Slađan Posted October 27, 2013 Report Share Posted October 27, 2013 (edited) Evo, prošlo je skoro mesec dana od kad je mi je apdejtovan Chrome na verziju 30, stabilnu. I od starta je bila priča kako ta verzija ima Search by Image opciju kada se klikne desnim na neku sliku, fazon: I evo, skoro mesec dana je to prošlo od kako ja to ne vidim nigde. Sve ostale opcije su tu ali toga nema. Jel radi to nekome i jel imate ideju u čemu je problem? Edited October 27, 2013 by CheighLee Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 27, 2013 Report Share Posted October 27, 2013 Meni radi, a nisam ni znao da imam tu opciju :)) Doduše Chrome mi je na srpskom iz nekog razloga ali imam "Pretraži ovu sliku u Googleu". Chrome je "Верзија 30.0.1599.101 m" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted October 27, 2013 Author Report Share Posted October 27, 2013 (edited) ista verzija i kod mene ali ja nemam to :P pogledao sam i u chrome flags eksperimentalnim funkcijama i tu isto šipak. PS: nešto nije u redu sa forumom, sad sam odčukao dva reda, postovao mi je jedan. Sličan problem je bio i malopre sa pm gde pošalje samo jedan red, ostatak poruke jok. Edited October 27, 2013 by CheighLee Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 27, 2013 Report Share Posted October 27, 2013 Nemam pojma. Meni radi forum ok. Nisam primetio da je još neko rekao. Da probaš ti iz recimo Firefoxa da postuješ, možda ti je Chrome kompletno nešto pobenavio? Peti red ludilo! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted October 27, 2013 Author Report Share Posted October 27, 2013 e, al vidiš, to za pm nije bilo od mene, nego ka meni. Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 27, 2013 Report Share Posted October 27, 2013 Pa nemam pojma, videćemo, ako se pojavi još nekome problem, tj. prijavi ga, nešto ćemo da čačkamo, mada mi deluje dosta "maglovit" bag, ne znam ni odakle bismo krenuli. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted October 27, 2013 Author Report Share Posted October 27, 2013 ja da imam šta više da dodam, dodao bih. Meni je kili slao nešto malopre i isto mi nije stigla cela poruka. Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted October 28, 2013 Report Share Posted October 28, 2013 Možda je zbog ZoneAlarma Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted October 28, 2013 Author Report Share Posted October 28, 2013 ma odakle ti to, kad je pa ZA smetao nekom programu :P Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts