Highl1 Posted June 2, 2014 Report Share Posted June 2, 2014 druže, polako prelaziš u "mohr/koma" kategoriju forumaša 2 2 Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted June 2, 2014 Report Share Posted June 2, 2014 Samo mi je presmesno ovo sto se desava, sa sakoima, kaznama and shit. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted June 2, 2014 Report Share Posted June 2, 2014 jedino što je meni presmešno jeste što je Zvezda dobila jednu, a trebalo je minumum 2 utakmice. Što se tiče vaših kazni, sasvim su u redu, Duletu svaka sledeća tehnička treba da bude skuplja, jer ih ređa u svakoj tekmi, a izjave su vam sramotne. Jeste, u Železniku su bili katastrofalni uslovi, ali to ne opravdava davanje izjava posle, preskoči komentarisanje i ćao Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted June 2, 2014 Report Share Posted June 2, 2014 što, baš je simpatičan kada prati sudiju i jebe mu sve po spisku. i tako svaku utakmicu. čović namestio grobarskoj avangardi, mamu mu jebem! Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted June 2, 2014 Report Share Posted June 2, 2014 (edited) Da, posto su skidanje sakoa i izjave koje se nekome ne svidjaju gore od pogadjanja igraca bakljama i uletanja navijaca u teren. Sudjenje na utakmici je tek bilo roflmario, nije bilo normalno sta su oni svirali pred kraj utakmice totalni vasar i ciganijada u rangu sa drmanjem koseva i zasipanjem slajmarama Vladu Jovanovica Edited June 2, 2014 by leisure Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted June 2, 2014 Report Share Posted June 2, 2014 Da, posto su skidanje sakoa i izjave koje se nekome ne svidjaju gore od pogadjanja igraca bakljama i uletanja navijaca u teren. Sudjenje na utakmici je tek bilo roflmario, nije bilo normalno sta su oni svirali pred kraj utakmice totalni vasar i ciganijada u rangu sa drmanjem koseva i zasipanjem slajmarama Vladu Jovanovica i za baklje i navijače si dobio kaznu, pare i utakmica bez publike. Da li je malo? Možda, ali je kazna tu zanimljivo je da vi uvek imate opravdanje za vaša sranja, i onda je to ciganija i slično. Gepekovanje sudija, tuča protiv Hemofarma gde su bile samo uslovne, 3 prekida ove godine u ABA na vašim tekmama, ko zna koliko isključenja Vujoševića zbog pretnji, jebanja keve, štipanja, udaranja i slično, sve je to ok, samo je uvek ciganija u Železniku Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted June 2, 2014 Report Share Posted June 2, 2014 (edited) Ne znam sto pominjes gepekovanje koje je nalupetao Gurovic, bivsi Grobar, to je kao da neko citira Stojketa. Vujosevic dobija kazne zbog sakoa, a nadobijao se i kazni i suspenzija zbog svog ponasanja. mega ciganijada u Zelezniku je postojala i kada Dule nije bio trener Partizana. Edited June 2, 2014 by leisure Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted June 2, 2014 Report Share Posted June 2, 2014 verovatno je i Juras nalupetao to za gepekovanje? Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted June 2, 2014 Report Share Posted June 2, 2014 hoćemo sad da brojimo utakmice na kojima je eksplicitno psovao sudije pa da uporedimo sa brojem tehničkih koje je dobio? koji ti je kurac više jebote, koliko puta treba da ti se objasne neke stvari u vezi sa vujoševićem i čovićem i zašto stalno nastupaš tako kao da svi mi drkamo karu na čovića ovde (iako je to potpuno suprotno kada su cigani sa rura u pitanju) koji napadana ugroženog avangardnog cara duleta? :( Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted June 2, 2014 Report Share Posted June 2, 2014 Mrzi me sada da kopam po forumu, znam da sam i tada napisao da je Danilovic trebao da popije mnogo vecu kaznu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted June 2, 2014 Report Share Posted June 2, 2014 http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2014&mm=06&dd=01&nav_id=855598 ccc,a jos ne igra ni u prvih 11... veruj mi da je bolje da uzmete lovu za njega odmah, nego da dodjete u situaciju ko sa Ninkovicem, kojem je trenutno jedina realnost da ga za neku lovu zavaljate u Konjaspor ili turski klub slicnog kalibra...taj Pantic se vec ciganisao za profesionalni ugovor sa 16 godina, a i ovako mi ne deluje nesto previse inteligentno, iako je cinjenica da se radi o velikom talentu... Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted June 2, 2014 Author Report Share Posted June 2, 2014 Мени само није јасно како је дозвољено да се опет игра у Железнику дерби, после прошлог дербија тамо. Наравно опет се деси срање, а навијачи су навијачи, нису они криви већ јебени КСС који дозвољава да се игра тамо када очигледно не може да се осигура хала... Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted June 2, 2014 Report Share Posted June 2, 2014 ^this, treba da se suspenduje za derbi i da ne može tamo da se igra, jednostavno Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted June 2, 2014 Report Share Posted June 2, 2014 hoćemo sad da brojimo utakmice na kojima je eksplicitno psovao sudije pa da uporedimo sa brojem tehničkih koje je dobio? koji ti je kurac više jebote, koliko puta treba da ti se objasne neke stvari u vezi sa vujoševićem i čovićem i zašto stalno nastupaš tako kao da svi mi drkamo karu na čovića ovde (iako je to potpuno suprotno kada su cigani sa rura u pitanju) koji napadana ugroženog avangardnog cara duleta? :( Znam kakvo misljenje imate o Covicu, svakako mi nigde nije bila namera da tvrdim nesto suprotno tome. Gledao sam ovu utakmicu i nisam mogao da verujem koliko su nas pokrali. Svaki trener bi ispizdeo na ono. Ne branim ja Vujosevica ovde, nego sam video sopstvenim ocima sta se izdesavalo. Ne razumem samo zbog cega me na bilo koje pominjanje Covica automatski etiketirate da sam Duletov koma-bot. :D Kao da istina prestaje da bude istina samo zato sto je, eto, i Dule tako rekao. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted June 2, 2014 Author Report Share Posted June 2, 2014 Или ако већ мора, онда без публике.Јеботе, толико је очигледно да тамо једноставно не може да се игра да ми је нерално да то људи из савеза не виде. Просто ми је нереално да су толико глупи, уопште ме не би чудило да се то намерно ради, тј. да се намерно диже тензија око овог срања да би скренуо фокус са не знам... поплава или "слободе" медија :с Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted June 2, 2014 Report Share Posted June 2, 2014 Eto, meni bas nije cudno sto 'ljudi iz saveza' nece da zabrane da se utakmice igraju u Cokijevoj hali. Ko bi to mogao da zabrani, realno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted June 2, 2014 Author Report Share Posted June 2, 2014 Није ти чудно зато што си истриповао :DШта знам... је л' се Дуле бунио пуно против играња тамо? Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted June 2, 2014 Report Share Posted June 2, 2014 30/30 u licnim greskama, samo sto su nase lazne, ofc :D Meni je smetalo sudjenje u prvom poluvremenu koje je bilo u vasu korist, mozda ne u meri u kojoj je bilo u nasu korist u drugom poluvremenu ali je svakako bilo pa mi nije bilo prvo na pameti da kukam kako nas kradu nego kako su nasi jebeno nesposobni, vama u drugom poluvremenu Dzofri uzima loptu na pola terena i krece da izigrava pleja i naravno napravi faul u napadu, debil. :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted June 2, 2014 Report Share Posted June 2, 2014 (edited) druže, polako prelaziš u "mohr/koma" kategoriju forumaša ajd definisi mi tu kategoriju,cisto da znam u koju to kategoriju spadam :)),imali smo jednu prepirku u vreme duela arsenal - bajern gde sam ja davao vece sanse arsenalu pa cak i posle 1-3 u londonu sam rekao da arsenal moze da prodje,bajern jeste prosao uz rezultat 3-3 uz nesto bolju igru ali daleko da arsenal nije imao sanse u tom dvomecu,sumnjam da ti je to toliko zasmetalo da me pominjes non stop,ili ti pak smeta sto sam navijac utd-a a ti loserpola :D Edited June 2, 2014 by mohr Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted June 2, 2014 Report Share Posted June 2, 2014 koliko je lud debeli jbt Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted June 2, 2014 Report Share Posted June 2, 2014 ako pod lud misliš debil, onda da @mohr: imao si par izjava poput te za bajern, ali popravljaš se, lagano Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted June 2, 2014 Report Share Posted June 2, 2014 jebem ti sunce, koliko je on jebeno puko! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted June 2, 2014 Report Share Posted June 2, 2014 odlepio je. :/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stanko Posted June 2, 2014 Report Share Posted June 2, 2014 ali taj pogled u ocima... to mene plasi... pogled jebeme mrznje! definitivno ovo je potvrda da zaista nije normalan :c Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted June 2, 2014 Report Share Posted June 2, 2014 uzas jebeni Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts