zobla24 Posted May 11, 2016 Report Share Posted May 11, 2016 evo i jedan moj Ace vredan pomena :) 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted May 11, 2016 Report Share Posted May 11, 2016 hvala Zwerko! :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted May 11, 2016 Report Share Posted May 11, 2016 Hvalim te Boze i moja ljubljena Skoda, gotova misija:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikbgd Posted May 12, 2016 Report Share Posted May 12, 2016 http://forum.benchmark.rs/attachment.php?attachmentid=200065&d=1463003205http://forum.benchmark.rs/attachment.php?attachmentid=200067&d=1463003477 http://forum.benchmark.rs/attachment.php?attachmentid=199971 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted May 12, 2016 Report Share Posted May 12, 2016 Hvalim te Boze i moja ljubljena Skoda, gotova misija:) Inace zanimljivo je da sam misiju odradio isti dan kada sam istrazio Cromwella u fullu, lol...btw, ostala mi ova poslednja za MT sa 2k smga na td-ovima, valjda cu sa stb ili bart chatom da je odradim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted May 13, 2016 Report Share Posted May 13, 2016 jureci poslednju misiju ovaj gejm, ali samo 1st class...mada kad se setim da je i onaj gejm sa stb koji je kojot castovao sa 8k dmg i 6 killova bio samo 1st class zapitam se sta treba za mastery sa njim:) 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zobla24 Posted May 13, 2016 Report Share Posted May 13, 2016 jbg treba izgleda da se pogodi i vreme kada ostvaris dobar rezultat, pre je bila prica da je pocetkom nedelje najlakse uzeti Ace, jer se tada resetujute statistike Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted May 13, 2016 Report Share Posted May 13, 2016 Imas mnogo malo base XP za Ace tanker, mislim da je za tier X medium to bar negde 1200-1300, zavisno od tenka. A malo XP-a imas verovatno zato sto si tukao dmg na tudj spot. Evo tipa danas jedna koja nije bas preterano reprezentativna jer sam tukao gold municiju sve vreme ali imam 2k manje dmg od tebe a 150 base XP vise. Pritom sam imao partije sa Centurionom AX gde sam imao i po 1.000 vise dmg ali je ovo prvi put da sam uzeo ace. 1 Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted May 13, 2016 Report Share Posted May 13, 2016 Mislim da nema veze na ciji je spot dmga, isto expa dobijas, ispravite me? Valjda je bitno i kog su tiera tenkovi koje ostecujes, vise expa za veci tier naravno. Nebitno, samo se nadam da se necu mnogo muciti oko ove misije sa 2k dmga na td-ovima, juce sam imao 1.6k Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted May 13, 2016 Report Share Posted May 13, 2016 Naravno da ima veze na ciji je spot. Ako ti spotujes tenk i ti ga rokas tada dobijas najvise XP. Ako ga neko drugi spotuje ti manje dobijas, isto tako dobijas XP ako ti spotujes neki tenk a neko drugi ga roka (njemu se umanjuje XP za taj neki iznos). Ne znam sad tacnu formulu ali znam da je tako, ovo za tier sto ti kazes isto stoji, ali tek posle ovoga ko ga spotuje. Ako pogledas ti u partiji sa STB si pravio dmg na IS-7, T 57 Heavy, B-C 25t, M48, Obj 907. A kad pogledas moju partiju ja sam pravio dmg samo na dva Foch 155 koji su desetke (mozda bio jos neki ispod, ali mozda samo jedan), dakle na mnogo manje tier X tenkova a imam dosta vise base XP sa dosta manjim ukupnim dmg. A ja tu misiju za 2k dmg radim vec par meseci, tj nije mi se desilo i da to zavrsim i da prezivim, sad cu da igram full gold ammo :) Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted May 13, 2016 Report Share Posted May 13, 2016 (edited) da, u pravu si...a meni ne treba with honors, tako da bi trebalo da bude lakse...btw, evo i svezeg primera sa cromwellom, po meni ovo bas i nije za mastery, al ok:) Edited May 13, 2016 by Dule_smor Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted May 13, 2016 Report Share Posted May 13, 2016 Sve zavisi koji tenk igraju koliko u kom trenutku, ali vidis i ovde imas vise base XP nego u onoj partiji sa STB-1. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted May 15, 2016 Report Share Posted May 15, 2016 oce me ovih dana:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikbgd Posted May 16, 2016 Report Share Posted May 16, 2016 Mozete malo vise od 1mb za ovaj sat? max total size 0.1mb. Vrh. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted May 31, 2016 Report Share Posted May 31, 2016 A bre ovi nisu normalni s ovim Skodama koliko se igraju, dakle 3k dmg, Radley-Walters' Medal i nisam dobio Ace tanker :( Inace konacno sam uspeo da dobijem Ace sa E-25, posle nekih 450 bitaka :) Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
zobla24 Posted May 31, 2016 Report Share Posted May 31, 2016 On 07/04/2016 at 1:08 PM, Zwerko said: Zavisi i na ciji je spot dmg i bio si top tier pa si pravio dmg na vozilima nizeg tiera, sve to utice na XP. Cisto da uzvratim istom merom na moju slicnu zalbu :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted May 31, 2016 Report Share Posted May 31, 2016 S tim da sam ja tamo imao vise base XP u T7 tenku nego Dule u T10 :) Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted May 31, 2016 Report Share Posted May 31, 2016 Pa sta ima veze koji je tier tank, to ne utice na mastery...btw, meni je najveci base exp u igri bio i tier 7 tenku i to u Bulldogu, mislim oko 1800:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted June 1, 2016 Report Share Posted June 1, 2016 Naravno da ces najveci exp da imas u Tier7 Light tenku koji upada u Tier10 partije .... Ovaj dule :D Ili neki Tier8 HT koji upada u Tier10 i izroka WT E100 i slicne tenkove HE municojom ko budale :D Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 5, 2016 Report Share Posted June 5, 2016 tiny pic me i dalje jebe, a na photobucket me mrzi da kacim...inace sa mausom pre neki dan 10k blocked dmg :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted June 7, 2016 Report Share Posted June 7, 2016 AMX 13 90 je potpuno zlo od tenka kad skapiras fazon, meni je trebalo dosta dugo ali juce ova partija a i danas sam imao jednu sa 3k dmg u devetkama. A ovo je bas ono izivljavanje, odvalio sam sve t10 TD-ove. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 7, 2016 Report Share Posted June 7, 2016 gg zwerko, meni je verovatno najjaci gejm sa 13 90 bio onaj sa 11k spotting dmga, ne secam se koliko sam base expa imao tad:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 12, 2016 Report Share Posted June 12, 2016 Idemo, proradio mi Tinypic! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikbgd Posted June 12, 2016 Report Share Posted June 12, 2016 (edited) Dule daj malo veci max total size. Edited June 12, 2016 by DzoniAndj@ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 12, 2016 Report Share Posted June 12, 2016 ja jesam kao neki mod, ali ne mogu to da menjam jelte...a sto ne kacis lepo slike na neki od sajtova kao sto svi ostali rade Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts