Lucky Posted December 29, 2013 Report Share Posted December 29, 2013 Kad se poveže na komp (ili lap top) računar ga detektuje i pošalje sliku na njega, ali monitor je ne prikazuje. Lampica monitora takođe iz stand by moda pređe u mod rada tj. kao monitor šljaka, ali nema slike. Pa šta da mu radim - jel vredi da to neko pogleda ili da ga bacam? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted December 29, 2013 Report Share Posted December 29, 2013 (edited) Uzmi lampu, što jaču, zamrači sobu, osvetli panel pod uglom pa ako vidiš desktop znači da panel i dalje radi samo je crklo pozadinsko osvetljenje edit: ja moj 22 asus nisam popravljao, tako je bio crko al kapiram da je popravka pola novog monitora :) Edited December 29, 2013 by Shekk 1 Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted December 29, 2013 Report Share Posted December 29, 2013 (edited) sem ako je crko neki kondenz koji košta deset dinara. Ako nije ovo što šek kaže, odšrafi, pogledaj jel su kondezatori naduveni ili iscureli ili je nešto pregorelo. Većnu delova sem panela tj. ekrana i po kojeg čipa je uglavnom lako i jeftino zameniti. Edited December 29, 2013 by CheighLee Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 29, 2013 Author Report Share Posted December 29, 2013 Pa da, i ja kontam da je tako nešto ... ajd' baš ću da bacim pogled, zaista ne planiram da popravljam pošto vidim da takvi monitori koštaju oko 100tinak evra a popravka ovog bi bila verovatno 50 :) Ali tako te sitnije stvari, to može! :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 11, 2014 Author Report Share Posted January 11, 2014 Bio je neki "manji" kvar u pitanju, do 2000 je popravka ispala (ne znam tačno, Nidža je nosio) i sad radi monitor. Kaže da je kul servis u pitanju pa može da vam prenese koji je, za slučaj da nekome još treba neka slična intervencija. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted January 11, 2014 Report Share Posted January 11, 2014 Jel konzola.rs servis Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted January 11, 2014 Report Share Posted January 11, 2014 Kapiram da su samo promenili par kondenzatora koji su dzabe. Nesto slicno se i meni desavalo, sam sam ih zamenio. Kasno videh. :/ Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted January 12, 2014 Report Share Posted January 12, 2014 Jel konzola.rs servis numem ja te hevi popravke teškog hardvera :) Quote Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts