Jump to content

Premier League 2013/2014

alfa

Recommended Posts

da, stvarno ima slab tim..u rangu sa totenhemom ili evertonom..kolko vam je isprao mozak izjavama, to je strasno..

lik ima najjaci ili drugi najjaci sastav u ligi, potrosio je preko 70 miliona na pojacanja tako da je smesno pricati kako je `dostigao maksimum` sa ovim timom..ima igrace o kojima liverpul moze da sanja..osim u spicu :)..

uvek je normalno porediti ih sa sitijem, zbog kesha i transfer politike..ali siti barem napada ko nezdrav i ima milion povreda bitnih igraca (aguero, nastasic, nasri)..dok je kod celsija ova Azarova prva povreda ozbiljnog igraca ove sezone..tako da je smesno kukati na bilo sta, kad nisi pobedio vilu, vest hem i sanderlend..

ja ne kukam, zadovoljan sam sezonom

najjaci tim sigurno nema, poshto ne moze da se poredi sa sitijem

kupovao jeste, ali uglavnom mladje igrace i nije kupio ni jednog napadaca (eto je valjda doshao dzabe? )

preuzeo je tim pre manje od godinu dana i siguran sam da nije ocekivano od njega da osvoji sve u prvoj sezonu

pretpostavljam da planira da ostane dugo u celziju i shodno tome i pazari. tim je relativno mlad, i mora da isprati josh par penzosa (tores, teri, mikel etc) + par bolida i da se dovede napadac (da se razumemo, ba je dobar, ali nije dogba, ni blizu). za lukakua ne znam, nisam ga mnogo gledao, ali da bude napadac br 1 sledece sezone nece da bude, to sam siguran + matic/salah ne mogu da igraju u evropi ove sezone. covek pravi tim na duze staze

Ко каже да је Мурињо незналица, тај никада није гледао фудбал. А да је љигави пацов, љигави пацов је.

dal je pacov ili zirafa koga zabole, ako ima rezultate. vidi suareza

2-3 mesto u pl i polufinale cl, odlicna sezona (mada u cl se nikad ne zna kada si u top 4)

sledece godine -sveeee, aaaaaaaaaaaaaaaaaa

Edited by psy

vec sam raspravljao sa nekim ovde o tome da li on ili siti ima jaci tim i samo mogu da kazem da su sveukupno tu negde i da niko nije specijalno jaci..kad se sve uzme u obzir..ovi su jaci napred, a celsi je mnogo jaci pozadi i ima konkretniju i mnogo bolju klupu (naspram H Garsije, Demikelisa, Leskota i Rodvela..)

to sto je on sam odlucio da Keslija drzi na klupi (sto zaista i dalje ne razumem, bez obzira koliko Azpi dobro igra) i sto je odlucio da proda coveka sa vizijom (Mata) to je vec neka druga prica i njegov problem koji je sam sebi iskreirao. Igraci kao sto su Mata i Silva se ne prodaju..

dal je pacov ili zirafa koga zabole, ako ima rezultate. vidi suareza

Па мене заболе :>

Ја капирам да је некад тешко изгубити, па се погубиш лома. Али Мурињо је оличење љигавости годинама. Исто је и за Суареза којег си поменуо, обојица раде одлично свој посао али, што би рекао један велики уметник, "*they* remind me of school on a Sunday NO CLASS".

Um caruje, Dundo Maroje!

upravo, lik je ok trener, smena generacija je trebala postepeno da se započne još pre 2-3 sezone, Fergi ga je opako ujebao

• Upvote (+1) 1
  • Downvote (-1) 1

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

mojes zasluzuje da nikad vise ne vodi nijednu ekipu koja se bori za bilo kakav trofej a vi lupajte minuse do milje volje,pobogu,ta ista ekipa se prosle sezone prosetala do titule...u neku ruku vas i razumem,zaslepljeni ste mrznjom prema klubu/fergiju uz toliko godina dominacije :D

• Downvote (-1) 8

alo, covece, da li si ti normalan?

ljudi ti crtaju a ti ne vidis, jel si toliko tvrdoglav? ili si samo glup?

covek je bio veliki autoritet i izvlacio je iz tima maksimum, igraci su imali strahopostovanje prema njemu. (fergiju)

istrosio je taj tim, igraci su matori, a ovi manje kvalitetni vise nemaju samopouzdanja, ocigledno.

uvalio je mojesu kurac i toga su sada svi svesni...

treba komplet renoviranje tima

ako dodje klop kao sto se prica videcete da je to tim koji bez problema moze top 4 a da nikog i ne dovedu...

nema pametnija posla klopp da pored te navodne ponude Barse i Dortmunda gde je ide u PL gde mora da dovede minimum 5-6 igrača kako bi barem sledeće sezone bio isto 6-7-8

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

@manager and mohr - na sve ovo što je manager napisao treba dodati i to da ta dominantna titula Uniteda, koja se desila prethodne sezone, je najmanje posledica kvaliteta tog celokupnog tima Uniteda, a najviše posledica kvaliteta Runija i Persija, i očajnosti Sitija, Čelzija, Arsenala, Liverpula, i ostalih. I sve ostalo što je manager naveo, naravno.

Niko objektivan i upućen ne bi smeo da Mojesu postavi tu titulu  kao nekakvu referencu za njegov budući rad. Velika greška Unitedovog rukovodstva, i još jedna godina izgubljena bez potrebe u traženju novog menadžera, privikavanju, i sl. Još bih dodao i referencu na jednog menadžera koji je nasledio u početku lošiji, ali potencijalno tim sa boljom budućnošću, završio sedmi, i nije sackovan, ali neću, da ne bih hajpovao :-)

Edit: Znači, prošle sezone:

x + Runi + Persi + Ferguson = ubedljiva titula,

gde umesto x možeš da staviš bilo koji mid-table tim sa iole pristojnom defanzivnom statistikom. Recimo, Stoke, Swansea, WBA, pa i Liverpul...

Edited by milanche

OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO

Why wait so long to sack David Moyes when they had apparently decided in February?

The answer is simple: the six year contract.

They would have to pay off the entire remaining contract if he was sacked when he qualified for the Champions League or had a mathematical chance of doing so.

However, if that isn't the case, they'd have to pay off only 1 year of the contract.

Now that UCL is mathematically gone, they seem to have swung into action.

Bring It

Да је сада 1987. година мохр би причао како је Ферги срање и како треба да добије отказ, тако да не видим зашто покушавате више да објашњавате било шта човеку :)

Ево и Геријеве реакције :)

Edited by алфа
  • Upvote (+1) 2

Um caruje, Dundo Maroje!

fergi 87 nije imao sampionski tim,ne znam sto mi te reci stavljas u usta,necu da se raspravljam sa vama,isfrustrirani ste :D,a najjaci mi je ovaj sto kaze da su mu doveli felainija,kao da ga on sam nije trazio,jos iz evertona  [roflmao]

Edited by mohr

ako dodje klop kao sto se prica videcete da je to tim koji bez problema moze top 4 a da nikog i ne dovedu...

Meni je ovo impresivnije, posebno što nisam baš toliki hejter Uniteda, pre će biti da ih ne volim, ali ipak poštujem. U stvari, ja želim da imamo jak United, i da se on za titulu bori sa Arsenalom i Liverpulom - kad bi moglo biti sve po mome, bilo bi tako :-)

Čelziju skloni dva ključna igrača, po želji, opet imaš granitnu odbranu i sredinu, i nekog na krilu ili u vezi ko može da napravi nešto.

Siti bez dva najvažnija igrača na Enfildu stiže 2:0, i zbog loše sreće i čudnog kriterijuma suđenja ne uzima bodove.

obrisano - hajp warning-

Tom šapionskom Unitedu koji Mohr toliko voli skloni Runija i Perija, i šta ti ostaje? U najboljem slučaju nešto između Stouka ili Svonsija. To neko mora da kompletno reši i renovira tim, i ne može se uraditi za jednu sezonu. Mojes je bio dobar izbor, i mogao je to uraditi, sada opet jovo-nanovo...

Edit: da mohr, brate, bez Runija i Persija i Kornjače, otprilike, tako nešto, intertoto kup ekipa, uzevši u obzir "istrošenost" svih tih igrača.

Edited by milanche

Uopšte nije u tome poenta mog posta, već da probam da pomognem mohru ne našto shvati o timu za koji navija :-) Evo, izbrisaću taj red za Liverpul, ako vam smeta... Nema veze što sad igraju bez Hendersona i Staridža, što su imali vezane utakmice bez Suareza i Kutinja, bez Džerarda i Staridža, i dobro igrali. Evo, povlačim to, u redu je ...