Geno Posted August 5, 2015 Report Share Posted August 5, 2015 ma dobili smo albany al pisalo ako se dobro secam da se moze dobiti i premium, i poeni i doubleoonsi kako se vec zovu pa zato pitam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyBhoneR Posted August 5, 2015 Report Share Posted August 5, 2015 (edited) Govno albany al kad je dzabe i sirce je slatko . Geno ima li igrice koje ti ne igras ? :) Edited August 5, 2015 by cyBhoneR Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geno Posted August 5, 2015 Report Share Posted August 5, 2015 Slabo brate slabo :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadnought Posted August 5, 2015 Report Share Posted August 5, 2015 ma dobili smo albany al pisalo ako se dobro secam da se moze dobiti i premium, i poeni i doubleoonsi kako se vec zovu pa zato pitamMože. Ako si se dograbio nekog drugog koda sa strane. Ovo što je džabe je samo Albany i port slot uz njega. Quote ... ukusi su razlichiti... reche djavo i sede u trnje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dandy Posted August 31, 2015 Report Share Posted August 31, 2015 Samo da primetim da Tirpitz kida kol'ko zarađuje :P Quote Dandy [RUR] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted August 31, 2015 Report Share Posted August 31, 2015 au jebote...btw, potpuno sam zapostavio brodove, jebali me tenkovi:( ps, imas onaj drugi topic za zanimljive partije forumasa u boedovima:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dandy Posted August 31, 2015 Report Share Posted August 31, 2015 Ma znam, nego mi je ovo bilo interesantno kao indikator koliko će zarađivati tier VIII premium brodovi. Quote Dandy [RUR] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faramir Posted September 1, 2015 Report Share Posted September 1, 2015 Cek bre Dandisa, opet neki kodovi, opet neki brodovi... Udeli i nama po koji brodic... :PRadi dobrih starih Bench dana... :D Quote ubij jednog - ubica si; ubij hiljadu - vojskovodja si; ubij milion - drzavnik si. A single death is tragedy, million is a statistic. - I.V.Stalin It's nice to be important, but it's more important to be nice. NN 4ever Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dandy Posted September 3, 2015 Report Share Posted September 3, 2015 (edited) Odličan patch!Mnogo mi se sviđa novi MM, a lepo je i rastinje po ostrvima Vidim da za 17. septembar planiraju da igra izađe iz bete i da se aktivira onaj novi ranking battles mod. Edited September 3, 2015 by Dandy Quote Dandy [RUR] Link to comment Share on other sites More sharing options...
x78186 Posted September 10, 2015 Report Share Posted September 10, 2015 nema mnogo naših u WoWs... a igra je odlična, mnogo bolja od tenkova ili aviona. Quote avav Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted September 11, 2015 Report Share Posted September 11, 2015 Jbga, ja se zaludeo sa tenkovima kad su resetovali Wow, mrzi me sad da grindam ponovo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kursula Posted September 11, 2015 Report Share Posted September 11, 2015 But... yamato... Odigraj par 1.5x hp dnevno :) Ja lagano igram japance, t6 bb/ca/cv, taman ce krenuti ranked kad istrazim sve module. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faramir Posted September 16, 2015 Report Share Posted September 16, 2015 Dandisa daj neke ss-e znamo da ih imas dosta dobrih pri ruci, pa malo da se divimo :)(ako ti nije previse tesko, of skroz) :) Quote ubij jednog - ubica si; ubij hiljadu - vojskovodja si; ubij milion - drzavnik si. A single death is tragedy, million is a statistic. - I.V.Stalin It's nice to be important, but it's more important to be nice. NN 4ever Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dandy Posted September 16, 2015 Report Share Posted September 16, 2015 Lol.Rezultate ili lepe shot-ove brodića? :P Inače, sutra igra navodno zvanično izlazi iz bete i kreću one ranked borbe. Quote Dandy [RUR] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faramir Posted September 17, 2015 Report Share Posted September 17, 2015 Ma moze i jedno i drugo - okaci sta ti je lakse ( licno bih mozda malo vise preferirao ovo drugo :) ) . Meni je u principu super kada tako okacis nesto - vidim kako izgledaju ti higher tier brodici :)Hoce li biti neki update, da znam da li da palim igru ili ne ? :)Mada, vec je neko vreme nisam ukljucio, updateovanje mi garant ne gine... :) Quote ubij jednog - ubica si; ubij hiljadu - vojskovodja si; ubij milion - drzavnik si. A single death is tragedy, million is a statistic. - I.V.Stalin It's nice to be important, but it's more important to be nice. NN 4ever Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shale Posted October 18, 2015 Report Share Posted October 18, 2015 (edited) lul, low tier dominacija :) takodje... koliko je prelosh Hosh u odnosu na americkog Langley-ja... no desi se ovo ponekad :) Edited October 18, 2015 by SoulstormM Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dandy Posted October 19, 2015 Report Share Posted October 19, 2015 Stigli Rusi i Nemci :) Quote Dandy [RUR] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted October 19, 2015 Report Share Posted October 19, 2015 Opa, fino, skinuh patch i pogledah tech tree, mozda krenem ponovo da igram:). Btw, sto nema Prinza Eugena medju nemackim krstaricama? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kursula Posted October 20, 2015 Report Share Posted October 20, 2015 (edited) Verovatno ce biti kao Bismark - Tirpitz. Prvi ce biti u BB grani, drugi je premium. Admiral Hipper je t8 u cruiser grani. Edited October 20, 2015 by Kursula Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dandy Posted November 7, 2015 Report Share Posted November 7, 2015 Baš mi se sviđaju vizuelno neke od ovih novih mapa i izmene starih :) Quote Dandy [RUR] Link to comment Share on other sites More sharing options...
evgeniy Posted December 19, 2015 Report Share Posted December 19, 2015 (edited) je l' tera neko japanske BB? Kawachi nije najsjajniji, ali ume da ubode fino. Myogi mi je bio potpuno drugi brod i nagovestavao je koliko ce Kongo da sabija. Kongo je po meni bas savrsen BB - idealni balans artiljerije, brzine, HP-a i okretnosti. ima i fin domet, narocito kad pogledam Fuso-a koji ce potpuno apgrejdovan imati samo 14.5km, bedak. sa druge strane, Nagato/Amagi deluju kao da ce biti zverine a la Kongo, ako ne overim dok dodjem do njih =(cruiseri mi se isto dopadaju, mada se npr. Furutaka potpuno razlikuje od Kume. radujem se Aobi, topovi imaju veci RoF i domet, a i zbog onih "defanzivnih" uglova pod kojim se moze bacati torpedo.ostale nacije ne igram, Japan ftw! o/ Edited December 19, 2015 by digrejzo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spi Posted December 20, 2015 Report Share Posted December 20, 2015 Ne znam otkud ti to da Fuso baca do 14.5, pogotovu posle apgrejdovanih modula. Max range mu je 20.5, da ima 14.5 Clevland bi mogo da ga zaliva do smrti. Nemam pojma kakvi su Kawachi i Myogi, preskocio sam ih a svi posle su jako zabavni, trenutno na Amagiju jurim rank. Sto se kruzera tice, IJN su meni bili zanimljiviji od USN, destojeri se jako razlikuju, mada su rusi pravo osvezenje. Ovak deo foruma je ocigledno mrtav, bleji na https://www.reddit.com/r/WorldOfWarships/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
evgeniy Posted December 20, 2015 Report Share Posted December 20, 2015 (edited) hm, moguce da nesto pogresno tumacim, ali evo i SS-a:hull moduli unapredjuju range (iako se ne to ne vidi u onom malom popupu, nego mora da se klikne na modul da bi se videlo u sidebaru), pa mi je i zato bilo cudno da BB tog tiera ima tako mali range. Edited December 20, 2015 by digrejzo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted December 20, 2015 Report Share Posted December 20, 2015 Fuso je imao range oko 20 pre reseta, nadam se da ga nisu sjebali nacisto. I jel ovaj ruzni hull i komandni toranj stock, gde je ona fanstasticna pagoda od 70m visine po kojoj su Fuso i Yamashiro bili prepoznatljivi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spi Posted December 20, 2015 Report Share Posted December 20, 2015 Cemu se nadas Dule kad si igru napustio za vreme bete? :DDigrejzo, klik na hull B, mrzi me da radim sada ss i baci pogled na artillery stats. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts