Lucky Posted April 22, 2014 Report Share Posted April 22, 2014 Pa ja mislim da je sranje da koristiš titana da nosiš zastavu, to ti sve vreme govorim :) Inače ja titana ni ne zovem praktično, tek ponekad, ne volim to ograničenje koje donosi sa sobom :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted April 22, 2014 Report Share Posted April 22, 2014 Jaoj Lale, napusti igru :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 22, 2014 Report Share Posted April 22, 2014 više volim da skačem okolo i na titane i uništavam ih nego da se gubim kako sam mnogo jak i onda pucam iz titana. nadao sam se da ima neki mod igre u kom nema titana, ali izgleda da nema :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted April 22, 2014 Report Share Posted April 22, 2014 Dobro naravno, i ja kad bolje razmislim imam dosta taktika na nekim mapama gde bukvalno ne ulazim u titana, samo ga stavim da me prati i onaj mod za njega da bolje gadja i haos :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 3, 2014 Report Share Posted May 3, 2014 Skapirao sam da nemam naviku da koristim burn cards, nikako da mi to postane "bitno" ... kada bi bila neka opcija da se stavi da automatski doda prva 3 burn cardsa i onda ti ih samo aktiviraš, možda bih ih i potrošio :) btw, kad se otključava onaj neki advanced jetpack da imaš "triple jump" ili makar duže jet packovanje, to mi deluje trenutno kao nešto najkorisnije. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 20, 2014 Report Share Posted December 20, 2014 Kako je samo ova igra brzo uginula, jel ste primetili? Neverovatan hajp, igra još i ispadne relativno zanimljiva za igranje, i malo po malo, prestadoše ljudi da je igraju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts