jasamnepismen Posted September 4, 2013 Report Share Posted September 4, 2013 Doolio: кад смо код слушки за плејер, има ли сврхе пробирати међу бубицама (не оне новотарије што уђу у уво фо рил, него оне класичне што ''као стоје у увету'') од 1000-2000 или је све то свеједно? И исто има ли разлике између слушки од 1000 и слушки од 2000 нпр? Ja se kunem u Creative, ako ima negde ovih http://www.itsvet.com/proizvod/creative-earphones-ep-480/comp_comp_headphones/39/154 , swe poxwale. Inache, kad smo kod slushki, zena kupila preko u Mediamarktu http://www.itsvet.com/proizvod/sennheiser-cx-215/comp_comp_headphones/99/1797 za 20e, u BigBangu su 4660 lol. 1 Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted September 4, 2013 Report Share Posted September 4, 2013 А брате, свуда видим те што иду у мозак и све су као до јаја и има и сенхајзера и свега што је готивно и цене су им океј и све, ал брате, мене то убија, имао сам такве на фону и увек имам осећај ко да ће, не знам, око да ми испадне:) Уопште не видим у понуди неке ове ''отворене'' бубице за мало веће паре нпр, само ове што иду у уво скроз. Јел то нека фора да су ове ''застареле'' или шта? Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted September 4, 2013 Author Report Share Posted September 4, 2013 (edited) Recimo da su zastarele i da sad masovno prozivode samo in-ear slushke, iako ima ljudi kojima one neodgovaraju. Mada, mozda je do velichine onog gumenog sranjca, ne znam dal' znash da imaju 3 razlichite velichine kod in-ear slushki, mozda kad bi probao neku drugu bi ti bolje pasovale. Ako ne, ove EP-480 su stvarno dobre i mislim da cesh biti zadovoljan. EDIT Lucky is on a splitting rampage! Edited September 4, 2013 by jasamnepismen 1 Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted September 4, 2013 Report Share Posted September 4, 2013 Ма није то, просто ми је трип ко да ми је бургија у увету, инвазивно ми је просто, нема везе са величином:) лол која геј реченица:) Ко да сам под водом, не одговара ми толика изолованост од свега итд. Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 4, 2013 Report Share Posted September 4, 2013 Recimo da su zastarele i da sad masovno prozivode samo in-ear slushke, iako ima ljudi kojima one neodgovaraju. Mada, mozda je do velichine onog gumenog sranjca, ne znam dal' znash da imaju 3 razlichite velichine kod in-ear slushki, mozda kad bi probao neku drugu bi ti bolje pasovale. Ako ne, ove EP-480 su stvarno dobre i mislim da cesh biti zadovoljan. EDIT Lucky is on a splitting rampage! indeed! a i razumem duljevu muku, ni ja ne volim te in ear slušalice! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Latino ^ Beat Posted September 4, 2013 Report Share Posted September 4, 2013 Pripazite se in ear slušalica, mogu vam vrlo lako oštetiti sluh. Quote Monkey business. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts