Zwerko Posted November 29, 2015 Report Share Posted November 29, 2015 Jesi ti to sad skoro kupio IS-6 ili si ga imao od ranije? Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted November 29, 2015 Report Share Posted November 29, 2015 (edited) skoro kad je bio na nekom popustu, vidis po broju gejmova, sto pitas:)edit, pa posto sam ga kupio sam to rekao:D Edited November 29, 2015 by Dule_smor Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted November 29, 2015 Report Share Posted November 29, 2015 Pa rekao si da neces vise da kupujes premiume :) Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyBhoneR Posted December 3, 2015 Report Share Posted December 3, 2015 (edited) Edited December 3, 2015 by cyBhoneR Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted December 3, 2015 Report Share Posted December 3, 2015 Peglanje sa IS3 i to bez poslednjeg topa:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted December 3, 2015 Report Share Posted December 3, 2015 Kamikaze mi je uvek omiljena medalja :)Inace Dule nece ti poslednji top toliko promeniti na IS-3, posto je dmg prakticno isti, jedino se lakse probija pa ces ovo moci da napravis i u tier X partiji :) Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted December 3, 2015 Report Share Posted December 3, 2015 brate, vise nego dovoljno je to sto je pen za 50 veci, a dispersion za 15% manji :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted December 4, 2015 Report Share Posted December 4, 2015 Gle sad, uzmem da odigram par partija sa IS-3 jutros, podsetio si me kako je do jaja tenk, a i kao nemam nijednu zvezdicu jer sam ga igrao najvise pre nego sto je to bilo i aj da i to nabacim. I meni nije jasno u ovoj partiji kako sam ja imao toliko vise exp od tebe, tipa ima 300dmg vise, malo vise blokirano i malo vise spot, a ti recimo imas vise killova i deluje mi da si sibao vise T8 tenkova (ja sam samo Centuriona), bas mi nije jasno... Jedino ako nije ovaj steelwall, ali opet mi to ne deluje nesto spec. Ali je ovaj tenk u t8 partiji potpuno zlo :) Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted December 4, 2015 Report Share Posted December 4, 2015 Kazem ja odavno da im ne valjaju ti algoritmi za racunanje expa:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyBhoneR Posted December 4, 2015 Report Share Posted December 4, 2015 Pocelo da me sere sa ovim skautima :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted December 5, 2015 Report Share Posted December 5, 2015 Pisaj po sirotinji:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted December 6, 2015 Report Share Posted December 6, 2015 Par kul medalja sa artijem i jedan lol mm sa po jednim tier X, a sve ostalo osmice, koji smo naravno izgubili jer je jgpanz e100 sve vreme kampovao na k3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikbgd Posted December 8, 2015 Report Share Posted December 8, 2015 http://postimg.org/image/z9sny48mn/full/Steta blokirana oklopom 6275. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted December 10, 2015 Report Share Posted December 10, 2015 (edited) Centurion 7/1 skoro pa stock, ima onaj srednji top, ne znam sta ce biti tek kad uzmem kupolu, motor i najbolji top :) Edited December 10, 2015 by Zwerko Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted December 10, 2015 Report Share Posted December 10, 2015 Za ovu partiju ne vredi screenshot, mora da se gleda! Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted December 10, 2015 Report Share Posted December 10, 2015 lol, meni se cini da sam imao ranije to sranjce i da sam ga prodao jer je bio bas bezveze...al dobro, ovo te je malo prosralo realno, a i nije mi jasno kako nije draw kad je razlika u capu samo 5-6 sec? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted December 10, 2015 Report Share Posted December 10, 2015 Nisi taj dobijao, bio je valjda neki Pz II D kao premium, taj je sranje. Ovaj je mnogo OP, zato ga i naplacuju toliko. A jeste me prosralo, ti nije me sralo sto se dingovanja tice, to dinguje pa dinguje, jedino me usralo sto press nalog stavlja isto od svake municije, pa sam posle pola partije potrosio svu normalnu municiju i dalje pucao s goldom pa sam probijao vise nego sto bi realno trebalo, ali nisam hteo nego mi prosto nestalo :)A sto se capa tice bila je razlika nekih 7-8 sekundi, partija se zavrsila kad je njemu trebala jos 1s da bude nereseno, ali jbg :) Ne znam koliko tacno treba da bude razlika, problem je sto je ovo govno sporo pa nisam mogao samo da branim svoj cap. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted December 10, 2015 Report Share Posted December 10, 2015 u svakom slucaju je op tenkic, jos u tim low tier mecevima ume da bude bas lol gejmova:)...a mislio sam da mora da bude min 10 sec razile da ne bi bio draw Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted December 12, 2015 Report Share Posted December 12, 2015 Peglanje sa T34, mislim da mi je ovo najveca zarada u nekom gejmu ikada:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted December 18, 2015 Report Share Posted December 18, 2015 Vise dmg sam napravio samo sa T110e5 u partiji :) Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted December 18, 2015 Report Share Posted December 18, 2015 Mozda jedna od mojih najboljih partija ikada i izgubim naravno zbog debila:( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted December 19, 2015 Report Share Posted December 19, 2015 Lol, bas me nece ovih dana, moj gejm sa drugim najvecim damagom ikad i poraz naravno, jos nije ni mastery Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyBhoneR Posted December 20, 2015 Report Share Posted December 20, 2015 Napokon crtice na omiljenom tenku :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted December 27, 2015 Report Share Posted December 27, 2015 Ahaha, koji nacin da se zaradi Kolobanov:). Branimo se, na pola gejma mi zabaguje igra i ne mogu da se pomeram kao arty uopste, sreca pa sam okrenut na stranu gde je nas kap i gde oni napadaju. Vreme polako istice, na kraju ostajem sam vs njih 5 i decapujem jednom. Oni vise nemaju vremena za cap i traze me, a ja sam u cosku mape i ne mogu da se pomerim (par puta mi se desio ovaj bug, kazu ljudi da je do xvm). I u poslednjoj sekundi me nalazi t32, puca na mene, ali masi posto nije stigao da nanisani. I mi dobijamo gejm, a ja toliko cenjenu Kolobanov medalju:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted December 31, 2015 Report Share Posted December 31, 2015 Ae bre ne kaci niko nista:). Evo za kraj godine, nista spec partija ali 1st class Ekins medalja, tek sad:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts