SteXmaN Posted November 1, 2013 Report Share Posted November 1, 2013 brao o7 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bahamut Posted November 1, 2013 Report Share Posted November 1, 2013 Hvala forume, hvala! =) Quote Andjeo smrti spusti buktinju i s' njom ugasi se jadno bice moje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vuchko88 Posted November 1, 2013 Report Share Posted November 1, 2013 Ja bih rekao da su ovo sve lucky-jevi rodjaci hahaa :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 1, 2013 Author Report Share Posted November 1, 2013 Pa nisam ja dei! :)) Nema rodjaka ovde :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crowen Posted November 1, 2013 Report Share Posted November 1, 2013 Zakasnih! e do ... I to za witchera. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 1, 2013 Author Report Share Posted November 1, 2013 Pa kad nas ne pratiš redovno! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post E jebes baku Posted November 9, 2013 Popular Post Report Share Posted November 9, 2013 posle 6 sati slaganja... ostalo je jos jako puno posla :) 5 Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted November 9, 2013 Report Share Posted November 9, 2013 ok, koliko bre delova ima ta puzzla kad je slažeš 6 sati :O Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 9, 2013 Author Report Share Posted November 9, 2013 Haha, super izgleda. Ima 1500 delova. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted November 9, 2013 Report Share Posted November 9, 2013 au, ne daj se. Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
E jebes baku Posted November 9, 2013 Report Share Posted November 9, 2013 imam veliku pomoc fotografa (devojke, koja ima neograniceno strpljenja) bice borbe... kapiram da treba 30-40 sati Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted November 9, 2013 Report Share Posted November 9, 2013 jel ti to ispod podloga na kojoj će da ostane kad je sklopiš ili planiraš da radiš replay :D Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
E jebes baku Posted November 9, 2013 Report Share Posted November 9, 2013 nema replaya :D ... prebacicu je verovatno na lepenku kasnije pa cu videti da je nekako uramim bratova drugarica slaze ceo zivot puzzle i ima neku foru i sa lepljenjem i uramljivanjem pa cu se posavetovati sa njom Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted November 9, 2013 Report Share Posted November 9, 2013 ja sam veliki fan replaya ali nisam baš odavno, tako velike pogotovo :D moj savet je da ne lepiš, mislim jeste to bolje i kvalitetnije ali onda bukvalno dobijaš poster, a gubiš slagalicu nepovratno, gledaj nekako da je učvrstiš u dobar ram. Pa onda za deset godina kad ti pukne kurac, odramiš i uzmeš ponovo da slažeš :D Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
E jebes baku Posted November 9, 2013 Report Share Posted November 9, 2013 pa da i ja sam vise za tu varijantu bez lepka... da stavim staklo preko slagalice, a ispod lepenka i da sve ubacim u neki cool ram bas cu se raspitati malo da vidim sta ljudi rade :) Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted November 9, 2013 Report Share Posted November 9, 2013 Predojaja je slagalica, baš kul što si stavio da je vidimo :) Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 10, 2013 Author Report Share Posted November 10, 2013 Obavezno javi kako si rešio pitanje ramljenja. Ja sam baš ovde pričao po redakciji sa ljudima i nismo došli do nekog kul zaključka, posebno kad treba da se prenese do "ramadžije". Mada smo mislili i da pitamo ovde jednog lokalnog, sigurno su do sad ramili slagalice. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest account 5 Posted November 10, 2013 Report Share Posted November 10, 2013 @E jebes baku Uploaduj sliku kad zavrsis :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted November 19, 2013 Report Share Posted November 19, 2013 @E jebes baku odlicno, samo napred hocemo jos fotki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
.338 Posted November 20, 2013 Report Share Posted November 20, 2013 HF sa slaganjem. Iskreno, ja ne bih imao strpljenja da slazem ni 3 sata, pogotovo te male slagalice koje mi idu na zivce. Quote Pak'o brate. Guccimist. Link to comment Share on other sites More sharing options...
E jebes baku Posted November 20, 2013 Report Share Posted November 20, 2013 dosta se slozilo, ali sam imao nekih obaveza u zadnje vreme (+sam isprobavao injustice :P) pa nikako da sednem i zavsim (vec 2-3 dana nije ni jedna stavljena) zavrsen je "laksi" deo posla. Ostalo je nebo.. koje ce biti dosta teze sklopiti sto se tice uramljivanja, bratova drugarica kojoj je hobi sklapanje puzla mi je rekla da ih ona okrene i sa zadnje strane izlepi onom belom papirnom trakom (ne znam tacan naziv, ali koristi se cesto u moleraju i raznim drugim poslovima ) ... znam da ona nije jaka pa pretpostavljam da se i lako skine kasnije pogotovo kada se osusi drugar mi je preporucio ove ramove (ima ih u raznim dimenzijama) i kaze da je tu stavljao puzzle (neke koje svetle u mraku) bez lepljenja i da su stajale super. Kaze da je pritisak od tih stipaljki koje drze staklo i pozadinu velik i da puzzle nece ispasti Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 20, 2013 Author Report Share Posted November 20, 2013 sto se tice uramljivanja, bratova drugarica kojoj je hobi sklapanje puzla mi je rekla da ih ona okrene i sa zadnje strane izlepi onom belom papirnom trakom (ne znam tacan naziv, ali koristi se cesto u moleraju i raznim drugim poslovima ) ... znam da ona nije jaka pa pretpostavljam da se i lako skine kasnije pogotovo kada se osusi Pa kapiram da misli na krep traku, ona stvarno može biti ok, samo ne znam kako uopšte "okrene" puzle pa ih izlepi. Ovaj ram stakleni jeste ok, ali treba naći baš tih dimenzija kojih je slagalica. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
E jebes baku Posted November 20, 2013 Report Share Posted November 20, 2013 da krep traka :) a puzlu okrenes tako sto stavis lepenku ili dasku preko nje pa obe okrenes, tako da ono sto je ispod puzle bude gore sto se tice ramova... video sam na netu da je neki od ovih velikih marketa imao te ramove u raznim velicinama (mislim da je metro u pitanju i to bas velike) i nisu skupi Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post E jebes baku Posted November 24, 2013 Popular Post Report Share Posted November 24, 2013 Gotovo... :) 7 Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvis J. Kurtovic Posted November 24, 2013 Report Share Posted November 24, 2013 Одлично изгледа! Quote Naposletku ti si navek znala da sam svirac,brosic sto se tesko pribada,da me moze oduvati najblazi nemirac,da cu u po reci stati,da se necu osvrtati nikada... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts