alfa Posted September 23, 2013 Report Share Posted September 23, 2013 rocky pls stahp Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted September 23, 2013 Report Share Posted September 23, 2013 doco kili dule odobrite! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted September 23, 2013 Report Share Posted September 23, 2013 aj polako, sad ću i ja! Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted September 23, 2013 Report Share Posted September 23, 2013 smirite se Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astora Posted September 23, 2013 Report Share Posted September 23, 2013 Sta je bre ovo i gde se nalazim? Kakvo je ovo (ne)vreme napolju? Glava mi kao sifonjer.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted September 23, 2013 Report Share Posted September 23, 2013 sta si radio crni astora sinoc? Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted September 23, 2013 Report Share Posted September 23, 2013 razmišljao: :D 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
lawl_ Posted September 23, 2013 Report Share Posted September 23, 2013 hakovao ! : D :v Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astora Posted September 23, 2013 Report Share Posted September 23, 2013 Pila se rakija (sorry Duly) a i prestao sam da pijem kafu pa je jako tesko trenutno. Hocu dumrem od glavobolje a spasava me jedino Nimulid. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted September 23, 2013 Report Share Posted September 23, 2013 doco kili dule odobrite! i meni se prispavalo u to vreme, al sam sljakao! Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted September 23, 2013 Report Share Posted September 23, 2013 ja ispostovao chukicu, chukicu i po :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted September 23, 2013 Report Share Posted September 23, 2013 gledam insajder i neveruem Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted September 23, 2013 Report Share Posted September 23, 2013 ja ispostovao chukicu, chukicu i po :) zato sto si PREDRUG Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted September 23, 2013 Report Share Posted September 23, 2013 sta se desava 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArktickaLubenica Posted September 23, 2013 Report Share Posted September 23, 2013 Krenulo ucenje kao podmazano , krstasi pederi sjebali Vizantiju. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted September 23, 2013 Report Share Posted September 23, 2013 to ucenje mora da je neka zajebanja stvar Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted September 23, 2013 Report Share Posted September 23, 2013 jer bijemo pedere u subotu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted September 23, 2013 Report Share Posted September 23, 2013 cigle su vec po stekovima Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted September 23, 2013 Report Share Posted September 23, 2013 Krenulo ucenje kao podmazano , krstasi pederi sjebali Vizantiju. pa kad su bili sise isak i aleksije, jos im se dinastija zvala andjeoska, picke prepotentne! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted September 23, 2013 Report Share Posted September 23, 2013 Krenulo ucenje kao podmazano , krstasi pederi sjebali Vizantiju. Odakle vi u Nišu učite Vizantiju i jel vam to uopšte poseban predmet? Ja sam onog Ostrogorskog maltene svaki detalj upio, a dobio sam 7 :c Radić jebao keve koliko me detaljno ispitao, ali je i dalje najveći car na na faksu! У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArktickaLubenica Posted September 23, 2013 Report Share Posted September 23, 2013 pa kad su bili sise isak i aleksije, jos im se dinastija zvala andjeoska, picke prepotentne! To stoji, ali i dalje nema odvratnije politike od govna sa zapada, bilo i ostalo do dan danas ! Odakle vi u Nišu učite Vizantiju i jel vam to uopšte poseban predmet? Ja sam onog Ostrogorskog maltene svaki detalj upio, a dobio sam 7 :c Radić jebao keve koliko me detaljno ispitao, ali je i dalje najveći car na na faksu! Pa iz Ostrogorskog, i da, poseban je Vizantija 1 i Vizantija 2 ( od Vasilija II do pada ). Nama je drzala Bojana do ove godine, meni je bila gotivna i imala je mnogo dobru asistentkinju :D Sada nemam pojma ko nam drzi , nisam isao na predavanja god dana, jedino sto znam je da nije Bojana vise, vec neki lik , ali cuo sam da je polaganje kod ovog lagano, tako da sumnjam da je taj Radic :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted September 23, 2013 Report Share Posted September 23, 2013 I u Novom Sadu i u Nišu sve izdeljeno samo u Beogradu i dalje postoje veprovi od predmeta :c Vizantija je naravno jedan predmet, od Dioklecijana do pada Carigrada, ceo Ostrogorski, znao sam sve vladare napamet od kad do kad su vladali kad sam polagao septembra 2009. , jebem ti život :c У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted September 23, 2013 Report Share Posted September 23, 2013 capke, kad mi donosis knjige sa faksa, dajet ti balon rakije za njih! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ПУТИН Posted September 23, 2013 Report Share Posted September 23, 2013 spremi neki balon za subotu, dolazim na tekmu u smederevo, da gledam burazera :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteXmaN Posted September 23, 2013 Report Share Posted September 23, 2013 off topic da ne otvaram novi topic xD Ne updejtuje mi se yt subox,eo već 8h,a kanali su uploadovali bukvalno jedno 100 klipova i jednostavno mi ih ne prikazuje. Nekakvi fix za ovo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts