prota_ Posted July 1, 2014 Report Share Posted July 1, 2014 a sto filozofiraju sa slobodnim udarcem u 88. min i treba da im se smeje ceo svet uvežbana akcija, jebo ga ti. da je prošlo i da je miler dao gol bilo bi gle šta ludi nemci znaju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted July 1, 2014 Report Share Posted July 1, 2014 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bliss Posted July 1, 2014 Report Share Posted July 1, 2014 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted July 1, 2014 Report Share Posted July 1, 2014 Mojne Gibi minus, sinovi, pa nismo Pustolovi i Bubilice sve mu jebem. Gibo, pa po meni nisu ništa pokazali spektakularno, 3-0 protiv HONDURASA, i 5:2 protiv Švajcaraca koji su se izgubili po terenu, bol u kurcu protiv Ekvadora i ovo sinoćnje mučenje protiv Nigerije koja je jedva grupu prošla. Daleko su slabiji od Nemaca jer prosto ne vidim ko može da im kreira igru i da mogu da se nose sa Nemcima. Utakmica sinoć je bila greška u matriksu i verujem da će proći Francuze uz malo truda, a posle i Belgiju/USA jer mislim da Argentina ne može da se nosi sa tim timovima tako lako jer bez Mesija, Argentina bi dala samo 1 gol na ovom prvenstvu. Sa druge strane, se slažemo za Kolumbiju, nema ko šta da traži protiv njih u tom delu kostura. Nemačka ide na Brazil/Kolumbiju, a ne na Argentinu/Belgiju/USA Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArktickaLubenica Posted July 1, 2014 Report Share Posted July 1, 2014 Meni su bas gotivni Francuzi bili pred pocetak, a i sada su, mada kao sto neko rece, mnogo me brine ta cinjenica da su generalno do sada lake protivnike imali a nisu ih nesto izgazili, nadam se da se cuvaju za Nemacku, koju jednostavno ne mogu da ne mrzim i zelim im svu propast, sa sve Merkelovom na tribinama i u svlacionici su jos odvratniji. Pogba je neverovatan car, Griezmann takodje, mislim da jedino tu pravi gresku Didije, mogao bi Griezmann umesto Valbuene lagano u prvih 11. Ocekujem neki spektakl danas na Argentina - Svajcarska, kontam da ce proci Mesi i kompanija, ali ne bi me cudilo da prodju uz velike muke i 5+ :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bad1 Posted July 1, 2014 Report Share Posted July 1, 2014 lol umesto valbuene , da li si svestan sta si napisao :) ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted July 1, 2014 Report Share Posted July 1, 2014 (edited) Kvota 4 na Kolumbiju cista, a 2.7 da prolaze :O U ogromnom sam iskusenju da singliram za vel'ke novce. Edited July 1, 2014 by Longli Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marks Posted July 1, 2014 Report Share Posted July 1, 2014 imaš 4.4 kvotu u balkan betu :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted July 1, 2014 Author Report Share Posted July 1, 2014 Jebala vas kladionica više. 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted July 1, 2014 Report Share Posted July 1, 2014 (edited) imaš 4.4 kvotu u balkan betu :) Jebiga, otvorio sam online account u MaX Betu posto mi je najblizi gajbi, smara me da se vucem po kladionicama. Nisam neki iskusan kladionicar, iskljucivo svetsko i evropsko igram, 100e odvojim i pratim :) Belgija je otisla dalje sa 9 bodova ali mi nisu bili ni malo impresivni dok su me Ameri odusevili sa igrom (sigurno da ima tu i toga sto sam od Belgije ocekivao vise a od Amerike nista, al opet..). Klinsman rece ne ocekujte lep fudbal, ja ocekujem tesko prvo poluvreme i govole u drugom! Argentina i ako prodje ce se namuciti. Svajcarska jesti primila petardu ali je i dala 2 komada na istoj tekmi, Argentini mislim da odbrana nije jaca strana i svkako ce turiti i jedni i drugi, ocekujem produzetke! Sorry Veljok, od sada stavljam kladionica postove u spoiler. Edited July 1, 2014 by Longli Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted July 1, 2014 Report Share Posted July 1, 2014 ne moras da ga gotivis da bi znao da je fenomenalan igrac,u poredjenju sa ronaldom ja bih prednost uvek dao CR-u jer je kompletniji igrac ali sve je to stvar ukusa...sto se prvenstva tice,mvp za sada roben/rodrigez 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
srednjoskolac Posted July 1, 2014 Report Share Posted July 1, 2014 ezil i shirle.. jebeni retard Ne bi sad da zovem moga kolegu Mohija da objasni, ali ako se isto u sa umlautom u Mu:ller cita Miler, onda he Schurrle Sirle (vrlo logicno). Za O:zil je najispravnije reci Ucil. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArktickaLubenica Posted July 1, 2014 Report Share Posted July 1, 2014 lol umesto valbuene , da li si svestan sta si napisao :) ? aha Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted July 1, 2014 Report Share Posted July 1, 2014 siptari i ex yu, muka mi je od ove Svajcarske. 2 Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sarma Posted July 1, 2014 Report Share Posted July 1, 2014 i siptari su ex yu... :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted July 1, 2014 Report Share Posted July 1, 2014 Jes vala :P Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted July 1, 2014 Report Share Posted July 1, 2014 Ne bi sad da zovem moga kolegu Mohija da objasni, ali ako se isto u sa umlautom u Mu:ller cita Miler, onda he Schurrle Sirle (vrlo logicno). Za O:zil je najispravnije reci Ucil. google translate oba primera André Schürrle i Thomas Müller cita sa u (onim nemackim) , tako da miler i sirle moze biti samo na nekom srpsko-nemackom, koji se kod nas uveliko koristi kad su ta nemacka prezimena u pitanju .. kao sto engleski komentator ne moze da procita pedja mijatovic sa dj i tj, tako verujem i ovaj matori od sinoc govori miler i sirle, jer mu je lakse. sa ezilom je vec poludeo .. :D 1 Quote Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted July 1, 2014 Report Share Posted July 1, 2014 sem mocne kolumbije,svaka od utakmica je usla iz X-a...svajcarci bolji,da nije glupog hrvata,moglo je lako biti 0-1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted July 1, 2014 Report Share Posted July 1, 2014 Di Maria, srsly.kako panicno igraju nekako :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted July 1, 2014 Report Share Posted July 1, 2014 navijam za argentince samo zbog rur kladze, inace 3 smrti ekipi sa mesijem, di mariom, lavecijem, iguanom, palaciom koja ne moze 1 priliku da stvori Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted July 1, 2014 Report Share Posted July 1, 2014 pa kad im u vezi igraju kreativni maskerano i gago,jos samo demikelis fali da udje :D 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted July 1, 2014 Report Share Posted July 1, 2014 bog fudbala mesi se nije oznojio za 90 min.. samo lagano! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
akva viva Posted July 1, 2014 Report Share Posted July 1, 2014 Aca retard Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mthd Posted July 1, 2014 Report Share Posted July 1, 2014 šaćiri možda i najveći cigan na turniru Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted July 1, 2014 Report Share Posted July 1, 2014 jel saciri onaj sto se izdrkao na sudiju jer mu je zasmetao, ako jeste, siptar je! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts