Jump to content

zanimljive slike

Guest

Recommended Posts

Ok niso to prave nego federalne drzave, slazem se. Ali gledano teritorijalno to je nesto njihovo i tu oni zive. Evropa je nesto nase gde mi zivimo. Ljude manje interesuje nesto tudje sto je normalno. Koga zanima geografija naucice, a koga ne zanima njega ce boleti kurac. Poenta price je da nisu glupavi nego arogantni, nadmeni i neupuceni i boli ih kurac.

"U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa"

Mercury Thiocyanate

CgCt3qS.jpg

Atom po atom  [jupi]

У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. 
Радоје Домановић - "Страдија" 1902. -

Sviđa mi se ime Hrof, ko iz neke klasične germanske bajke :)

• Upvote (+1) 1

У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. 
Радоје Домановић - "Страдија" 1902. -

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...