millanče Posted April 24, 2014 Report Share Posted April 24, 2014 (edited) I sve sam porekao, i, ako hoćete, svakome ću ponaosob priznati šta želi. Vi najbolje znate sve. Ti si se, Grujo, javio tri dana posle meča Pool-Siti, odgledao samo hajlajts meča, i smatrao se kompetenetnim da komentarišeš suđenje na tom meču, i pritom dao pogrešnu sliku suđenja. Na osnovu hajlajtsa. To je kao da si ocenio film na osnovu odgledanog trejlera i "Making of" dokumentarca. Ali, ti si deo ove priče, i verovatno gotivan IRL lik (cenim), pa ti niko ni ne sme da zameri takve gluposti. Ne bih ni ja, da se nisi javio, ali sad sam u ful "boli me kurac" modu, pa ću ti, ipak reći. Ali vi sam vidite greške u onome što ja napišem, a vi ste bezgrešni, i nikad ne lupite ništa glupo... Edited April 24, 2014 by milanche Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted April 24, 2014 Report Share Posted April 24, 2014 (edited) ovde nema koga nisu napušili za x stvari tokom svih premijer liga i liga šampiona i svetskih prvenstava koje smo ispratili uz rur, pa se opet ljudi ne nadrkaju tako NIje tačno. Hajlija i Gruju nikad ne napušite, ma koliku glupost napisali (komentariše suđenje na osnovu hajlajtsa - bar da je skraćeni snima pogledao, Hajli piše da Jaja ima više asistencija od Hendersona). A ovu nebulozu od posta, baš sam pratio Ako ti ne vidiš i dalje da je Šrktel teška rupa, na nivou Tutorića, onda ok. malo-malo neko normalan i objektivan minusira, pa onda neki pulen plusira. Ja nisam dao ni minus ni plus. Ali ako ovo nije destet puta idiotskije od moje Henderson-Ture paralele, ja ne znam šta jeste... Ali vi za ovo nećete i ne smete nikad napušti Hajlija, jer je to Hajli... A nas dođoše uvek napušavate, i narvno da ste neobjektivni, i naravno da mi je dosta toga... Edited April 24, 2014 by milanche Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArktickaLubenica Posted April 24, 2014 Report Share Posted April 24, 2014 Ajde bre Milanche, boris se sa vetrenjacama, ko da je iko ikada na ruru nekome promenio misljenje :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted April 24, 2014 Report Share Posted April 24, 2014 Dragi Starbače, To što je Hajli napsiao za Škrtela i Tutorića nije nešto sa čime se normalan čovek slaže ili ne slaže, već je aksiomatska glupost. Žao mi je samo što ti, u svoj svojoj opčinjenosti Hajlijem, nisi u stanju da to vidiš. Da sam to, kojim slučajem, napsiao ja, ili mohr, koma, konan, ili neko drugi iz grupe "prezrenih po deafultu", obesili biste nas za jaja :-) Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted April 24, 2014 Report Share Posted April 24, 2014 Razlika izmedju njega i tebe je to sto on nije mislio BUKVALNO dok ti sve sto kazes mislis bukvalno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted April 24, 2014 Report Share Posted April 24, 2014 milanche, manje postova od 500 rechi na ovom topiku pa cesh stici da chitash knjige Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted April 24, 2014 Report Share Posted April 24, 2014 Ti si, trne, verovatno telepata kad znaš šta Hajli i ja mislimo bukvalno, a šta u prenesenom značenju... ----------------------------------------------------Ovo je moj poslednji post na ovom topiku. Zaista. Ovaj put, stvarno. -------------------------------------------------------------------------- Čestitaću još titulu,kad dođe vreme. Čitajte jedni drugima misli, imajte svoj koletivni hajv-majnd, radite šta hoćete, mislite šta hoćete, ne zanima me više... Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted April 24, 2014 Report Share Posted April 24, 2014 Dobro mislio je bukvalno da je bilo koji igrac Premier lige u rangu Tutorica, okej. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted April 24, 2014 Report Share Posted April 24, 2014 I sve sam porekao, i, ako hoćete, svakome ću ponaosob priznati šta želi. Vi najbolje znate sve. Ti si se, Grujo, javio tri dana posle meča Pool-Siti, odgledao samo hajlajts meča, i smatrao se kompetenetnim da komentarišeš suđenje na tom meču, i pritom dao pogrešnu sliku suđenja. Na osnovu hajlajtsa. To je kao da si ocenio film na osnovu odgledanog trejlera i "Making of" dokumentarca. Ali, ti si deo ove priče, i verovatno gotivan IRL lik (cenim), pa ti niko ni ne sme da zameri takve gluposti. Ne bih ni ja, da se nisi javio, ali sad sam u ful "boli me kurac" modu, pa ću ti, ipak reći. Ali vi sam vidite greške u onome što ja napišem, a vi ste bezgrešni, i nikad ne lupite ništa glupo... brate koliko lupas gluposti. Sta sam ja POGRESNO rekao za sudjenje? Jel sam rekao da je LOL SUDIJA OSTETIO SITI JEBOTE, KOJI LOPOVI MAMU IM JEBEM?!?! Ili sam rekao "odgledao sam hajlajtse, ono sto sam video, deluje mi da je morao da stisne muda i da iskljuci Suareza, pa je trebalo da svira penal za liverpul, a onda na kraju i da svira penal za siti". Niti sam ikoga ubedjivao u nesto, niti sam uticao na necije misljenje, o cemu pricas uopste? I sta je tu pogresno? Brate, sve je moglo da se zavrsi jos kod tvog prvog posta, da si rekao da si se jednostavno pogresno izrazio ako vec tvrdis da nisi to tako mislio kao sto si reko, nego ne, ti nastavljas da furas svoju pricu, i to na tako bathrtovan nacin i jos nastavljas da grobarskim stilom nama ubacujes reci koje nismo ni rekli. I sad prebacujes celu pricu na to da je neko od vas rekao to za Skrtela, da bi bili hejtovani. Pa ne bi jbt. To ko mohr dodje i kaze ja sam trenirao fudbal, a vi ste ga igrali na poljani, pa JE BO TE Evo cak sam uzeo umesto tebe da pronadjem taj post i da vidim koju sam ja ovde lupio glupost, posto ako tebi sudija u toj utakmici nije uticao na krajnji rezultat, onda ok, sorry, ti si video nesto sto ja nisam u tih 90 minuta. uf, odgledao sam MOTD hajlajts i vala bas mi je krivo sto sam propustio tekmu, ali jbg, nisam ja bio kriv, a u kazinu nema tv-a :) Jako mi je drago sto je Liverpul dobio, jos kad sam video Stivija Dzija na kraju, pa jebote, doslo mi da se rasplacem na poslu :) Koji manly tear momenat :) Sto se tice tekme, opet glupo sudjenje smorilo, ali mislim da su nekako obe strane kompenzovane u brojnim greskama. Kompani je napravio cist penal nad Suarezom, a i poceo je da se ponasa kao veliki smarac, tako da mi je drago sto je pogresio kod Kutinjovog gola, jos da je Suarez went full Suarez, ja bih trcao i radovao se oko njega :)))) Skrtelovo boksovanje, no comment :D Henderson cist crveni, i jebem mu mater, ali mislim i da je veliki magicni zubati bog fudbala morao da dobije drugi zuti za ono simuliranje, to je cist Klatenburgov kiks sto se kurcio na pocetku i dao mu karton za prvi start, a onda nije imao muda da mu da drugi karton kada je trebalo. Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted April 24, 2014 Report Share Posted April 24, 2014 NIje tačno. Hajlija i Gruju nikad ne napušite, ma koliku glupost napisali (komentariše suđenje na osnovu hajlajtsa - bar da je skraćeni snima pogledao, Hajli piše da Jaja ima više asistencija od Hendersona). A ovu nebulozu od posta, baš sam pratio malo-malo neko normalan i objektivan minusira, pa onda neki pulen plusira. Ja nisam dao ni minus ni plus. Ali ako ovo nije destet puta idiotskije od moje Henderson-Ture paralele, ja ne znam šta jeste... Ali vi za ovo nećete i ne smete nikad napušti Hajlija, jer je to Hajli... A nas dođoše uvek napušavate, i narvno da ste neobjektivni, i naravno da mi je dosta toga... pa Gruju i mene ne napuše jer smo carevi, realno dalje, da li je Šrktel-Tutorić poređenje na mestu, ili glupost, to je samo moje mišljenje sa kojim ti možeš da se složiš ili ne, ali po meni lik koji ne zna da se postavi ispred igrača u PL i koji pri svakom prekidu ne ide na loptu, već da vuče protivničkog igrača za dres, to po meni jeste Tutorić rang. I ne znam što praviš toliku dramu od toga Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted April 24, 2014 Report Share Posted April 24, 2014 nisam imao nameru da zvucim prepotentno ali ste mi se popeli na onu stvaru sa branjenjem mojesa,vodi ga kuci ako ti se svidja i slep si kod ociju,ne znam da li sam ikada video da utd igra i kvalifikacije za lsh i ne bude prva 2 mesta u PL,normalno da sam butthurtovan zbog toga a vi jos dolivate ulje na vatru kako je sedmo mesto realno i kako cak ni fergi nista ne bi mogao sa ovom ekipom a to ste jebeno pricali,pa 3 sezone unazad i on vas svake sezone,da ponovim,DEMANTOVAO. sto se milancheta tice,ne znam kako ste stekli utisak da je poredio hendersona i jaju po kvalitetu,jaja je ako ne najbolji igrac u ligi svakako najbolji na svojoj poziciji ali imam osecaj da je hteo da kaze da henderson to moze postici kroz 4-5 sezona ako nastavi sa radom i lose se izrazio,bar sam ja taj utisak stekao,isto kao i ovo poredjene tutoric/skrtel,sad ja treba da pljujem hajlija ? naravno da znam da nije to mislio ali svako prolupeta ovde s vremena na vreme i previse napusavate ljude koje ne znate RL a pritom ne znate ni cime se bave/bavili,chill 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted April 25, 2014 Report Share Posted April 25, 2014 Znajuci Hajlija, mislim da kada kaze u rangu Tutoric, misli nedostojan dresa koji nosi, a ne da Skrtel treba da igra u Kasimpasi i Djeru :D Ali recimo moze da igra u Noricu :DD Realno, Tutora je najgori kapiten Crvene zvezde koji je hodao planetom u istoriji. Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted April 25, 2014 Report Share Posted April 25, 2014 Gruja drug Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post leisure Posted April 25, 2014 Popular Post Report Share Posted April 25, 2014 Tutoric je svojim igrama postao sinonim za balvana. npr. po seoskim ligama se desava da neko iz odbrane zasere lokalni derbi tako sto napravi penal jer je igrao rukom, da auto gol, ili u napadu promasi prazan gol i slicno, pa da mu sopstveni navijaci dobacuju 'EEEEE 'BEM TE USTA GORI SI OD TUTORICA IZES MI KURAC MAJMUNE' 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted April 25, 2014 Report Share Posted April 25, 2014 nakon deset meseci post na sportu sa kojim se slazem sa leisureom :D Evo ti plus :D Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted April 25, 2014 Report Share Posted April 25, 2014 Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArktickaLubenica Posted April 26, 2014 Report Share Posted April 26, 2014 http://videa.hu/videok/sport/swa-avi-2-1b-hnTVnD8aJyKCucfb?start=1.071 Btw. jel postoji nacin da se za sutra otkupi dobar live stream Liverpool - City, tipa BBC ili Sky Sports, ko god prenosi, sada mi pade na pamet :D ? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted April 26, 2014 Report Share Posted April 26, 2014 nakon deset meseci post na sportu sa kojim se slazem sa leisureom :D Evo ti plus :D o/ gruja stari as juznobanatskih liga Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spu [RuR] Posted April 27, 2014 Report Share Posted April 27, 2014 (edited) http://videa.hu/videok/sport/swa-avi-2-1b-hnTVnD8aJyKCucfb?start=1.071 Btw. jel postoji nacin da se za sutra otkupi dobar live stream Liverpool - City, tipa BBC ili Sky Sports, ko god prenosi, sada mi pade na pamet :D ? evo jonja iz jos jednog ugla Edited April 27, 2014 by spu 1 Quote Everytime I cross the line I push the boundaries out a little... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted April 27, 2014 Report Share Posted April 27, 2014 ćorava koka 3 Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted April 27, 2014 Report Share Posted April 27, 2014 Macke iz Sanderlenda, ako je neko zasluzio da ostane u PL, to su oni Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
psy Posted April 27, 2014 Report Share Posted April 27, 2014 (edited) dovidjenja kardif nek ispadnu noric, kardif i fulam i bicu zadovoljan btw birmingem na ivici ispadanja iz championshipa. zigara neverue. mada mislim da ce da opstanu, iako su u kurcu debelom Edited April 27, 2014 by psy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rowland Posted April 27, 2014 Report Share Posted April 27, 2014 Demba bоže ! Quote Live and let die Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spu [RuR] Posted April 27, 2014 Report Share Posted April 27, 2014 Kol'ko je smorio Čelzi, jebote formacija 8-1-1 bar će finiš biti zanimljiviji ako pobede Quote Everytime I cross the line I push the boundaries out a little... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Koma Posted April 27, 2014 Popular Post Report Share Posted April 27, 2014 IDEMO BRE MURINJO JEBI AHAHAHAHAHAH 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts