millanče Posted May 8, 2014 Report Share Posted May 8, 2014 Zamišljam scenu gde Downing centrira, Kerol zabija glavudžom, i odvrćem "Sve se to dogodilo na putu za Liverpul"... Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted May 8, 2014 Report Share Posted May 8, 2014 za 10 tekmi u PL (~1000 min), Kerol ima 2 gola i 5 asistencija, tako da nije toliko kriminalan Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted May 8, 2014 Report Share Posted May 8, 2014 pa šta, to su samo golovi, ako ih izuzmemo, Jaja Ture i Henderson su isti Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
fushi.ryuu Posted May 8, 2014 Report Share Posted May 8, 2014 Vi se smejte, ali ja sam stavio i Downinga i Carrolla u svoju PL Fantasy ekipu! (Hendersona nisam) Quote .: l@w.: co-founder of kouteki Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted May 8, 2014 Report Share Posted May 8, 2014 nije nemoguce da ga bucnu iz nekog kornera.. ali kako doci do tog kornera, ako ocekujemo onakvu koncepciju ko sto je imala aston vila :) Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted May 8, 2014 Report Share Posted May 8, 2014 Hajli beše fan Kerola, kako sam to smeo da zaboravim... "Sipaće golove" je bila suma nekih očekivanja. Bila je i neka slika, on i Dalgliš, zagrljeni, ulicom idemo :-) Nego, četovah sa jednom drugaricom, nisam, niti ću, pa reko da napravim fazon. U suštini, i dobra je, i relatvino pametna, ali ne prati PL, pa je ZATO neću :-) Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted May 8, 2014 Report Share Posted May 8, 2014 Jel si sejavio? 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted May 8, 2014 Report Share Posted May 8, 2014 Hajli beše fan Kerola, kako sam to smeo da zaboravim... "Sipaće golove" je bila suma nekih očekivanja. Bila je i neka slika, on i Dalgliš, zagrljeni, ulicom idemo :-) Nego, četovah sa jednom drugaricom, nisam, niti ću, pa reko da napravim fazon. U suštini, i dobra je, i relatvino pametna, ali ne prati PL, pa je ZATO neću :-) ti ne razlikuješ kad je neko fan i kad se zajebava, što objašnjava tvoje postove, al dobro, polako, naučićeš, šta, tek si na ruru par godina in other news Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted May 8, 2014 Report Share Posted May 8, 2014 "to dare is to do" - koja glupa self heljp parola u stilu "We are all special and unique" Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted May 8, 2014 Author Report Share Posted May 8, 2014 :D 3 3 Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
fushi.ryuu Posted May 9, 2014 Report Share Posted May 9, 2014 He's been practicing this! With Olivier Giroud clearly... Quote .: l@w.: co-founder of kouteki Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted May 9, 2014 Report Share Posted May 9, 2014 bilo to na nekom topiku Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted May 9, 2014 Author Report Share Posted May 9, 2014 (edited) лол ОСЛЕПО сам... "прелистао" претходне две стране и нисам видео да је качено :D Edited May 9, 2014 by алфа 1 1 Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted May 9, 2014 Report Share Posted May 9, 2014 zbog ovoga ce mi covek uvek biti gotivan trener.. http://www.goal.com/en-gb/news/2896/premier-league/2014/05/08/4802850/pellegrini-manchester-city-style-as-important-as-title-win i zato mi nece biti toliko krivo i ako oni osvoje..bar zeli da igra lepo..naravno da ima i igrace za to, ali filozofija je bitna.. Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
konaN1 Posted May 11, 2014 Report Share Posted May 11, 2014 Naslov dana sa MocartSporta :D Kerol očajnički želi da pomogne prijateljima: Učiniću sve da Liverpul uzme titulu! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
towerrr Posted May 11, 2014 Report Share Posted May 11, 2014 Шкртел.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted May 11, 2014 Report Share Posted May 11, 2014 (edited) Skrtel stize Suareza na listi strelaca. retard jebeni. Edited May 11, 2014 by Moralni Pigmej Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
agrsv Posted May 11, 2014 Report Share Posted May 11, 2014 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted May 11, 2014 Report Share Posted May 11, 2014 Šta vam je, pa Milanče kaže da je on dobar štoper, nego nema sreće Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted May 11, 2014 Author Report Share Posted May 11, 2014 заслужено Сити узима, нема шта...најбоља екипа ове сезоне. 1 1 Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted May 11, 2014 Report Share Posted May 11, 2014 Jednu pametnu da kažeš i ti :-) . Zasluženo šamioni City, jebiga, idemo dogodine ispočetka... Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted May 11, 2014 Report Share Posted May 11, 2014 Kul sezona. City na kraju zasluzeno. Gubitnici godine naravno loserpool , jer koliko god nista od ovog nije ocekivano, jebo mamu kako ispustena titula :c Mancester junajted i Celsi naravno negativna iznenadjenja, revelation of season Tony Pulis Crystal Palace (glupo mi za Everton da kazem otkrovenje, iako mi se Martinezov Everton svidja jos vise nego Mojesov). U championshipu, voleo bih da se Derby vrati, jedan je Robbie Savage! :D Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted May 11, 2014 Report Share Posted May 11, 2014 Lepo je Gruja rekao, Liverpul pored CL je gubitnik sezone, i bolje je biti i četvrti nego imati ovakav kraj. Mislim da upravo to (opet blizu, ko ona sezona na 4 boda sa Unitedom) razlog i zašto titule neće biti ko zna još koliko sezona Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Diego Posted May 11, 2014 Popular Post Report Share Posted May 11, 2014 (edited) remzijev gol vs norvica Edited May 11, 2014 by Diego 4 Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted May 11, 2014 Report Share Posted May 11, 2014 Lepo je Gruja rekao, Liverpul pored CL je gubitnik sezone, i bolje je biti i četvrti nego imati ovakav kraj. Mislim da upravo to (opet blizu, ko ona sezona na 4 boda sa Unitedom) razlog i zašto titule neće biti ko zna još koliko sezona Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts