kblo11c Posted October 1, 2013 Report Share Posted October 1, 2013 (edited) Riknula mi baterija za moj Samsung galaxy note N-7000 i pokusavam da nadjem adekvatnu zamenu. Jurim po netu raznorazne radnje i svuda gde sam naleteo nema originalne zamene. Postoje samo po kupindu i limundu neke koje lice na original ali su kineska kopija od 1500 mah. Sve ove ostale sto su zamena poput http://www.svebaterije.net/proizvod-info/baterije-za-mobilni/baterija-za-samsung-galaxy-note--eb615268vu i http://www.mobilnispajz.rs/baterija-teracell-za-samsung-n7000i9220-galaxy-note-?filter_name=n7000 citam po raznim forumima i neko prica da su extra,a neko prica da su djubre. Kakva su vasa iskustva ? Koja je prava zamena za bateriju ? Gde naci ? Da li postoje kvalitetnije baterije od originala i koje su to ? Edited October 1, 2013 by kblo11c Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 3, 2013 Report Share Posted October 3, 2013 ja sam kupio kinesku zamenu za stari htc desire i radila je sasvim korektno, malo lošije od fabričke baterije kad je bila nova. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted October 3, 2013 Report Share Posted October 3, 2013 Slično. Ionako su dosta jeftine, te nije strašno da furaš tako nešto dok traje Quote Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
kblo11c Posted October 4, 2013 Author Report Share Posted October 4, 2013 Ok je sve to,ali mi je prosto neverovatno da ne mozes kod nas da kupis jebenu originalnu bateriju nigde ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted October 4, 2013 Report Share Posted October 4, 2013 Ne bih sad o Samsung dodatnoj opremi, ima tu štošta da se kaže :) Quote Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted October 4, 2013 Report Share Posted October 4, 2013 Ja sam bio fasciniran kad sam drzac za kola s punjacem originalni za Galaxy S2 video pre neki dan u Tempu za tipa 3-4k dinara. A kad sam to isto trazio u Samsungovoj radnji u Uscu pre 2 godine, kada mi je i trebalo i kada je taj telefon zapravo i bio aktuelan, su me gledali kao da sam jeo pecurke... Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Unknown user 234 Posted October 8, 2013 Report Share Posted October 8, 2013 Ajde da se nadovezem ovde, da li je normalno da mi vec posle 4 meseca baterija na n4 izdrzava jedva ~12 sati? U pocetku sam mogao ceo dan da izguram a sad jedva od ranog jutra do nekih 16-17h... Pri tome intenzitet koriscenja se nije promenio: Oko sat vremena surfovanja, pola sata razgovora, 20-30 poruka, wifi je iskljucen, bluetooth iskljucen dok je phone idle, brightness smanjen skoro skroz... Battery usage kaze otprilike da je ovako: Chrome 25% /screen 25% / Androis OS 15% / Voice Calls 10% / ostalo... Da li imam problem s baterijom ili je to-to, odnosno da li postoji nacin da dodatno racionalizujem potrosnju baterije? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Unknown user 234 Posted October 8, 2013 Report Share Posted October 8, 2013 K, valjda mislis na ovo? Android OS use details: CPU total 16m 53s Keep awake 3h 56m 16s Data sent 250KB Data received 1.8MB Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Unknown user 234 Posted October 9, 2013 Report Share Posted October 9, 2013 (edited) Skoro bez izuzetka se puni preko uticnice na struju, preko usba samo dok prebacujem fajlove... Edited October 9, 2013 by eclctc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted October 16, 2013 Report Share Posted October 16, 2013 Ja bas jutros uzeh preko ortaka Teracell bateriju za moj Samsung Galaxy S2, videcemo u narednim danima kako ce se pokazati u odnosu na originalnu bateriju... Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boyka Posted October 16, 2013 Report Share Posted October 16, 2013 Jesi li uzeo istog kapaciteta, 1650mAh? Quote Znaš me, znam te Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan8661 Posted April 19, 2014 Report Share Posted April 19, 2014 Pozdrav, fatboy, kako se pokazala ta Teracell baterija za Samsung Galaxy S2? Ja uzeo neku extreme, kao pojacanog kapaciteta, krs zivi, jedva izdrzi pola dana, uz normalno koriscenje. Sad vratih originalnu bateriju, staru skoro 2 god i bolja je od ove 100 puta. Rekoh da pitam prvo za ovu teracell pa ako je ok da kupujem, da ne bacam pare ponovo. Uopste ako neko ima iskustva sa zamenskim baterijama, neka podeli :).Pozdrav Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts