mrHe Posted June 19, 2014 Report Share Posted June 19, 2014 13 komada, falio jedan za onu najzajebaniju medalju :/ gj, al bi ispao nub samo zbog jedne stvari idi sad lepo okaci replay na wotreplays.com, pa se prijavi za top gun takmicenje i (trebalo bi) da uzivas u 5k golda ;) vise infa kako to da uradis: Quote mrf... Link to comment Share on other sites More sharing options...
branko^ Posted June 19, 2014 Report Share Posted June 19, 2014 (edited) hvala ljudi, sto se tice ovog ripleja, partiju sam odigrao pre dve nedelje i jace , nisam ni znao da ima ta fora riplej-gold. Sl put kad ubodem 10 killova, poslacu :) sto znaci da sam sad ispao njub :(((( Edited June 19, 2014 by vitallegion Quote Kada je ptici u losoj formi drug, tada ni ona ne leti na jug. Link to comment Share on other sites More sharing options...
strokan Posted June 19, 2014 Report Share Posted June 19, 2014 ја сам хтео да пошаљем један снајперски усерски кил са ИСУ 152, али кад сам видео да морам и да пишем опис, мрзело ме па одустах Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
branko^ Posted June 19, 2014 Report Share Posted June 19, 2014 stroki, ja sam sa isuom ubo bombardera, koristeci onu debelu cev i fugasne granate :3 Quote Kada je ptici u losoj formi drug, tada ni ona ne leti na jug. Link to comment Share on other sites More sharing options...
enu Posted June 19, 2014 Report Share Posted June 19, 2014 ovo je jedna jako davno odigrana bitka, bez lampica, prem ammo, modova i ostalih cuda koja danas ljudi koriste :) man and machine :) i jedna novija sa pattonom (iz verzije 0.8.9 ne znam moze li se pogledati replay) http://wotreplays.com/site/489914#el_halluf-enu-m46_patton i najsvezija sa centurionom mk1 http://wotreplays.com/site/927844#steppes-enu-centurion_mk_i Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Loopy Posted June 19, 2014 Report Share Posted June 19, 2014 Nema stajanja! 1 kill, 4000 damage! :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Faramir Posted June 23, 2014 Popular Post Report Share Posted June 23, 2014 (edited) Neko vreme, narocito od kada sam quitnuo iz dragog mi Bench-a nisam igrao, a onda malopre sednem malo:http://wotreplays.com/site/956285#winter_himmelsdorf-tzarminator-is-7 :D Da se primetiti da sam u jednom trenutku ispucao svu regularnu dzebanu i presao na zlatnu... nije mnogo bolelo novcanik, ali dobra zarada :) Edited June 23, 2014 by tzarinho 3 Quote ubij jednog - ubica si; ubij hiljadu - vojskovodja si; ubij milion - drzavnik si. A single death is tragedy, million is a statistic. - I.V.Stalin It's nice to be important, but it's more important to be nice. NN 4ever Link to comment Share on other sites More sharing options...
Komek Posted June 24, 2014 Report Share Posted June 24, 2014 Jedini tenk koji kada vidim sa bilo kojim drugim bežim na drugi kraj mape :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faramir Posted June 25, 2014 Report Share Posted June 25, 2014 Mega je mnogo lud tenkic :) Evo, drugi put za redom :) Iako je veci dmmg, manje expa je dobijeno zato sto smo dobili partiju na cap inace bi opet bilo nesto ludje :) Opet sam pred kraj morao da rafalisem zlato, realno demo nije nista pretarano posebno, mislim da je onaj prethodni bolji, ali ajd sad, kada mogu da se igram par dana, sto da ne okacim jos jedan :Dhttp://wotreplays.com/site/960908#ensk-tzarminator-is-7 Quote ubij jednog - ubica si; ubij hiljadu - vojskovodja si; ubij milion - drzavnik si. A single death is tragedy, million is a statistic. - I.V.Stalin It's nice to be important, but it's more important to be nice. NN 4ever Link to comment Share on other sites More sharing options...
Loopy Posted July 7, 2014 Report Share Posted July 7, 2014 Celu partiju su se svadjali teammates i ginuli jedan po jedan, a ja guram :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Komek Posted July 7, 2014 Report Share Posted July 7, 2014 (edited) Pre neki dan uzeo masteri na e-25 opet :D Na početku partije se strčao na onaj žbun na sred mape i pew pewhttp://www.wotreplays.com/site/987743#lakeville-vanshatovna-e-25 Edited July 7, 2014 by Komek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Loopy Posted July 25, 2014 Report Share Posted July 25, 2014 Ovaj put nije hvaljenje, nego zaista zanimljiva partija Sta se desi kada MM uzme steroide? Cista Tier VII partija (ni jedan drugi tier), sa minimalnom varijacijom, a protivnicki tim je imao 13 heavija :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted July 25, 2014 Report Share Posted July 25, 2014 Cenim da bi imali i vi nesto slicno da nije bilo ovog voda od 3 TD-a. Ja sam nedavno igrao partiju gde su svi bili t8 heavy tenkovi, to je do jaja :) Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
rayard Posted July 30, 2014 Report Share Posted July 30, 2014 ja najludje parije imam sa e e-25 izuzetno zabavan tenk za igru :) Pre neki dan uzeo masteri na e-25 opet :D Na početku partije se strčao na onaj žbun na sred mape i pew pewhttp://www.wotreplays.com/site/987743#lakeville-vanshatovna-e-25 najs,najs,ludilo tenkic Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Loopy Posted July 30, 2014 Report Share Posted July 30, 2014 Kako mene iritira taj tenk, tj da igram protiv njega... Ko osica je Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Komek Posted July 31, 2014 Report Share Posted July 31, 2014 Dap, i ne gubi kamo kada je u žbunu :D A može sa 500 metara bez problema da gađa weak spotove na tenkovima koliko je precizan... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rayard Posted July 31, 2014 Report Share Posted July 31, 2014 samo mu je slaba penetracija,ali zato 2,5 secundi punjenje i zasticen mm, mala zver :) Konacno malo da me usere s ovim skautom, imao sam vise expa od T8 tenkova :)lepo,lepo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
strokan Posted August 19, 2014 Report Share Posted August 19, 2014 Уђох након сто година у тенкиће и одма мастер значка Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Komek Posted August 19, 2014 Report Share Posted August 19, 2014 Omiljeni tenk :D Zažalio sam što sam uzeo Obj 268... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted August 19, 2014 Report Share Posted August 19, 2014 bolji je isu-152! :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Komek Posted August 19, 2014 Report Share Posted August 19, 2014 Malo pre odigrao partiju :D Od početka do kraja kao podmazano, samo što sam ostao bez municije na kraju kada je Hummelu ostalo 3 helta pa nisam uspeo i njega da ubijem xD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted August 19, 2014 Report Share Posted August 19, 2014 sto se nisi kamikaze skucao u njega:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shale Posted August 20, 2014 Report Share Posted August 20, 2014 jao jao jao suze, ovaj lik predobro radi klipove :) :) https://www.youtube.com/watch?v=hqXvKgKlCJE 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted August 20, 2014 Report Share Posted August 20, 2014 Konacno da me usere s ovim Super Pershingom :) Kad se nabudzi posada nije uopste tako los tenkic plus do jaja zaradjuje. 1 Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
zobla24 Posted August 20, 2014 Report Share Posted August 20, 2014 (edited) jedna moja dobra :) photo uploading Edited August 20, 2014 by zobla24 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts