Dule_smor Posted March 28, 2015 Report Share Posted March 28, 2015 ae bre jel pikate! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faramir Posted March 28, 2015 Report Share Posted March 28, 2015 Ma pikamo, naravno :) Imas poruku u temi drugi svetski rat sbbkbb :D A posto cu sada da igram i ja malo tenkice, oglasim se ako bude neka lepa partija :D P. S. Bravo za ovu ! :) Quote ubij jednog - ubica si; ubij hiljadu - vojskovodja si; ubij milion - drzavnik si. A single death is tragedy, million is a statistic. - I.V.Stalin It's nice to be important, but it's more important to be nice. NN 4ever Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted March 29, 2015 Report Share Posted March 29, 2015 tek sad videh tu temu:) btw, evo malo peglanja sa kinezima:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted March 31, 2015 Report Share Posted March 31, 2015 dug je put do tortoisa, ali ok:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted April 12, 2015 Report Share Posted April 12, 2015 ae bre jel pikate! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted April 23, 2015 Report Share Posted April 23, 2015 Prvi put da kazem da sam bas napravio haos sa light tenkom. Nazalost pred kraj partije mi nestalo municije inace bi imao i Top Gun. Ostao neki retard u T29 oko koga se vrtim, niko od mojih nije tu i skinem mu jedno 200HP, ostane mi jos oko 300 ali samo jedan klip sa HE granatama koje su tu samo za reset capa. Mada sam i ovako zadovoljan :) Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted May 11, 2015 Report Share Posted May 11, 2015 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted May 13, 2015 Report Share Posted May 13, 2015 ae bre, jel pikate:)...nisam ni izvalio u ovom gejmu koliko sam dmga napravio, jurio sam top gun i ispusio:) 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Komek Posted May 14, 2015 Report Share Posted May 14, 2015 Ja sam trenutno na pauzi :D Izgrindao sam amx 50b i izigrao ga... Mrzi me da počnem da farmam 6 milki silvera za object 430 :/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted May 14, 2015 Report Share Posted May 14, 2015 Ja sam isto u nekom fazonu grindanja, krenuo malo medium tenkove da igram. Plus sam iskoristio onaj x5 bonus da nabacim preko 40k freeXP, cisto da se nadje za laksi grind kad upadnem u neki tenk koji je bas smor u tom smislu. I onda sasvim slucajno udjem u JagdPanthera 2 koji mi je malo slabo bio legao jer sam pre njega uglavnom igrao samo heavy tenkove, a sad sam poceo da idem i po mediumima (japanci, kinezi, rusi i englezi, svi su mi na t7 sad), pa sam malo promenio stil igre, sto je u ovoj partiji bilo odlucujuce jer sam mogao mnogo dobro da iskoristim njegovu mobilnost i dobar top, da sam se stekao ispusio bih ga skroz :) Imao sam i jednu dobru sa KV-3 :) negde sam zaradio i mastery s njime, ali sam zaboravio gde. u svakom slucaju deluje mi top previse neprecizan a sa x5 sam lako izgrindao do KV-4 (koji je i malo XP, nesto oko 50k), pa cu se uskoro prebaciti na njega :) Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qwertyu Posted May 14, 2015 Report Share Posted May 14, 2015 ajoj:) Svaka ti dala. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rebro Posted May 18, 2015 Report Share Posted May 18, 2015 (edited) Коначно заврших мисије за Штуга 4 који је игром случаја 200 пута гори од Штуга 3 Хвала им што те не терају да играш са артиљеријом, у супротном не бих ни јурио мисије. Edited May 18, 2015 by rebro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted May 18, 2015 Report Share Posted May 18, 2015 konacno uzeh bat chata i posle 20 odigranih partija mogu reci da mi nije nesto, videcemo kad uzmem najjaci top...trom je, sporo ubrzava, traverse speed nije neki, ocekivao sam da ce biti agilan kao 13 90, a on je vise trom kao lorraine...ovo mi je najbolja partija, nista spec Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted May 19, 2015 Report Share Posted May 19, 2015 A zasto ti je oprema na batchatu kao da si pasivni skaut? Nekako mi to nije bas najbolja uloga koju bih dodelio tom tenku. Inace sam primetio da sa desetkama treba bas solidno vremena za privikavanje, tipa IS-7 sam na pocetku mrzeo, nikako se nisam postavljao lepo i sl a sad mi je vec gotivan, kad jos malo nabudzim posadu i svoj skill mislim da ce da roka, isto je bilo i sa E100. Plus sa desetkama najcesce upadas u partije s dobrim igracima pa nije tako lako izivljavati se na svima ostalima. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Komek Posted May 19, 2015 Report Share Posted May 19, 2015 Ne znam, meni je amx 50b legao savršeno od prve partije :D U 3. sam dobio mastery ace.... Ali i to može da bude jer je ta linije skoro ista od 50 100 :) Dok sa obj 268 i dalje ne znam šta da radim posle 350 partija... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted May 19, 2015 Report Share Posted May 19, 2015 meni je e-100 sranje, onaj drugi top ima jadnu penetraciju...stb-1 mi je bio ekstra u pocetku, posle sam poceo i sa njim da fejlujem zwerko, nemam para trenutno za opremu kao sto vidis:)...a mislio sam umesto mreze vertical stabiliser i mozda coated optics umesto bino? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted May 19, 2015 Report Share Posted May 19, 2015 Pa covece imas toliko premium tenkova, opremu mozes da isfarmujes za pola sata :) Tipa u T34 je to desetak partija ako odigras kako valja Elem, interesantan mod za koji nisam znao ranije, a tebi bi mogao da znaci u ovoj situaciji Auto-equip. Dakle dovoljno je da imas po jedan-dva komada opreme koja se lako prebacuje (coated optics, bino, cammo, toolbox i sl) i on ti automatski pre ulaska u bitku ubaci na tenk. Samo naravno ne moze da ti prebaci ako je tenk koji ima jedini primerak toga vec u borbi :) Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted May 19, 2015 Report Share Posted May 19, 2015 ma dobro, prebacujem ja sam te sto se lako skidaju...a mrzi me nesto da igram premiume, isfarmovacu ovih dana:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted May 19, 2015 Report Share Posted May 19, 2015 Prebacujes module za svaku partiju? Pa bolje igraj premiume nego sto gubis vreme s time Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted May 19, 2015 Report Share Posted May 19, 2015 ne za svaku partiju vec tipa igram jedan tenk nekoliko dana, pa onda prebacim na drugi i tako...al to samo za par modula Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted May 23, 2015 Report Share Posted May 23, 2015 mislim da mi je ovo prvi gejm sa tier X tenkovima only, izgubili smo ofc :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted May 24, 2015 Report Share Posted May 24, 2015 jedva cekam tortoise :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted May 31, 2015 Report Share Posted May 31, 2015 heh, englezi picke :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zobla24 Posted June 9, 2015 Report Share Posted June 9, 2015 mislim da mi je ovo licni spot rekord :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 14, 2015 Report Share Posted June 14, 2015 nije nista specijalno partija, ali igrali smo vs quickybaby-a i odrali smo ih:D 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts