Jump to content

СД Партизан 13/14

alfa

Recommended Posts

lik mu je usao u putanju kretanja i zabo ga u glavu :D

ali ne, bio je start na loptu

2:00

https://www.youtube.com/watch?v=73boDC4Ysqo

e moj Grujane

nisam gledao utakmicu... video sam drugi gol partizana... sjajan gol... ali na ovom snimku mi se cini da je partizanov igrac van 16 dok dobija udarac u glavu...

Bajko je realno prava majmuncina, mislim da brani samo zato sto se slihta severu :D A u isto vreme onaj mali Rajkovic trune, mislim da mora sto pre da se rizikuje sa njim i stavi medju stative, nije da smo world beateri pa da cemo zbog toga da pusimo negde bitno :)

I za tekmu ko tekmu se slazem, dobar derbi bio, bas me iznenadila masa ljudi koji su u fazonu "smesan fudbal", a navikli smo na mnogo gore :)

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

van čitavog ovog konteksta rasprave posle derbija, mrđa je govno što je samo čekao da padne u onakvoj prilici. 

pored kurčine za njega hteo bih i da dam koju za bajkovića, jer mi je najiritantiji čovek kog sam skoro video. 

pratio sam jedno 10 poslednjih derbija, i ovo je prvi koji sam uspeo da odgledma do kraja jer me nisu smorili tuljavom igrom. 

kad je lukač uhvatio penale skakao sam po kući kao da je kecman zabo trojku ciboni. oba naša gola jebeno prelepa. karaj cigane, partizan šampion.

kad bi se snimao rimejk Boja na Kosovu, ja bih Bajka stavio da igra Bajazita. Bajazit Bajko :D

[roflmao]

http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2014&mm=04&dd=27&nav_category=16&nav_id=841286

Inace, igraci Partizana su bili pretresani. Prvi put cujem za ovako nesto.

mogli su da zaplene i Totenhem! :tf:

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

[roflmao]

http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2014&mm=04&dd=27&nav_category=16&nav_id=841286

Inace, igraci Partizana su bili pretresani. Prvi put cujem za ovako nesto.

Isto kao i igraci Zvezde, posto su se prvi pojavili na stadionu.

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

ОК, намерно нам све ово раде, дижу тензију итд. скрећу пажњу са правих проблема... Мислим, зашто би иједан нормалан политичар изговорио овако нешто у оваквој напетој ситуацији између вечитих ривала.

Јасно је мени било то одавно, али сад се већ спрдају.

Um caruje, Dundo Maroje!

ladno je ova nakaza gradonacelnik Beograda

menadzer grada Vesic

http://www.b92.net/sport/kosarka/vesti.php?yyyy=2014&mm=04&dd=30&nav_id=842354

Infinity titula za Zvezdu, normalno da ce da zauvek namestaju Zvezdu kad vi ne mozete da napunite ni lavor u Ligi sampiona

• Upvote (+1) 1
  • Downvote (-1) 5

gruja novi alen