Demian Posted October 15, 2013 Report Share Posted October 15, 2013 Od jutros mi se manifestuje čudna pojava. Tokom gledanja filma, dešavaju se "sevanja" crnih linija. Toliko je brzo da nisam siguran da li je zaista u pitanju linija, ili se zacrni cela slika na mikrosekund. Ovo se dešava recimo 2-4 puta u minutu. Normalno je radilo do sada. Žurio sam na posao, nisam stigao da proverim kablove ili da testiram grafičku. Monitor je u garanciji još 2 godine, grafička još godinu dana. Ono što jesam stigao je da pustim filmove u različitim rezolucijama, youtube klipove, paljenje/gašenje monitora. Ukoliko pustim film u prozoru, ("na pola ekrana") crnilo se dešava samo na video delu ekrana, tako da mislim da nije monitor. Na youtube klipovima nema crnila. Grafička ATI RADEON 7770 Powercolor, monitor DELL ST2220 LED, povezano VGA + DVI konektor, radna rezolucija 1920x1080. Na kompu ništa novo nije instalirano, drajveri su isti oni sa kojima je radio već godinu dana savršeno. Ono što želim, su sugestije, ako je neko imao isti ili sličan problem, čime/kako da utvrdim da li je grafička ili monitor da znam šta da reklamiram. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted October 15, 2013 Report Share Posted October 15, 2013 reinstaliraj kodeke/plejer :D Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted October 15, 2013 Report Share Posted October 15, 2013 (edited) Deluje pre da ti je to do drajvera ili nekih codeca za pustanje. Instaliraj noviji drajver (moguce da se win nesto apdejtovao pa se sad jebe s starijim drajverom za grafiku) i codece ponovo. Edit: Eto, pretece me Peja :) Edited October 15, 2013 by Zwerko Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted October 15, 2013 Report Share Posted October 15, 2013 Ako ti je koncentrisano samo na plejer, valja krenuti od kodeka prva, klite ftw, ima sad jedna verzija koja je i za 64bit i 32bit. Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted October 15, 2013 Report Share Posted October 15, 2013 Ajme nemoj klite. Instaliraj specificno kodeke koji ti trebaju ili koristi vlc koji dolazi sa svojim. Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted October 16, 2013 Report Share Posted October 16, 2013 novi 2.1 vlc je sranje! Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted October 16, 2013 Report Share Posted October 16, 2013 Mislim da sam juce skinuo najnoviji i to na neku matoru masinu celeron 2.6gz sa xp-om i pustao je 720p bez problema i nisam video nikakve probleme. Budi precizniji. Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted October 16, 2013 Report Share Posted October 16, 2013 pokvario je sve autosubtitle skripte :D a i imao sam 2 crasha sa nekim .mkv, koji nije pravio nikakve probleme kad sam ga pustio u mpc Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteXmaN Posted October 16, 2013 Report Share Posted October 16, 2013 A updejtovaće ga,stvarno nema boljeg playera. Ja sam još uvek na 2.0.8 ,radi bez problema pa ga ni ne updejtujem :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted October 17, 2013 Report Share Posted October 17, 2013 Ja furam MPC HC + madVR zbogradi kvaliteta slike Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted October 17, 2013 Report Share Posted October 17, 2013 i ja furam MPC HC, a madVR ne znam sta je :D Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts