Jump to content

Eurobasket 2013 - Slovenija

grb1tj

Recommended Posts

Da smo imali bolju kontrolu skoka u nasem reketu ovo bi bila igra savresene odbrane. Hvala momcima na divnoj pobedi i overavanju prvog mesta u grupi. Za razliku od ostalih utakmica koje smo dobili a u kojima smo imali dosta oscilacija ovu smo nekako najkonkretnije pobedili. Bilo je par padova ali smo se dosta brzo vracali na standardnih +10/+12 prednosti. Kalinic/Nedovic MVP meca i dana i sedmice i druge faze :D Duda vlasnik mape :)

Верујем да Катић није играо јер је спор за ове црнце :) А до сада је имао проблем са изгубљеним лоптама  и није знао да направи повратни пас :)

Нема  будућности без истине.

sa Hrvatima nikako ne možemo da se sastanemo, Španija ili Italija ako sam dobro pogledao

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

da, to sam zaboravio, samo mislim da Hrvati nikako ne mogu da padnu na četvrto, kao ni Slovenci

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

Kalinić je mentalno jak, celo prvenstvo igra na dobrom nivou, odličan u odbrani, brz i stamen, osećaj za presretanje lopte...Bogdanović je imao čini mi se dve bezobrazne trojke, Nedović takođe. Krle kad je rasterećen igra odlično. Zanimljiva utakmica, malo nerealan rezultat posebno kad se uzmu u obzir katastrofalna slobodna bacanja, čini mi se da je komentator na kraju rekao da smo imali bolji procenat šuta za 2 i kumulativni procenat šuta za 2 i 3 poena od slobodnih bacanja.

Gagić se malo probudio, Štimac odigrao odlično, Bjelica mora mnogo bolje

Znaš me, znam te

Micic je jedini podbacio po meni + bacanja. Nedovic pokidao bas trojke ;)

Voleo bih da izbegnemo Hrvate zbog publike.

hrvate smo izbegli, ali to nikada ne volim... treba ih saseci cim pomisle da ce ikada osvojiti medalju... a za to smo mi idealni...

ko sidje sa postolja, ne vraca se tako lako...

dobar basket, nejasno mi kako smo vodili sve vreme i pobedili 10+ sa onakvim bacanjima leb te jebo, osim toga bas lepo igramo.

A vidi se da su deca, kad naprave faul nad parkerom trkaju se ko ce da mu se izvini i baci kosku :)

OSVAJAMO

AJ MO

When the going gets tough, the tough get going

Smatram da je to odlicno, parker je vrhunski igrac, koji je krajnje korektan, tako da je samo postovanje i zasluzio. Dok sa druge strane smo bili i bezobrazno cvrsti u

odbrani, sto je opet za svaku pohvali, totalno odmerena utakmica uz katastrofalna bacanja. Nadam se da ce posle ove utakmice malo smirenije resavati bacanja. :D

megadeth