prota_ Posted July 8, 2014 Report Share Posted July 8, 2014 joj :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted July 8, 2014 Report Share Posted July 8, 2014 smor Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted July 8, 2014 Report Share Posted July 8, 2014 Siroma chicha, ko zna dal ce da doceka sledece prvenstvo:( Btw, idemo sad do kraja! 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted July 8, 2014 Report Share Posted July 8, 2014 ovaj dule :)))))) tekma je bila po kratkom postupku, drago mi je zbog nemaca Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dullence_ks Posted July 8, 2014 Report Share Posted July 8, 2014 camopejb Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted July 8, 2014 Report Share Posted July 8, 2014 hehe dajte jos slika smesnih 1 7 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted July 8, 2014 Report Share Posted July 8, 2014 pobednik 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted July 8, 2014 Report Share Posted July 8, 2014 ja srecan sto sam pogodio prolaz na nemce medjutim cale moj na 3 tiketa redom prolazio, 2-2 i 4+,kvota 15,2-2 i gg(jedini izlazni) kvota 11.5 i 2 u prvo 3.4 kvota...mislio sam da znam nesto al izgleda sam jos zelen :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted July 9, 2014 Report Share Posted July 9, 2014 nisam uspeo da gledam tekmu, stidim se :c inace 100e ppX 100e X 100e 0-1 10k 1x&0-3 5k 0-1 i stosta sitno za soma niko nista pogodio nije... jesu prolaz nemaca i dvojku, ali sitne pare :D cudi me da niko nije igrao 7+ kao u mozzu :) ovo je stvarno jedna bolestina, bar cu moci da pricam da sam ovo gledao uzivo do kraja zivota :) ne seri da si bio na stadionu :O gj matori!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted July 9, 2014 Report Share Posted July 9, 2014 kolko mi je drago što su napunili onog Skolarija usranog, joooooooooooooooooooojDUVAJ GA MATORI, TREBAO JE DA TE IZNABADA DRAGO!!a sada treba da ga iznabadaju Ronaldinjo, Kaka i Robinjo, a Fred i Žo da ga jebu u dupe. 1 1 Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted July 9, 2014 Report Share Posted July 9, 2014 mozes i luis fabiana da dodas toj listi...:),a sta reci za nepozivanje lukasa moure... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivan~ Posted July 9, 2014 Report Share Posted July 9, 2014 Quote "This is your life and it's ending one minute at a time." Link to comment Share on other sites More sharing options...
ПУТИН Posted July 9, 2014 Report Share Posted July 9, 2014 ja sam samo cekao da vidim kako lev vadi govno iz nosa i gura ga u usta fredu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted July 9, 2014 Report Share Posted July 9, 2014 useravanje u zivot..al tako im treba kad su na user prosli i cile i kolumbiju..moralo je negde da im se vrati.. veceras uz mesija, da pridje korak blize totalnoj legendi..ne mogu da navijam za ekipu u kojoj igraju rvp izdaja i roben ciganin padavicar Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted July 9, 2014 Report Share Posted July 9, 2014 Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BarcaS take 2 Posted July 9, 2014 Report Share Posted July 9, 2014 opusteno, iskupice se u partiji za 3. mesto. Mislis primice 5? Quote https://www.g2a.com/r/barcas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted July 9, 2014 Report Share Posted July 9, 2014 nece, igrace im thiago silva Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted July 9, 2014 Report Share Posted July 9, 2014 evo, ja javno priznajem da sam pojeo govno za Nemce, jer sam mislio da će mnogo da im fali Rojs, feel free to spit on me 2 Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
tOMABRE Posted July 9, 2014 Report Share Posted July 9, 2014 evo, ja javno priznajem da sam pojeo govno za Nemce, jer sam mislio da će mnogo da im fali Rojs, feel free to spit on me Haha, nije da te branim, ali verovatno nisi mislio da ce ostale ekipe biti ovoliko lose :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted July 9, 2014 Report Share Posted July 9, 2014 pa mislim ne mora niko da me brani, fejlovao sam. Ali, postava sa Mertesackerom, po meni poprilično prosečnim Howedesom (koji je ipak sabio šampionat), Lamom na zadnjem veznom, bez pravog CF-a (ta "lažna devetka", od te fraze mi se kenja) i krila, sa Ozilom koji je van forme (po meni je najmanje pokazao na prvenstvu od svih Nemaca), jednostavno mi nije obećavala u startu, iako su lako prebili Portugaliju. Protiv Gane su mnogo bili slabi, imala je Gana dve fine šanse na 2-2, mogli su i da izgube, a i Alžir ih je propisno namučio. U petak kad sam video postavu sa Hummelsom (koji je po meni najbolji nemački štoper, iako je imao kikseve zadnjih godinu-dve, setimo se one poklonjene lopte Ronaldu u Dortmundu, kad je Leva dao četiri gola), Kloseom, Kedirom i Švajnijem, bio sam ubedjen da prolaze Francusku, ali naravno ono juče niko nije mogao da očekuje. Kroos i Nojer su im najbolji pojedinci na prvenstvu, iako se za prvog možda to ne vidi toliko u igri (my 2 cents) a što se tiče ostalih ekipa, tačno je da niko nije briljirao (" svi danas igraju fudbal " ) Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
tOMABRE Posted July 9, 2014 Report Share Posted July 9, 2014 Slazem se ja skroz, nego hteo sam da kazem da si tako u detalje mogao analizirati svaku reprezentaciju i shvatiti da su u verovatno jos goroj poziciji od Nemaca :) Pogotovo ovi najveci favoriti, tako da sam ja i ocekivao Nemacku bar u polufinalu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted July 9, 2014 Report Share Posted July 9, 2014 Na 2-1 je Gana imala kontru 3 na 2 ako se dobro secam ali se taj sa loptom izniggovao i naravno sutao umesto da doda :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted July 9, 2014 Report Share Posted July 9, 2014 Meni je ovo prvo prvenstvo koje gledam i da navijam za ekipu koja mi igra najlepše i najbolje, tj. navijam za ekipu koja mi je najgotivnija u trenutku, bez mešanja politike!To su bez razmišljanja bile Švabe, a posle na prvenstvu mi je bila gotivna i Kolumbija. Ljudi su mašinerija, igraju lepo i pri tome su totalno fer plej, štaš više!U normalnijim okolnostima moj pik bi bio Brazil, ali Brazil nije Brazil već dva prvenstva zaredom. Oni i u JA i sada U JEBENOM BRAZILU ne zovu jednog od najboljih igrača IKADA...pa jebo vas pas. Miro Klose je klasičan dokaz koliki su pajseri. Umro bih od smeha onome koji bi mi rekao da ću navijati protiv Brazila sa hrvatima (od penala) i na ovoj tekmi sinoć, al eto i to se desilo!Na kraju, Nemci su svakako najviše pokazali i po tome treba da osvoje. Ali svi mi ovde pratimo fudbal i znamo da ne osvajaju uvek najbolji :) Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bliss Posted July 9, 2014 Report Share Posted July 9, 2014 Mislis primice 5? nisam metnuo trolfejsa jer sam mislio da je ocigledno! :) kako igrati posle onolikog ponizenja? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted July 9, 2014 Report Share Posted July 9, 2014 SUNCE NA NEBU, MESI NA ZEMLJI 3 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts