LudiumX Posted November 20, 2013 Report Share Posted November 20, 2013 Prijava! o/ Zasto? Sto da ne ? :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Siblja Posted November 20, 2013 Report Share Posted November 20, 2013 Devojka me ostavila jer molim sve zive okolo za kljuc i zbog toga kaze da nemam samopostovanja vise. Dajte mi kljuc da vratim samopostovanje i devojku. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brximus Posted November 20, 2013 Report Share Posted November 20, 2013 Lucky naš, koji si na nebesima, da se sveti ime tvoje, da dođe carstvo tvoje, da bude volja tvoja, ali beta moja! 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Invader Posted November 20, 2013 Report Share Posted November 20, 2013 Moze kljuc, svi mi na bnet listi igraju HS dok me blizzard ignore : ) Koji mass novih acc-a :D Quote It's kinda hard when you don't know the meaning, but everything happens for a reason Link to comment Share on other sites More sharing options...
dj zmija Posted November 20, 2013 Report Share Posted November 20, 2013 Prijavljujem se, zato sto obozavam sve sto je vezano za warcraft :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnn1e Posted November 20, 2013 Report Share Posted November 20, 2013 I ja bih voleo da se igram te se prijavljujem za bubanj!. ^^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djomlah Posted November 20, 2013 Report Share Posted November 20, 2013 (edited) Devojka mi je rekla da ukoliko joj nabavim hearthstone key da ce uraditi striptiz. Soo... ako dobijem taj kljuc snimam taj striptiz i kacim ga ovde na forumu! :) Edited November 20, 2013 by djomlah 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xaxaxa123 Posted November 20, 2013 Report Share Posted November 20, 2013 ne lazi ljude :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tampwnz Posted November 20, 2013 Report Share Posted November 20, 2013 Zelim kljuc vec od kad sam cuo za igru , dali su vec milion kluceva a mene su preskocili :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sagon Posted November 20, 2013 Report Share Posted November 20, 2013 (edited) Igrao sam yu gi oh i magic kad sam bio klinac i obozavam TCG igre!Hearthstone izgleda odlicno i raduje me da je igra od Blizzarda.Cekam vec par meseci da upadnem u betu i nista,pokusao sam 4-5 giveaway-a i nisam imao srece. Igra uskoro ide u open beta fazu ali bilo bi lepo da mogu da pocnem da je igram malo ranije :D Hearthstone ce da rastura Edited November 21, 2013 by Sagon Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZedShadow Posted November 20, 2013 Report Share Posted November 20, 2013 Ja zelim isto ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kojetana Posted November 20, 2013 Report Share Posted November 20, 2013 Cekam beta key vec par meseci ali mislim da taj trenutak nikad doci,zato se morate sazaliti na mene i dati mi jedan key :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elvirko Posted November 20, 2013 Report Share Posted November 20, 2013 I want the key because i CAN :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angorn Posted November 20, 2013 Report Share Posted November 20, 2013 Ako moze kljuc, ako ne jbg. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShyNe Posted November 20, 2013 Report Share Posted November 20, 2013 Need keyyyy :@@@ Plzzz , volim vas i molim vas, kreativnost moju nagradite vi, radi fazone i sprdanja, da bijemo svi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LuckyHD Posted November 21, 2013 Report Share Posted November 21, 2013 Dobar dan / Dobro vece Evome opte da se privjavim za key :) Znam da sam se prijvavio jednom ali treba da se trudimo jer jednom probati nije dovoljno ja mislim...Zeleo bi i ja key za Heart Stone , ko nebi? Ovim putem zelim da se zahvali Klanrur u za odgovore na facebook u na moje pitanje i na saradnji i zeleo bi jos svakome srecu neka mu bog da key za Heart Stone ... Srecno svima jo jedan put pa da vidim kome da dose bog srecu a kome ne.. "Svaki dan je dobar dan uz klanrur i pivo" :D Zdravo i srecno svima :) Keep calm and folow klanrur :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Touche Posted November 21, 2013 Report Share Posted November 21, 2013 Laki, igracemo dotu nekad kad se skupimo, to je dovoljno dupli bubanj! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
L-A Posted November 21, 2013 Report Share Posted November 21, 2013 Prijavljujem se za taj čuveni beta key. Ne mogu više da gledam strimove raznih ljudi i da lijem suze kao mala beba kad hoće nešto, a ne može da objasni šta tačno hoće, tako i ja jurim beta key na hiljadu mesta, samo što još uvek niko nije provalio šta ja hoću... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silvos Posted November 21, 2013 Report Share Posted November 21, 2013 igrao sam dosta tih card igara yu gi oh i sta vec,magic the gathering,ova mi se bas svidja igra jer je iz Warcraft univerzuma,a realno ceo taj univerzum je majka i bog igrica svih :D tako da ako bih mogao da dobijem kljuc bio bih zahvalan :D da probam igru barem pre nego sto izadje f2p Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zeksmaster Posted November 21, 2013 Report Share Posted November 21, 2013 Napravio sam acc ovde,mislim da bi trebao da dobije klju jer sam na cekanju mesecima,moji me teraju sa kompa,treba skolu da zavrsim..taj kljuc mi je po o t re ban! :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kayzer Posted November 21, 2013 Report Share Posted November 21, 2013 Moze key? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
akisaa95 Posted November 21, 2013 Report Share Posted November 21, 2013 Ili grmi il' se zemlja trese il' se more bije o bregove il' se bije more o mramorije niti grmi nit se zemlja trese niti bije more o mramorije vec se dele beta keyjevi! Bilo bi kul kad bi i ja dobio jedan :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted November 21, 2013 Report Share Posted November 21, 2013 Kad je izvlacenje ? I nekako mi krivo ako bilo ko od randoma s 3 posta dobije, ne moram ja da dobijem.. dajte vuduu fazon svih 10 kljuceva.. ili tako nekom caru. Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Conga Posted November 21, 2013 Report Share Posted November 21, 2013 Molim vas za jedan beta key cekam vec mesec dana i mislim da bi bio red da i ja dobijem jedan....Nemam vise sta da igram kuci a ova igrica me odusevljava.Preklinjem vas ne mogu vise da izdrzim! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arthgoth Posted November 21, 2013 Report Share Posted November 21, 2013 Ako hocete da vas pomenem kad postanem Hearthstone sampion sveta dajte mi taj key :D.Gledao sam toliko Hearthstone-a na youtube-u da sam naucio skoro sve karte i voleo bih da se okusam protiv drugih da vidim da li sam sta naucio. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts