Pantera Posted June 17, 2014 Report Share Posted June 17, 2014 od kad pratim aktivno svetska prvenstva, znaci od italije '90, nikad jadniji brazil nisam gledao. sta su oni doziveli, da im ovaj ficfiric bude glavni igrac...kako bih voleo da ih iskara mexicoo! pazi ovo je tek prvo poluvreme drugog kola.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted June 17, 2014 Report Share Posted June 17, 2014 ovaj golman Meksika je preveliki car Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
x - Files[kassad] Posted June 17, 2014 Report Share Posted June 17, 2014 kako se baca kao macka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted June 17, 2014 Report Share Posted June 17, 2014 od kad pratim aktivno svetska prvenstva, znaci od italije '90, nikad jadniji brazil nisam gledao. sta su oni doziveli, da im ovaj ficfiric bude glavni igrac...kako bih voleo da ih iskara mexicoo! to su svi pricali i prethodni kup konfederacija. pa je nejmar olomio Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted June 17, 2014 Report Share Posted June 17, 2014 jbt odlicna tekma iako je 0:0 Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
marks Posted June 17, 2014 Report Share Posted June 17, 2014 ochoa doktor Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted June 17, 2014 Report Share Posted June 17, 2014 (edited) ovaj očoa čoveče. koji je ovaj marselo cigus. stopostotna šansa, on pada. Edited June 17, 2014 by prota_ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted June 17, 2014 Report Share Posted June 17, 2014 a covek nema klub,mislim da mu je tekuca sezona bili poslednja u francuskom fenjerasu :D,bas me iznerviralo kad sam video da ga nema u albumu,sjajna tekma iako je 0-0,za razliku od onog djubreta izmedju irana i nigerije... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted June 17, 2014 Report Share Posted June 17, 2014 Bas mi je krivo sto im nije uvalio Meksiko gol iz ovog zadnjeg suta. Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
x - Files[kassad] Posted June 17, 2014 Report Share Posted June 17, 2014 dobra utakmica u picku materinu, bravo meksiko . Najgore je sto mogu da ispadnu i sad ako izgube od hrvatske (sto nije nemoguce) naravno pod uslovom da hrvati ne izgube od kameruna. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted June 17, 2014 Report Share Posted June 17, 2014 Kako je Brazil ocajan. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ПУТИН Posted June 17, 2014 Report Share Posted June 17, 2014 secam se da su nekad brasilce zvali karioke. danas taj izraz vise niko ne koristi. zato sto su sada samo pripadnici romske nacionalnosti... 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Koma Posted June 17, 2014 Popular Post Report Share Posted June 17, 2014 8 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted June 17, 2014 Report Share Posted June 17, 2014 Наравно да је брат одлучио да брани ко цар када ја чекам кеца за исплату :))))Ал добро, свака част Мексиканцима! Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted June 17, 2014 Report Share Posted June 17, 2014 Isla je vecina lopta u njega, ali ono skidanje sa gol linije je omg omg deluje mi da je drugarcina nadam se da ce komsije poduvati najstrasnije od Kameruna zbog jugonostalgicara i ostalih koji su olako zaboravili Simunica i 'za dom spremni' feat. ceo Maksimir, a kasnije i HNS na celu sa Sukerom Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted June 17, 2014 Report Share Posted June 17, 2014 najbolji rtsov komentator je bio nebojsa viskovic, ali je proteran sa javnog servisa srbije zato sto se tatica djokovic bunio kod tijanica zbog viskovicevog objektivnog prenosenja meceva sincica.. Pa da, ali zato sad covek dominira na SportKlubu... radi Engleski fudbal, Spanski fudbal i tenis, i to ubedljivo najbolje na svim nasim televizijama. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted June 17, 2014 Report Share Posted June 17, 2014 bajcetic/milinkovic sa eurosporta i bundeslige dominiraju realno :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted June 17, 2014 Report Share Posted June 17, 2014 (edited) Ja cekao brazil 2-4 gola. Jos kao necu da grbavim vecu kvotu sa 2-3 gola, bila je fina isplata i sa 2-4 zbog ostalih stvari na tiketu, a pomislih kako ce se raspucati i jedni i drugi i garant ce ici preko 3. Medjutim jedan veliki kurac. Edited June 17, 2014 by Longli Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ПУТИН Posted June 17, 2014 Report Share Posted June 17, 2014 ja ne igram tikete, al juce stavim somaru na svabe gg4+ nadam se da pepe pljuje krv uveliko :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted June 18, 2014 Report Share Posted June 18, 2014 koji bogovi su ovi englezi :D http://www.b92.net/sport/brazil2014/vesti.php?yyyy=2014&mm=06&dd=18&nav_id=863482 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted June 18, 2014 Report Share Posted June 18, 2014 ko nije cuo za Ochou kad je cekao keca na PSG protiv Ajacia kad su imali jedno 800 sansi vise nego Brazil sinoc, taj nista nije video :) decko je izmislio branjenje iz nenormalnih situacija.. Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted June 18, 2014 Report Share Posted June 18, 2014 ochoa je poznat igracima fma jos od 2008, a mozda i 2007. nisam siguran :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted June 18, 2014 Report Share Posted June 18, 2014 Stanko menadžer! 1 1 Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted June 18, 2014 Report Share Posted June 18, 2014 koji bogovi su ovi englezi :D http://www.b92.net/sport/brazil2014/vesti.php?yyyy=2014&mm=06&dd=18&nav_id=863482 bogovi? ja bih dao otkaz posle ovoga, nek si sami istežu mišiće. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cela Posted June 18, 2014 Report Share Posted June 18, 2014 vristim od smeha Quote When the going gets tough, the tough get going Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts