Lucky Posted 20 hours ago Report Share Posted 20 hours ago Faces of Death - https://www.imdb.com/title/tt14619456/?ref_=ttgf_ov_bk Devojka koja radi kao moderator na izmišljenoj društvenoj mreži Kino nailazi na video sadržaje u kojima se prikazuju ubistva, ista kao ona u "stvarnom" filmu Faces of Death od pre 50 godina, koji je samo serija snimljenih smrti širom sveta (i plus neki namontirani). U prvi mah nije jasno dal' su snimci fejk ili stvarni, ali naravno kako je ovo horror film shvatimo da su stvarni 🙂 Glumi Bili iz Stranger Things kojeg skoro da nisam prepoznao kad nije u vajbu osamdesetih 🙂 Tu je i trenutno mega popularna meni iz nepoznatih razloga charlie xcx ili kako se već zove 🙂 Film je tipični slešer sa standardno lošim odlukama glavne glumice (idemo u opasne situacije, idem ja sama, hajde da odugovlačim umesto da bežim) i tako to. Ne bih baš rekao da je preporuka za gledanje OSIM AKO NISTE FAN 6/10 HORORA! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted 1 hour ago Report Share Posted 1 hour ago Mortal Kombat 2 - https://www.imdb.com/title/tt17490712/ Skoro pa jednako loše kao i prvi deo 🙂 Jedina vidljiva razlika je Karl Urban za kojeg su izdvojili nešto više para iz budžeta da ga kastuju a on tu donekle reprizirao The Boys ulogu samo je malo više cheesy glumac rola. Ne mogu da kažem da nije dobro pogodio Kejdža iz igre ili prvog filma, iako je on tu više bio neki nerviram vas sve jer sam ego baja fazon, a ovde je više kao propali glumac akcionih filmova koji nije zainteresovan za bilo šta. Ostatak glumačkog ansambla je tragičan kao i u kecu, uz mali izuzetak Scorpiona i donekle Barake, koji je više kao neki comedy relief lik (pošto je Kejdž ipak glavni glumac). Malo su poboljšali borbe tj. koreografiju, Ed Boon kao kameo je dobra fora (ne sećam se dal' je bio i u kecu), Noob Saibota su lepo smislili, nije loš. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts