Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

Krenulo ucenje kao podmazano , krstasi pederi sjebali Vizantiju.

Odakle vi u Nišu učite Vizantiju i jel vam to uopšte poseban predmet? Ja sam onog Ostrogorskog maltene svaki detalj upio, a dobio sam 7 :c Radić jebao keve koliko me detaljno ispitao, ali je i dalje najveći car na na faksu!

У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. 
Радоје Домановић - "Страдија" 1902. -

pa kad su bili sise isak i aleksije, jos im se dinastija zvala andjeoska, picke prepotentne!

To stoji, ali i dalje nema odvratnije politike od govna sa zapada, bilo i ostalo do dan danas ! 

Odakle vi u Nišu učite Vizantiju i jel vam to uopšte poseban predmet? Ja sam onog Ostrogorskog maltene svaki detalj upio, a dobio sam 7 :c Radić jebao keve koliko me detaljno ispitao, ali je i dalje najveći car na na faksu!

Pa iz Ostrogorskog, i da, poseban je Vizantija 1 i Vizantija 2 ( od Vasilija II do pada ). Nama je drzala Bojana do ove godine, meni je bila gotivna i imala je mnogo dobru asistentkinju :D 

Sada nemam pojma ko nam drzi , nisam isao na predavanja god dana, jedino sto znam je da nije Bojana vise,  vec neki lik , ali cuo sam da je polaganje kod ovog lagano, tako da sumnjam da je taj Radic :)

I u Novom Sadu i u Nišu sve izdeljeno samo u Beogradu i dalje postoje veprovi od predmeta :c Vizantija je naravno jedan predmet, od Dioklecijana do pada Carigrada, ceo Ostrogorski, znao sam sve vladare napamet od kad do kad su vladali kad sam polagao septembra 2009. , jebem ti život :c

У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. 
Радоје Домановић - "Страдија" 1902. -

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...