ArktickaLubenica Posted June 29, 2014 Report Share Posted June 29, 2014 Hajli moj novi bff na sport topiku definitivno , kakav obrt dogadjaja :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted June 29, 2014 Report Share Posted June 29, 2014 (edited) primetio sam da celo prvenstvo igru ramenom sviraju kao ruku...prejadno donesose mi pare izgleda ali da su srecni,srecni su :D Edited June 29, 2014 by mohr Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marks Posted June 29, 2014 Report Share Posted June 29, 2014 :D:D:D:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted June 29, 2014 Report Share Posted June 29, 2014 Hajli moj novi bff na sport topiku definitivno , kakav obrt dogadjaja :D ok, nećemo preterivati Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted June 29, 2014 Report Share Posted June 29, 2014 Pera brat, budući komša!evo loma da iskukamhttps://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1073-2988734-1200jebo te leba... Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArktickaLubenica Posted June 29, 2014 Report Share Posted June 29, 2014 ok, nećemo preterivati no homo ofc ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pirun Posted June 29, 2014 Report Share Posted June 29, 2014 sada igraju bolje nego Kostarika, i opet nije dovoljno? Znači, da bi rur kritičari bili zadovoljni, Grci moraju da nabiju Holandiju 3-0 ako prođu u 1/4? Igraju bolje od kad je ovima iskljucen igrac. Imali su pre toga jednu sansu preko salpingidisa... Ljudi su malo subjektivni kad su oni u pitanju jos od evropskog koji su uzeli igrajuci antifudbal. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tOMABRE Posted June 29, 2014 Report Share Posted June 29, 2014 (edited) nice try alfy :) Inace slazem se sa Perom apsolutno po pitanju Grka, pobedili su i nadigrali direktnog protivnika u izravnom mecu, tu nema onda sta da se prigovara. Edited June 29, 2014 by toMaBRE Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArktickaLubenica Posted June 29, 2014 Report Share Posted June 29, 2014 Pirun da je selektor Grcke, selekcije takvog potencijala igrao bi 2-4-4, kakva Nemacka, ko su ti ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted June 29, 2014 Report Share Posted June 29, 2014 Igraju bolje od kad je ovima iskljucen igrac. Imali su pre toga jednu sansu preko salpingidisa... Ljudi su malo subjektivni kad su oni u pitanju jos od evropskog koji su uzeli igrajuci antifudbal. U prvom poluvremenu su bili bolji, Kostarika je povela iz prvog šuta u okvir. Ok, mogao je ono da bude penal za Kostariku na 1-0, ali to je situacija u kojoj sudija bira da li da svira ili ne. Posle crvenog, sve je jasno Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted June 29, 2014 Report Share Posted June 29, 2014 (edited) da je protiv nas svirao bi instant SALJI MATORCE KUCI,bolja ekipa prosla dalje ! Edited June 29, 2014 by mohr Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted June 29, 2014 Report Share Posted June 29, 2014 bogovi kostarikanci ako sutra alzirci prodju nemce, ja mogu lagano dumrem i ostavim telo posle toga mogu da mi sasiju odelo a od zastave sanduk da mi naprave i da mi uz popa dzaju pozovu :) 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted June 29, 2014 Report Share Posted June 29, 2014 kostarika zasluzeno prosla dalje. Grcka jeste imala vishe shansi, ali ako igrash skoro sat vremena sa igrachem vishe i samo jedan gol postignesh, onda i ne treba da idesh dalje. Ma sta mislili o Kostariki ili Grckoj, cetvrtfinale Holandija - Kostarika ce biti zanimljivije, nego sa grckom, iako se u svakom slucaju zna pobednik Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
deK!sa Posted June 29, 2014 Report Share Posted June 29, 2014 Da su Cile i Meksiko prosli ovo bi bilo najbolje svetsko ikada 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted June 30, 2014 Report Share Posted June 30, 2014 (edited) bogovi kostarikanci ako sutra alzirci prodju nemce, ja mogu lagano dumrem i ostavim telo posle toga mogu da mi sasiju odelo a od zastave sanduk da mi naprave i da mi uz popa dzaju pozovu :) samo za nase drvo Stanka (ostali - ko nije gledao GOT -> teski spojleri) Edited June 30, 2014 by leisure Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted June 30, 2014 Report Share Posted June 30, 2014 kostarika zasluzeno prosla dalje. Grcka jeste imala vishe shansi, ali ako igrash skoro sat vremena sa igrachem vishe i samo jedan gol postignesh, onda i ne treba da idesh dalje. Ma sta mislili o Kostariki ili Grckoj, cetvrtfinale Holandija - Kostarika ce biti zanimljivije, nego sa grckom, iako se u svakom slucaju zna pobednik možda će biti zanimljivije, ali bi Grci stegli autobus i možda došli do produžetaka, videlo se juče kako su lagano zaustavili tu kontru Kostarike, što ne bi zatvorili i Robena a Kostarika će u ovom slučaju da glat izgubi od Holandije 3-0 da se oranje ni ne oznoji Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted June 30, 2014 Report Share Posted June 30, 2014 (edited) bolje i 3-0 nego da gledam bunker, barem meni. a zatvoriti kontru kostarike i holandije ipak nije isto Edited June 30, 2014 by iguana 2 Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted June 30, 2014 Report Share Posted June 30, 2014 (edited) probao 1 i gg na francuze danas,svidja mi se kvota a nadam se da nigerijci mogu da daju barem 1... e ovo sto je matuidi uradio je crveni a ne onaj start markizia... Edited June 30, 2014 by mohr Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted June 30, 2014 Report Share Posted June 30, 2014 jujuju ode zglob :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted June 30, 2014 Report Share Posted June 30, 2014 ma nije to nista, da si trenirao fudbal 5 godina i imao 10 ligaskih znao bi! 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted June 30, 2014 Report Share Posted June 30, 2014 Znao bi razliku izmedju ovog i onog. Al stagod..e moj Karime :D kaznjava nigerija :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
x - Files[kassad] Posted June 30, 2014 Report Share Posted June 30, 2014 cist crveni Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted June 30, 2014 Report Share Posted June 30, 2014 bas tako,sitnim greskicama sudija sjebao nigeriju ali su stvarno bili losi drugi deo drugog poluvremena,negde bas posle povrede onazija su se raspali,francuzi osim zadnjih 20 minuta i nisu nesto pokazali,usrace ih nemci u 1/4 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 30, 2014 Report Share Posted June 30, 2014 i ja se nadam da ce da ih jebu nemci...btw, dal ce mazic da sudi jos neku tekmu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted June 30, 2014 Report Share Posted June 30, 2014 juče kad sam video onaj penal nad robenom prvo što sam pomislio je da je čist faul, al kad sam skapirao da je to roben znao sam da je zaplivao. ali i pored toga što je šampion u plivanju, i dalje je odličan fudbaler. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts