ping-vin Posted March 5, 2016 Report Share Posted March 5, 2016 jako su precizni tako da su super obadva Quote bla bla truc truc Link to comment Share on other sites More sharing options...
zobla24 Posted March 5, 2016 Report Share Posted March 5, 2016 (edited) ne bih bas rekao da su jako precizni, osim ako ne trolujes :)is7 ima jedan od najnepreciznijih topova kod tier X teskih tenkova plus sto sporo skuplja nisan, is4 je malo bolji i meni je drazi, plus sto je odlican za side scraping i moze da upije dosta stete.par mojih zanimljivih od danas Edited March 5, 2016 by zobla24 dodatak Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted March 5, 2016 Report Share Posted March 5, 2016 trenutno sam na KV1S, na sta idem? IS7 ili IS4? Stavno ne znam koje su razlike, sta kazes?Grana ka IS-4 su u sustini sporiji tenkovi koji se vise oslanjaju na oklop, grana ka IS-7 su mobilniji i meni zabavniji tenkovi. Pritom u ovoj drugoj grani nisam igrao ST-I i IS-4, ali imaju isti top kao T-10 samo bolji oklop, pa mogu da pretpostavim kako se ponasaju. Meni recimo ovaj KV-4 jeste super zabavan kad ne moze niko da me probije, ali mi je smor kad treba da dodjem negde, IS-3 je za njega u tom smislu uzivanje u igri. Ja bih pre preporucio granu kao IS-7, pogotovu sto sada imas popuste i bonuse na njih u martu. IS-7 doduse jeste jako neprecizan, ali je opet vrlo zabavan tenk. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kristian Posted March 6, 2016 Report Share Posted March 6, 2016 To je to, hvala na infou :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maridza3 Posted March 6, 2016 Report Share Posted March 6, 2016 E sad me tacno sramota... Bilo mi dosadno pa pogledao temu od pocetka pa sve do ovde, i vidim da je svako imao odlicnih partija.... A ja sa mojih 3,2k borbi imam 2 top guna i 10 velikih kalibara, ni jednog mastera. Ako hocete evo vam nick, Maridza3 pa pogledajte :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted March 6, 2016 Report Share Posted March 6, 2016 peglanje bez premiuma Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted March 7, 2016 Report Share Posted March 7, 2016 E sad me tacno sramota... Bilo mi dosadno pa pogledao temu od pocetka pa sve do ovde, i vidim da je svako imao odlicnih partija.... A ja sa mojih 3,2k borbi imam 2 top guna i 10 velikih kalibara, ni jednog mastera. Ako hocete evo vam nick, Maridza3 pa pogledajte :(Ne znam sta ima da te bude sramota, pa niko se naucen nije rodio. Evo vidis i Coyotea smo uspeli da malo podstaknemo pa sad samo M bitke redja ovde ;) Samo igraj, gledaj malo kako i drugi igraju i bice toga uskoro ne brini. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maridza3 Posted March 7, 2016 Report Share Posted March 7, 2016 Danas drugi veliki kalibar sa eksperimentom, a jos sam ga uzeo samo za skupljanje para :)http://prntscr.com/acetd3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maridza3 Posted March 9, 2016 Report Share Posted March 9, 2016 http://prntscr.com/ad39ncKonacno da i ja ubodem nekog mastera, inace, falilo mi je 100dmg da bi uradio poslednju misiju za lake tenkove :) Jel moze neko da mi pomogne, kako da posaljem replay wg-u, hocu da prijavim jednog imbecila koji me je 3 puta namerno gurnuo niz liticu :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted March 10, 2016 Report Share Posted March 10, 2016 http://prntscr.com/ad39ncKonacno da i ja ubodem nekog mastera, inace, falilo mi je 100dmg da bi uradio poslednju misiju za lake tenkove :) Jel moze neko da mi pomogne, kako da posaljem replay wg-u, hocu da prijavim jednog imbecila koji me je 3 puta namerno gurnuo niz liticu :)Kul za AMX-a, to je dosta nezgodan tenkic jer ga dosta voze pa se ne uzima M bas tako lako. Sto se ovog drugog tice uvek treba da ga reportujes ingame i da kukas drugima da ga reportuju jer sto vise ima reportova to izlazi tamo nekome iz WG-a da pregleda sta se tu desava i da ga kazni, banuje i sl. Uvek mozes supportu poslati mail sa replay te konkretne partije, ali realno ne ocekuj neku konkretnu reakciju na tu temu, verovatno takvih dobijaju milione u toku nedelje. Imas ovde i na WoT forumu diskusiju bas o tome http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/524572-very-abusive-player/ Nazalost debila uvek ima... Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maridza3 Posted March 10, 2016 Report Share Posted March 10, 2016 Hvala na pomoci. Idiot neki, upadnem sa elc bisom u tier 8 partiju, nadjem poziciju, upalim mrezu i binokular i polako spotam i onda dodje debil koji me 3 puta za redom gurne niz liticu :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zobla24 Posted March 10, 2016 Report Share Posted March 10, 2016 Ace za zadnu bitku sa skodicom, zao mi sto se necemo druziti vise :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zobla24 Posted March 14, 2016 Report Share Posted March 14, 2016 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted March 18, 2016 Report Share Posted March 18, 2016 I koji je djavo ovaj Luck of the Irish amblem kad daje 0% bonusa? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted March 19, 2016 Report Share Posted March 19, 2016 I jel isprobao neko ovaj Irish amblem? Btw, pranje sa amx 13 57, doduse samo 10k wn8:) 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maridza3 Posted March 19, 2016 Report Share Posted March 19, 2016 Odakle ti taj AMX 13 57F? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted March 19, 2016 Report Share Posted March 19, 2016 Bio je na nekoj akciju u paketu sa goldom, ne secam se tacno. Nisam ga sigurno dobio u nekoj pro WG ligi:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted March 20, 2016 Report Share Posted March 20, 2016 Nije on ni bio u pro ligi, bio je samo tokom proslogodisnjeg finala WGL lige. Ove godine od 8-10. Aprila ce biti nemački premium Bulldog, deluje da ce biti zlo, pa pripremite novčanike ko oce :) Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted March 20, 2016 Report Share Posted March 20, 2016 a ne, ja sam resio da na dajem vise pare na wot, imam vec previse premium tenkova i sasvim mi lepo ide sa obicnim nalogom:)btw, jel ova detelina koristi necemu bre ili je samo fora amblem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ping-vin Posted March 20, 2016 Report Share Posted March 20, 2016 fora Quote bla bla truc truc Link to comment Share on other sites More sharing options...
zobla24 Posted March 20, 2016 Report Share Posted March 20, 2016 koliko sam ja skontao aktivira se bonus na nekoliko sekundi na brze skupljanje nisana kada te rikosetiraju, imam taj amblem od ranije, ali u praksi je to tesko primetiti generalno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maridza3 Posted March 21, 2016 Report Share Posted March 21, 2016 http://wotreplays.com/site/2562041#prokhorovka-maridza3-tiger_iiEto da se i ja pohvalim sa nekom partijom :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted March 21, 2016 Report Share Posted March 21, 2016 au, sabijanje partija, svaka cast:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maridza3 Posted March 22, 2016 Report Share Posted March 22, 2016 Hvala hvala :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maridza3 Posted March 23, 2016 Report Share Posted March 23, 2016 Evo ga jos jedan master od mene hehe :)http://prntscr.com/aiuv6t Zwerko od kako sam rekao da nmg dobiti mastera dobijem 3, i to u kratkom periodu :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts