Lukas Posted December 30, 2013 Report Share Posted December 30, 2013 Na pola smo vremenski za misiju IS-6. Kako ide ostalim koje se bore za exp sa IS-6. Da li je neko grindao Japance i kako mu se cine. Kako preživljavate grindanje sa kinezima !!!! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nemanja77 Posted December 30, 2013 Report Share Posted December 30, 2013 MENI OSTALO JOS 30K NA FRANCUZIMA I STIZE Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lukas Posted December 30, 2013 Author Report Share Posted December 30, 2013 Svaka cast, ja ne znam kako sa kinezima, nisam ni krenuo a deluju mi smoreno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SimaJagodina Posted December 30, 2013 Report Share Posted December 30, 2013 Zavrsio sam ruse, i amere, englezi na 91 k, francuzi na 87 k, a najteze mi ide , verovali ili ne sa nemcima, mrzim VK tenkove :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted December 30, 2013 Report Share Posted December 30, 2013 Imate i WoT pricajte topik, ne morate za svaku stvar novi da otvarate:) 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lukas Posted December 30, 2013 Author Report Share Posted December 30, 2013 Sorry but *ebi ga. PRvi put na ovom forumu pa sam se ugruvao , nisam se informisao na vreme. Zavrsio sam ruse, i amere, englezi na 91 k, francuzi na 87 k, a najteze mi ide , verovali ili ne sa nemcima, mrzim VK tenkove :) Nemci su mi bili smor sa VK, ali sam prešao na JgPzIV i uživao, čak sa njim napravim i rekord 2600 exp Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted December 30, 2013 Report Share Posted December 30, 2013 Sorry but *ebi ga. PRvi put na ovom forumu pa sam se ugruvao , nisam se informisao na vreme. Zapravo je Dule je u krivu ovde, ovaj topic je skroz na mestu posto je aktuelnost trenutna a ocigledno ima interesovanja. Bolje da je odvojen topic nego da mene admini smaraju da splitujem :) Elem, ja sam trenutno u fazi preseljenja gajbe tako da nema sanse ni da razmisljam o ovoj misiji ali mi je drago da ce dosta ljudi ocigledno uspeti da zaradi taj IS-6. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
strokan Posted December 30, 2013 Report Share Posted December 30, 2013 ја сам одустао одмах од те мисије Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SimaJagodina Posted December 30, 2013 Report Share Posted December 30, 2013 Sorry but *ebi ga. PRvi put na ovom forumu pa sam se ugruvao , nisam se informisao na vreme. Nemci su mi bili smor sa VK, ali sam prešao na JgPzIV i uživao, čak sa njim napravim i rekord 2600 exp fala za savet, da ans da cu da predjem na td, jos 20 k mi tu treba, smor Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzeronimoo Posted December 30, 2013 Report Share Posted December 30, 2013 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rayard Posted December 31, 2013 Report Share Posted December 31, 2013 no life misija :D ја сам одустао одмах од те мисије i ja isto ,mnogo je to igranja ,tacno bih lajsnuo :D 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lukas Posted December 31, 2013 Author Report Share Posted December 31, 2013 no life misija :D i ja isto ,mnogo je to igranja ,tacno bih lajsnuo :D Ma i nije baš evo ja nisam igrao jedno 5 dana a tu sam na 60% misije, eto ima jos 16 dana da se igra tako da za ti 16 cu preci tih 40% kad sam za 10 uradio 60%.Inače neki ljudi iz klana u kome sam su već završili i dobili IS-6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
InhaleWind Posted December 31, 2013 Report Share Posted December 31, 2013 Ma i nije baš evo ja nisam igrao jedno 5 dana a tu sam na 60% misije, eto ima jos 16 dana da se igra tako da za ti 16 cu preci tih 40% kad sam za 10 uradio 60%. Inače neki ljudi iz klana u kome sam su već završili i dobili IS-6 Više se isplati pljunuti pare, koje za to vreme igranja mogu višestruko da se naprave radom. Ispašće vam oči ljudi. :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
r0ki Posted December 31, 2013 Report Share Posted December 31, 2013 lool, pa ja sam otkljucao pre 3 dana is6, bilo je lako, sa svim akcijama ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jojailic Posted January 1, 2014 Report Share Posted January 1, 2014 ja sam doterao ruse na nekih 70000, francuze na oko 50000, al englezi smorise najstrasnije, sa kinezima mi bilo super sa 59-16 mnogo dobar tenkic,a svabe, katastrofa... digoh ruke Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Padobranac Posted January 1, 2014 Report Share Posted January 1, 2014 Treba li nekome IS-6 pored Lowe? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boka77 Posted January 1, 2014 Report Share Posted January 1, 2014 Od starta sam odustao od ove misije kolko treba, 700k ili 800k poena... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vevericaubica Posted January 1, 2014 Report Share Posted January 1, 2014 ja sam ga završio još 30 decembra i tenk mi se sviđa jako teško mi je išlo sa francuzima čini se da je arl44 ranije bio mnogo tvrđi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SimaJagodina Posted January 2, 2014 Report Share Posted January 2, 2014 jos japanci ostali, tj, japanac, i onda dobijam tenk koji najverovatnije necu da vozim, jer imam type 59, a to je najjaci premium tenak, ali ajd da mi ne bude zao, odigrao sam event, i bar sam uzeo neke premijum dane ako nista drugo, i nabudzio free exp i parice :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fisherman64 Posted January 2, 2014 Report Share Posted January 2, 2014 meni se to cini kao nemoguca misija Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nenaddoca Posted January 2, 2014 Report Share Posted January 2, 2014 Relativno se lako zavrsi misija samo treba imati zivaca da se igra sa toliko sestica.Vredi igrati za njega,mada zaradjuje mnogo manje od type 59 i t 34,ali je jako zanimljiv za igru :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sikirica Posted January 2, 2014 Report Share Posted January 2, 2014 Ja igram samo sa ruskim tenkovima, a pošto sma se alkoholisao ovih dana nema šanse da to odradim... Jbg ne mogu da igram sa Nemačkim tenkom kad mi je jedan takav dedu zgazio :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tracerx24 Posted January 3, 2014 Report Share Posted January 3, 2014 Srecno Svima koji se trude za ovu misiju Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giski Posted January 3, 2014 Report Share Posted January 3, 2014 vredi ko ima vreme i ko je iskoristio da grnda na x5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lasica_sd Posted January 3, 2014 Report Share Posted January 3, 2014 Završio Ruse, Kinezi na 59k (type 58), svaka čast onima koji voze 59-16, nemci 30k, ameri 15k. Odustaću jer nemam vremena da grindam...... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts