Jump to content

World Cup 2014


Veljok

Recommended Posts

Mojne Gibi minus, sinovi, pa nismo Pustolovi i Bubilice sve mu jebem.

 

Gibo, pa po meni nisu ništa pokazali spektakularno, 3-0 protiv HONDURASA, i 5:2 protiv Švajcaraca koji su se izgubili po terenu, bol u kurcu protiv Ekvadora i ovo sinoćnje mučenje protiv Nigerije koja je jedva grupu prošla. Daleko su slabiji od Nemaca jer prosto ne vidim ko može da im kreira igru i da mogu da se nose sa Nemcima. Utakmica sinoć je bila greška u matriksu i verujem da će proći Francuze uz malo truda, a posle i Belgiju/USA jer mislim da Argentina ne može da se nosi sa tim timovima tako lako jer bez Mesija, Argentina bi dala samo 1 gol na ovom prvenstvu.

 

Sa druge strane, se slažemo za Kolumbiju, nema ko šta da traži protiv njih u tom delu kostura.

Nemačka ide na Brazil/Kolumbiju, a ne na Argentinu/Belgiju/USA

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

 

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

 

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

 

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

 

[21:00] <vudu> jebacemo svi

Link to comment
Share on other sites

Meni su bas gotivni Francuzi bili pred pocetak, a i sada su, mada kao sto neko rece, mnogo me brine ta cinjenica da su generalno do sada lake protivnike imali a nisu ih nesto izgazili, nadam se da se cuvaju za Nemacku, koju jednostavno ne mogu da ne mrzim i zelim im svu propast, sa sve Merkelovom na tribinama i u svlacionici su jos odvratniji. Pogba je neverovatan car, Griezmann takodje, mislim da jedino tu pravi gresku Didije, mogao bi Griezmann umesto Valbuene lagano u prvih 11. 

Ocekujem neki spektakl danas na Argentina - Svajcarska, kontam da ce proci Mesi i kompanija, ali ne bi me cudilo da prodju uz velike muke i 5+ :D

Link to comment
Share on other sites

imaš 4.4 kvotu u balkan betu :)

Jebiga, otvorio sam online account u MaX Betu posto mi je najblizi gajbi, smara me da se vucem po kladionicama. Nisam neki iskusan kladionicar, iskljucivo svetsko i evropsko igram, 100e odvojim i pratim :)

 

Belgija je otisla dalje sa 9 bodova ali mi nisu bili ni malo impresivni dok su me Ameri odusevili sa igrom (sigurno da ima tu i toga sto sam od Belgije ocekivao vise a od Amerike nista, al opet..). Klinsman rece ne ocekujte lep fudbal, ja ocekujem tesko prvo poluvreme i govole u drugom!

 

Argentina i ako prodje ce se namuciti. Svajcarska jesti primila petardu ali je i dala 2 komada na istoj tekmi, Argentini mislim da odbrana nije jaca strana i svkako ce turiti i jedni i drugi, ocekujem produzetke!

 

Sorry Veljok, od sada stavljam kladionica postove u spoiler.

Edited by Longli
Link to comment
Share on other sites

Ne bi sad da zovem moga kolegu Mohija da objasni, ali ako se isto u sa umlautom u Mu:ller cita Miler, onda he Schurrle Sirle (vrlo logicno).

 

Za O:zil je najispravnije reci Ucil.

 

google translate oba primera André Schürrle i Thomas Müller cita sa u (onim nemackim) , tako da miler i sirle moze biti samo na nekom srpsko-nemackom, koji se kod nas uveliko koristi kad su ta nemacka prezimena u pitanju .. kao sto engleski komentator ne moze da procita pedja mijatovic sa dj i tj, tako verujem i ovaj matori od sinoc govori miler i sirle, jer mu je lakse. sa ezilom je vec poludeo .. :D

  • Upvote (+1) 1

Bjukenon Mitch

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...