! , ... mali nafarbaj der još jednog Hipera onako na fensi i promeni mu ime... :) Quote ... ukusi su razlichiti... reche djavo i sede u trnje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted September 11, 2016 Report Share Posted September 11, 2016 Nisam ja nista rekao, ni da je dobar ni da nije, niti mi pada na pamet da ga kupujem, ali legendarni brod kao sto je on zasluzuje svoje mesto u igri. E sad to sto ga stavljaju kao premium da uzmu pare nije nista novo za Wargaming:). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted September 18, 2016 Report Share Posted September 18, 2016 Pravi vikend noob igrac igra samo kad su specijali, ne pamtim da sam imao 5 pogodaka u citadelu u jednom gejmu, a kamoli iz prvih 5 hitaca :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted September 21, 2016 Report Share Posted September 21, 2016 Niko nece da prica sa mnom:(. Btw, kakve su ovo personal ponude, iskocilo mi danas Kamikaze destroyer za 3k golda na 20 minuta, sreca pa nisam imao pare ingame da ga uzmem:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadnought Posted September 22, 2016 Report Share Posted September 22, 2016 Da si imo dublone onda bi se upecao? :))))) Kamikaze u principu jeste Minekaze. Razlike su u decimalama, jedino Kamikaza ima fensi perma kamuflažu odma u paketu. Ne znam koliko je cene u šopu, al ja ne bi dao pare ili golde za nju. Zaradio sam je kad je bila event reward. Quote ... ukusi su razlichiti... reche djavo i sede u trnje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted September 30, 2016 Report Share Posted September 30, 2016 jos jedno glupo pitanje...jel skill treceg tiera za destroyere uzimate onaj za vecu brzinu torpeda ili onaj za veci domet, ako je acquisition range uopste domet ili samo domet nisanjenja? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kursula Posted October 1, 2016 Report Share Posted October 1, 2016 Acquisition range povecava daljinu na kojoj detektujes torpeda. Ja bih pre uzeo superintendent ili high alert kao treci tier. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted October 1, 2016 Report Share Posted October 1, 2016 aha, detekcija je znaci u pitanju, onda cu uzeti superintendant verovatno, fala:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted October 1, 2016 Report Share Posted October 1, 2016 Supernintendo Dule Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted October 4, 2016 Report Share Posted October 4, 2016 toeto, kome saljem rep za castovanje :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted October 6, 2016 Report Share Posted October 6, 2016 ccc, iskulirali ste me, a vidim ljudi na tubu kace tier X gejmove sa slicnim damagom:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadnought Posted October 6, 2016 Report Share Posted October 6, 2016 6 je malo. Ja klivlendom izbio 8... Vežbaj ti još malo doktore. ;) Quote ... ukusi su razlichiti... reche djavo i sede u trnje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted October 6, 2016 Report Share Posted October 6, 2016 Pa skinuli mi poslednji frag dusmani, imao bih 7:). Al nije toliko broj killova, nego dmg:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted October 6, 2016 Report Share Posted October 6, 2016 Jel realan ovaj Habarovsk, pa njemu i ne trebaju torpeda uopste, jebote koji dmp spam:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted October 8, 2016 Report Share Posted October 8, 2016 Al ste neki, nista ne pricate, posle ja spamujem, a kao ne igram. Btw, sta stavljate ne destrojere, ono za ubrzanje ili bolje menevarske sposobnosti? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted October 10, 2016 Report Share Posted October 10, 2016 Necu da se igram, bas ste smaraci. I dalje ne verujem kakav je jebeni Habarovsk, kad ce da ga nerfuju, preko 300k dmg i 700 pogodaka lol Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadnought Posted October 10, 2016 Report Share Posted October 10, 2016 Pa trebalo bi da su ga nerfovali sad. Ili bar tako piše u poslenjim ovim patch notesima. I njemu i Udaloyu su sasekli rate of fire. E sad pošto sam danas dobio batina od jednog, baš se i ne oseti taj nerf. Iš'o sam ubogim kagerom i drugar mi doš'o u klinč i izbušio me ko kanticu. Quote ... ukusi su razlichiti... reche djavo i sede u trnje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemi187 Posted October 10, 2016 Report Share Posted October 10, 2016 Pa kagero nema teoretske sanse da pobedi u napucavanju sa bilo kojim ruskim ili americkim DDom.Jedino mozda da se nadas da ces ga pogoditi torpedima. Naravno to ne znaci da hight tier ruski DDovi nisu OP Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadnought Posted October 10, 2016 Report Share Posted October 10, 2016 Pa o tome i govorim. Naravno da trenutni japanski DD komplet nema šta da traži protiv amera ili rusa kad je u pitanju prepucavanje artiljerijom. Videćemo šta ovaj novi tree rework donosi... Quote ... ukusi su razlichiti... reche djavo i sede u trnje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted October 11, 2016 Report Share Posted October 11, 2016 Al zato kad shimakaze rokne 15 torpeda, mozda neki i pogodi :D niste mi rekli sta stavljate na destroyere, ono za ubrzanje ili bolji radius skretanja? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts