Sarb12k Posted February 8, 2015 Report Share Posted February 8, 2015 e to bi i ja voleo da znam :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Komek Posted February 15, 2015 Report Share Posted February 15, 2015 amx 50B, golijat od tenka :D Veliki skok sa 50 120 na ovo... Ima boga oca depresije i reload između shellova je 2.5 ummesto 3.33... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikbgd Posted March 3, 2015 Report Share Posted March 3, 2015 Kakav je t54 light? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemi187 Posted March 4, 2015 Report Share Posted March 4, 2015 amx 50B, golijat od tenka :D Veliki skok sa 50 120 na ovo... Ima boga oca depresije i reload između shellova je 2.5 ummesto 3.33... I sad jos ima i armor prednji pristojan.Pre si barem znao da su francuski heavy busni na sve strane, a sad bogme ko ne zna gde treba da ga puca je u sosu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Komek Posted March 4, 2015 Report Share Posted March 4, 2015 Veoma je jednostavno, ko puca u front plate, dingovaće. Ko puca bilo gde drugde probušiće sa HE :D A kupola 70% tenka... Svakako, most fun i had with a tank in a while :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted March 8, 2015 Report Share Posted March 8, 2015 jebeni kv85, nema uopste depresiju topa btw, izgleda da ubacuju nekoliko novih vozila u sledecem patchu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemi187 Posted March 8, 2015 Report Share Posted March 8, 2015 amx 30 izgleda zanimljivo,dok gomila ovih drugih mi nekako mehhh.Pogotovu ovi low tier francuzi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sarb12k Posted May 19, 2015 Report Share Posted May 19, 2015 Vozili ko T30 kakva mu je zarada sa zadnjim topom Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted May 19, 2015 Report Share Posted May 19, 2015 Prebacio sam ovde. Ne znam kakva mu je zarada jer ga nisam vozio, ali generalno gledano top kida. Mislim da igranje sa svime preko T8 bez premium naloga predstavlja poprilicno mucenje. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sarb12k Posted May 19, 2015 Report Share Posted May 19, 2015 Prebacio sam ovde. Ne znam kakva mu je zarada jer ga nisam vozio, ali generalno gledano top kida. Mislim da igranje sa svime preko T8 bez premium naloga predstavlja poprilicno mucenje. Probacu zadnji top cim ga otkljucam pa cu videti sta dalje, imam jos 50 hiljada do njega Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted May 23, 2015 Report Share Posted May 23, 2015 jos 4 premium tenka se povlace sa novim 9.8 patchom http://worldoftanks.eu/en/news/pc-browser/premium/prem-tanks-removal-sale/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted May 23, 2015 Report Share Posted May 23, 2015 Probacu zadnji top cim ga otkljucam pa cu videti sta dalje, imam jos 50 hiljada do njega U sledećem patchu ce T30 dobiti i buff za preciznost, kao i npr IS-8 i IS-7 (ovo mene posebno raduje posto trenutno najvise njega igram). Dule bre vest za povlacenje tih tenkova bila pre 15 dana :) mada mi je simptomaticno, povukli su 4 u proslom patchu, sad jos 4, kad se doda i e25, skoro 10 tenkova u poslednjih par meseci. U medjuvremenu su ubacili 3 bukvalno ista premiuma kao sto su i bili standardni, verovatno prave prostor za jos neke. Doduse deluje da tu marketing radi posao, malo malo pa naidjem na Rudy poljski tenk :) Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemi187 Posted May 23, 2015 Report Share Posted May 23, 2015 ma ova 3 zadnja su money grab samo takav.Nije mi jasno sto izbacuju ove.Jer imaju pref. mm ili sta? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikbgd Posted June 8, 2015 Report Share Posted June 8, 2015 ma ova 3 zadnja su money grab samo takav.Nije mi jasno sto izbacuju ove.Jer imaju pref. mm ili sta? Da Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 8, 2015 Report Share Posted June 8, 2015 Zaključio sam da sam se zeznuo što sam grindao nemačku SPG liniju...izmedju tier 8 i 10 nema nikakve razlike osim 30% manjeg reload vremena Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Komek Posted June 8, 2015 Report Share Posted June 8, 2015 Kod rusa je od 7-9 pa dobijes "slabiju" puski na T10 :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sarb12k Posted December 1, 2015 Report Share Posted December 1, 2015 (edited) Kakav je sada Foch 155 posto je nerfovan nevidjam ga cesto u borbama Edited December 2, 2015 by Sarb12k Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Askgoogle Posted June 20, 2017 Report Share Posted June 20, 2017 Artiljerija je previse frustrirajuca ako mene pitate Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 20, 2017 Report Share Posted June 20, 2017 Vala bas, u ranked uvek po 2-3 francuske autoloader arty, ne moze covek normalno da igra.Sent from my Nexus 5X using Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zobla24 Posted June 20, 2017 Report Share Posted June 20, 2017 ja u ranked samo arti igram, skontao sam da se manje nerviram kad mi dodje gradska mapa dok vozim arti nego kad me polivaju u mausu full time sa gold ammo :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 21, 2017 Report Share Posted June 21, 2017 Hoce li neko da mi objasni zasto Scorpion G koji ima jedan od najpreciznijih topova u igri sa 0.3 disperzijom tako cesto masi snap shotove sa 20-30 metara. Ovo sam bas primetio, tenkovi sa mnogo gorim topovima pogadjaju takve hice, potpuno je nelogicno? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted June 21, 2017 Report Share Posted June 21, 2017 Teško je to ovako odgovoriti paušalno, daj neki replay pa da vidimo. Mislim mašim ja i sa Leopardom (isti dispersion, bolji aim time) a mašim i sa Grille 15 koji ima i manji dispersion i dosta bolji aim time. Mada mislim da si ti realno jedini koji se žali na Skorpiona G :))) Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 21, 2017 Report Share Posted June 21, 2017 Ne zalim se, super je tenkic, ali se precesto po meni desava za takav dispersion da masi takve shotove, ponasa se nekad kao da je 0.4 dispersion, a ne 0.3...verovatno je to sve zbog usranog WG rnga, serem im se u rng Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted June 21, 2017 Report Share Posted June 21, 2017 Dule, to je onaj "Ghost shell" sto bi coolisha rekao, meni se to cesto desavalo na drugim tenkovima isto, 100% hit, ustvari pojede ga neka textura ili prodje kroz tenk jednostavno.. Ali ima i ona fora, kod preciznih topova da ako mrdnes malo metak moze da ode u stranu, kacio si vec klip za Leoprada mislim ili neko od drugara forumasa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 24, 2017 Report Share Posted June 24, 2017 ovo im treba jebati mater ako prodje, dokle vise useravaju desetke i premiume, ej 300 alpha dmga, pa mogli su makar 320 da stave pedercine, i jos smanjili pen Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts