SavKe Posted December 29, 2013 Report Share Posted December 29, 2013 A ako dođe porodica u kojoj su i student, đak i penzioner? У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted December 29, 2013 Report Share Posted December 29, 2013 izdao sam mx500 drustvo i kupio sensei raw mendzi daj mi minus 3 2 I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lawl_ Posted December 29, 2013 Report Share Posted December 29, 2013 (edited) evo i jedan od mene, mx se ne izdaje edit: imas srece sto nemam vise minusa za dati :( Edited December 29, 2013 by lawl_ :v Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted December 29, 2013 Report Share Posted December 29, 2013 A ako dođe porodica u kojoj su i student, đak i penzioner? posto su to sve nazivi za kornjace a ne za odrasle ljude koji bi trebalo da mogu da kupe sebi ulaznicu za ono sto bi gledali 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted December 29, 2013 Report Share Posted December 29, 2013 izdao sam mx500 drustvo i kupio sensei raw mendzi daj mi minus au pa sto vitjo, brate? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted December 29, 2013 Report Share Posted December 29, 2013 izdao sam mx500 drustvo i kupio sensei raw mendzi daj mi minus uzeo i ja pre par dana, posle nepunih 48h zamenio u radnji za rivala. ako si izdao mx500 drustvo, znaci da nisi navikao da igras sa akceleracijom i ne znam kako ces se navici, ako uopste budes hteo da se navikavas, ja nisam. rival je opticki i do sad najbolji osecaj sto se tice senzora, jedino sto je malo veci. you didn't see this one coming! "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted December 29, 2013 Report Share Posted December 29, 2013 poceo da mi baguje ;c probacu da ga otvorim neki dan, pa sta bude a nisam primetio akceleraciju danas, tako da je sve kul! :D i generalno sam vise nego zadovoljan misem o/ I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted December 29, 2013 Report Share Posted December 29, 2013 pretesko je 2 Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted December 29, 2013 Report Share Posted December 29, 2013 Vidi ga Roberto Karlos što pustio kosu. 1 2 У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted December 29, 2013 Report Share Posted December 29, 2013 A ako dođe porodica u kojoj su i student, đak i penzioner? ваљда ти је сад бар лома јасно како је мени када видим твоје постове... Vidi ga Roberto Karlos što pustio kosu.о овоме ти причам Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
zaratustrijan Posted December 29, 2013 Report Share Posted December 29, 2013 pretesko je S? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ПУТИН Posted December 29, 2013 Report Share Posted December 29, 2013 svinje upravo kidaju, inace :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted December 29, 2013 Report Share Posted December 29, 2013 о овоме ти причам O čemu mi pričaš? Problem ti je što ne volim ribe sa butinama ko baobabima? Tu ne mogu da ti pomognem, ukusi se razlikuju. У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
ПУТИН Posted December 29, 2013 Report Share Posted December 29, 2013 plasis se da ti ne smrve djoku? :D 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astora Posted December 29, 2013 Report Share Posted December 29, 2013 Ukupan moj radni staz je 12 godina. Ja sam tokom svog radnog odnosa u firmi zavrsio i za servisera pp opreme pa je moj plan da se bavim sa tim a resto para da stavim na racun i da orocim. edit: Opusteno Benny, svaku sugestiju, kritiku i pohvalu oberucke primam jer roditelje vise nemam pa su mi saveti i vise nego dobrodosli. Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted December 29, 2013 Report Share Posted December 29, 2013 nemoj.Problem ti je što ne volim ribe sa butinama ko baobabima deluje neispravno You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post SavKe Posted December 30, 2013 Popular Post Report Share Posted December 30, 2013 Evo vam jedna zanimljiva životna priča, za laku noć. Последњи Српски хајдук Живко Кораћ Последњи српски хајдук Живко Кораћ је пре рата био народски човек, живео је нормалним сеоским животом и кад је његов народ био нападнут од стране усташког агресора 1991. одазвао се позиву и стао у прве редове одбране Српства. Током рата Живко се показао достојним и часним војником, презирно гледајући на све ратне профитере, дезертере и забушанте због којих је (између осталог) Крајина пропала. Августа 1995. трагичном издајом и неслогом српског народа Хрвати заузимају Републику Српску Крајину. Већина становништва знајући трагичну судбину предака који су завршили у Јасеновцу, Градишки, Глини и осталим стратиштима бежи тражећи спас од усташког ножа. Живко као прави херој одбија да се преда и скине униформу Српске Војске Крајине. На самом почетку "Олује", породици је рекао "Ви идите а ја не дам своју кућу и своју земљу". Живко Кораћ се крио по шумама Шамарице у својој родној Банији, пуних 5 година успешно одолевајући потерама усташке војске и специјалних полицијских јединица. Током хајдуковања Живко је усмртио мањи број усташа како би избегао откривање. Био је у униформи коју је обукао на почетку рата - униформи несретне Српске Војске Крајине. Пошто је знао Банију као свој џеп имао је много прилика да пређе у РС преко Уне али он на то једноставно није ни помишљао. 2000 године Кораћа откривају, после чега је организована велика хајка. Живко нашавши се у окружењу и безизлазној ситуацији активирао је бомбу одбивши да се преда усташама. Умро је у униформи Српске Војске Крајине бранећи земљу за коју је живео и коју је волео. Пет пуних година су читаве армаде хрватске војске и МУП-а јуриле ЈЕДНОГ човека који није хтео да се преда. Ретки су примери оваквих великана у скоријој српској историји и зато браћо и сестре ред је да учинимо све што је у нашој моћи да се Живко не заборави као редак пример достојанства и јунаштва. 15 У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cela Posted December 30, 2013 Report Share Posted December 30, 2013 kakav car, ne znam kako nisam cuo za ovog kralja ranije When the going gets tough, the tough get going Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted December 30, 2013 Report Share Posted December 30, 2013 Skenj sto nije preziveo :( "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cela Posted December 30, 2013 Report Share Posted December 30, 2013 pa otkud znam, kontam da mu nije bio cilj da prezivi ako vec ne moze da zivi kao covek u svojoj kuci na svojoj zemlji medju svojim narodom,da je preziveo ova prica ne bi bila ni 2% jaka kao sto je sad, velika steta i sramota sto za ovog cara nije culo vise ljudi, cak ni moj cale nije znao ko je on. Cabke svaka cast sto si podelio ovo, sta god ovako imas samo postavljaj. When the going gets tough, the tough get going Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Beli Eurokrem Posted December 30, 2013 Popular Post Report Share Posted December 30, 2013 Resio sam da udomim malog macora kod sebe u stan, treba danas da mi stigne iz Zajecara (organizacija za udomljavanje BETA), jao boze koliko sam uzbudjen, bukvalno nisam ni spavao : ) say hello to my new friend Billy : ) 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArktickaLubenica Posted December 30, 2013 Report Share Posted December 30, 2013 i on je uzbudjen Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted December 30, 2013 Report Share Posted December 30, 2013 Jako lepa zivotinja. GJ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cela Posted December 30, 2013 Report Share Posted December 30, 2013 (edited) opa, na pola sam puta, sledece godine u ovo vreme sam kole reputativan, batice vise nisam, jos malo Edited December 30, 2013 by Ћела 13 When the going gets tough, the tough get going Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArktickaLubenica Posted December 30, 2013 Report Share Posted December 30, 2013 (edited) Bio u kafani, sada srcem kafu i zabole me, sve je kul, bring on 2014. Edited December 30, 2013 by ArktickaLubenica Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts