Zwerko Posted October 28, 2013 Report Share Posted October 28, 2013 Jel sad jasnije Jeste samo nismo o tome pricali :) Tj nismo pricali o duzini trajanja dana, vec sam ja samo pomenuo da zavisno od polozaja i vremenske zone negde mrak pada ranije negde kasnije u odnosu na lokalno vreme, ergo primer Krfa. Oces i sledeci post da pocnes sa "Da, ali"? Necu ludice, vidis da sam vec jednom to iskoristio u ovom topicu! Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted October 28, 2013 Report Share Posted October 28, 2013 Peja i Igor masteri geografije, astronomije i precesije zemljine ose! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted October 28, 2013 Report Share Posted October 28, 2013 pa ok eto ja sam 50 posto u pravu za nasu hemisferu! a ti si 100 posto u pravu! Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted October 28, 2013 Report Share Posted October 28, 2013 Meni je iskreno bilo bolje kada su vracali sat unazad... Posto je Moskva zapadno u odnosu na svoju vremensku zonu, zimsko vreme je blize onom koje je komfortno za ljude (mada nijedno vreme nije komfortno kada zimi imas dan od 4-5 sati :((). Jos i taj momenat kada ne znas kolika je vremenska razlika sa raznim zemljama - naprimer, u subotu smo bili 2 sata od CET, sada smo 3 sata. Od Kalifornije smo bili 12 sati, sada smo 11 sati... Jebeno, jebeno... Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zr.ninja Posted October 29, 2013 Report Share Posted October 29, 2013 (edited) http://www.youtube.com/watch?v=84aWtseb2-4 Edited October 29, 2013 by Zr.ninja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts