dovlagsi Posted November 20, 2013 Report Share Posted November 20, 2013 sigurnosni srafovi te rešavaju problema ovakvih krađa, sigurno Merc GLA45 AMG Concept 2,0 16v turbo 360 KS 4MATIC Subaru WRX nema više Imprece u nazivu 2,0 16v turbo boxer 260 KS 4WD Porsche Macan kaže se "makan" Macan S 3,0 V6 340 KS Macan Turbo 3,0 V6 turbo 400 KS Macan diesel 3,0 TDI 258 KS Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted November 20, 2013 Report Share Posted November 20, 2013 Subaru WRX nema više Imprece u nazivu 2,0 16v turbo boxer 260 KS 4WD Kolko para!? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted November 20, 2013 Author Report Share Posted November 20, 2013 to je još uvek WRX verzija, za koju se ne zna da li ce uopste dolaziti u Evropu. Ako je ponude, bice oko 35 hiljada. Ali svakako ce biti WRX STi varijante, još nadrkanija i sa preko 300 KS, koja ce biti oko 45k ;) Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boyka Posted November 20, 2013 Report Share Posted November 20, 2013 Mislim da je Mečka počela da vuče ozbiljne poteze, počev od nove A i S klase pa na dalje...Dizajn odličan, motori sve bolji i bolji, inovacije, ma sve... A Macan može odlično da prođe, videćemo rezultate...Dosta proizvođača je krenulo sa ubacivanjem manjih i većih SUV-ova, biće uskoro Jaguar, Masserati, Lambo itd. BMW, Mercedes, LR i Jeep imaju u svakoj klasi po jedan Quote Znaš me, znam te Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts