UNTOUCHED4jj Posted April 27, 2014 Report Share Posted April 27, 2014 za razliku od nekih, osvajamo Vi ste grobari stvarno smehotresni... U sledece tri tekme da nam sviraju 6 penala van 16m u inat grobarskoj stoci. https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/t1.0-9/10288783_10200850906554741_1838822678022515389_n.jpg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
agrsv Posted April 27, 2014 Report Share Posted April 27, 2014 Pa zar niste culi na poluvremenu? tri penala hocu ja, necu jedan, necu dva, nista manje necu jer tri su za srecu, tri penala hocu ja... :) 2 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted April 27, 2014 Report Share Posted April 27, 2014 opusteno, ionako ste dali gol posle faula :DD i vi ste :DD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sarma Posted April 27, 2014 Report Share Posted April 27, 2014 lik mu je usao u putanju kretanja i zabo ga u glavu :D ali ne, bio je start na loptu 2:00 https://www.youtube.com/watch?v=73boDC4Ysqo e moj Grujane nisam gledao utakmicu... video sam drugi gol partizana... sjajan gol... ali na ovom snimku mi se cini da je partizanov igrac van 16 dok dobija udarac u glavu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
agrsv Posted April 27, 2014 Report Share Posted April 27, 2014 Ma opusteno, gledaju stvari kako oni hoce :) Opusteno je kod prvog penala mogao da se pokaze i crveni, bez obzira sto je mrdja samo cekao kontakt. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sarma Posted April 27, 2014 Report Share Posted April 27, 2014 pazi... stvarno nisam gledao... ono gore je po meni cist faul... iako je lopta daleko od igraca, ona je jos uvek u igri... a sudija ne moze da baca pasulj sta bi se desilo dalje... bejl bi stigao npr... :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post prota_ Posted April 27, 2014 Popular Post Report Share Posted April 27, 2014 van čitavog ovog konteksta rasprave posle derbija, mrđa je govno što je samo čekao da padne u onakvoj prilici. pored kurčine za njega hteo bih i da dam koju za bajkovića, jer mi je najiritantiji čovek kog sam skoro video. pratio sam jedno 10 poslednjih derbija, i ovo je prvi koji sam uspeo da odgledma do kraja jer me nisu smorili tuljavom igrom. kad je lukač uhvatio penale skakao sam po kući kao da je kecman zabo trojku ciboni. oba naša gola jebeno prelepa. karaj cigane, partizan šampion. 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted April 27, 2014 Report Share Posted April 27, 2014 Bajko je realno prava majmuncina, mislim da brani samo zato sto se slihta severu :D A u isto vreme onaj mali Rajkovic trune, mislim da mora sto pre da se rizikuje sa njim i stavi medju stative, nije da smo world beateri pa da cemo zbog toga da pusimo negde bitno :) I za tekmu ko tekmu se slazem, dobar derbi bio, bas me iznenadila masa ljudi koji su u fazonu "smesan fudbal", a navikli smo na mnogo gore :) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ПУТИН Posted April 27, 2014 Report Share Posted April 27, 2014 van čitavog ovog konteksta rasprave posle derbija, mrđa je govno što je samo čekao da padne u onakvoj prilici. pored kurčine za njega hteo bih i da dam koju za bajkovića, jer mi je najiritantiji čovek kog sam skoro video. pratio sam jedno 10 poslednjih derbija, i ovo je prvi koji sam uspeo da odgledma do kraja jer me nisu smorili tuljavom igrom. kad je lukač uhvatio penale skakao sam po kući kao da je kecman zabo trojku ciboni. oba naša gola jebeno prelepa. karaj cigane, partizan šampion. kad bi se snimao rimejk Boja na Kosovu, ja bih Bajka stavio da igra Bajazita. Bajazit Bajko :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted April 27, 2014 Report Share Posted April 27, 2014 e Srbijo sta si docekala Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted April 27, 2014 Report Share Posted April 27, 2014 majstori 1 Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
bad1 Posted April 27, 2014 Report Share Posted April 27, 2014 pederi 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted April 27, 2014 Report Share Posted April 27, 2014 http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2014&mm=04&dd=27&nav_category=16&nav_id=841286 Inace, igraci Partizana su bili pretresani. Prvi put cujem za ovako nesto. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted April 27, 2014 Author Report Share Posted April 27, 2014 e Srbijo sta si docekalahttp://www.b92.net/news/pics/2014/04/27/91733908535d509a85b2b240692514_orig.jpgВиди се да Гробари поштују све мањине! Свака част! Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted April 28, 2014 Report Share Posted April 28, 2014 http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2014&mm=04&dd=27&nav_category=16&nav_id=841286 Inace, igraci Partizana su bili pretresani. Prvi put cujem za ovako nesto. mogli su da zaplene i Totenhem! Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted April 29, 2014 Report Share Posted April 29, 2014 http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2014&mm=04&dd=27&nav_category=16&nav_id=841286 Inace, igraci Partizana su bili pretresani. Prvi put cujem za ovako nesto. Isto kao i igraci Zvezde, posto su se prvi pojavili na stadionu. Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted April 30, 2014 Report Share Posted April 30, 2014 cool story bro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post alfa Posted April 30, 2014 Author Popular Post Report Share Posted April 30, 2014 (edited) ај опуштено, само полако, без свађа! и ово Edited April 30, 2014 by алфа 10 Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted April 30, 2014 Report Share Posted April 30, 2014 ladno je ova nakaza gradonacelnik Beograda menadzer grada Vesic http://www.b92.net/sport/kosarka/vesti.php?yyyy=2014&mm=04&dd=30&nav_id=842354 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted April 30, 2014 Report Share Posted April 30, 2014 a ne bice grobar sad imate jos vise razloga da kukate, eno dule vec poceo da kuka sto se sad kandidujemo za organizaciju po-a kad samo zvezda ima teoretske sanse da izbori el :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted April 30, 2014 Report Share Posted April 30, 2014 hleba i igara Svako sa bar malo mozga ima razloga za kuknjavu zbog toga sto su ovi teletabisi bilo sta bitno u ovoj drzavi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted April 30, 2014 Author Report Share Posted April 30, 2014 ОК, намерно нам све ово раде, дижу тензију итд. скрећу пажњу са правих проблема... Мислим, зашто би иједан нормалан политичар изговорио овако нешто у оваквој напетој ситуацији између вечитих ривала.Јасно је мени било то одавно, али сад се већ спрдају. Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted April 30, 2014 Report Share Posted April 30, 2014 ladno je ova nakaza gradonacelnik Beograda menadzer grada Vesic http://www.b92.net/sport/kosarka/vesti.php?yyyy=2014&mm=04&dd=30&nav_id=842354 Infinity titula za Zvezdu, normalno da ce da zauvek namestaju Zvezdu kad vi ne mozete da napunite ni lavor u Ligi sampiona 1 5 Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post exile Posted April 30, 2014 Popular Post Report Share Posted April 30, 2014 Ja se ne secam ovoga u rupi :D 6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted April 30, 2014 Report Share Posted April 30, 2014 pa dobro, i ovo si video na televiziji Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts