leisure Posted September 3, 2013 Report Share Posted September 3, 2013 a fejsa je blistao i u partizanu i u oliju.... moroncina teska.... imao je 2-3 tekme u kuli koje je odigrao ok i odma su ga uvalili partizanu za neke enormne pare za nase uslove... klasicni menadzerski igrac.. Fejsa je otisao iz Kule za 1.2 miliona ako se ne varam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted September 3, 2013 Report Share Posted September 3, 2013 greota bi bilo da se ne pomene! http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2013&mm=09&dd=03&nav_id=749324 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted September 12, 2013 Report Share Posted September 12, 2013 http://sport.blic.rs/Kosarka/Domaca-kosarka-i-ABA/239633/NBA-igrac-u-Partizanu-Kinsi-otkrio-Blicsportu-Dosao-sam-zbog-navijaca Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted September 12, 2013 Report Share Posted September 12, 2013 definitivno, i igra za 50k dinara plus topli obrok i regres Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted September 12, 2013 Report Share Posted September 12, 2013 Taj fazon, nego mi bilo glupo da kacim u njuz Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
lawl_ Posted September 12, 2013 Report Share Posted September 12, 2013 imam neki osećaj da ćemo ove godine još više da dominiramo. posebno me raduju 'sjajne' partije Gagija Milosavljevića u pripremnom periodu :) Quote :v Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted September 12, 2013 Report Share Posted September 12, 2013 UZALUD TRUUUUUUUUUUD DZABA VAM SVEEEEEEEEEEEEE Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lawl_ Posted September 12, 2013 Report Share Posted September 12, 2013 exly y do dis? :c Quote :v Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post leisure Posted September 22, 2013 Popular Post Report Share Posted September 22, 2013 Sve cestitke nasem bratu Grobaru Dzofriju na osvajanju zlatne medalje sa francuskom reprezentacijom. Nije mnogo igrao, ali je cela prica veliko iskustva za njega, pogotovo sto je bio totalni anonimus pre dolaska u Partizan, na cemu je on vise nego zahvalan. TAKO JE TEBRA POLIVAJ SPANCE MAKAR I 4 MINUTA 7 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post alfa Posted September 23, 2013 Author Popular Post Report Share Posted September 23, 2013 o/o/ 5 1 Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted September 23, 2013 Report Share Posted September 23, 2013 sjajno :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted September 24, 2013 Report Share Posted September 24, 2013 kakav pajdoman ovaj djuric http://tvsvuda.vektor.net/televizija/kcn-3-tv-uzivo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted September 24, 2013 Report Share Posted September 24, 2013 Ми имамо Телеоптик где правимо нашу децу. -Драган Ђурић Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted September 24, 2013 Author Report Share Posted September 24, 2013 па брате и јесте у праву ту...е сад, друга је прича што пара од продаје те деце нема :стј. има, али нема где треба :с Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
akva viva Posted September 25, 2013 Report Share Posted September 25, 2013 Useri http://www.youtube.com/watch?v=8646r7u8X1k Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted September 25, 2013 Report Share Posted September 25, 2013 Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mthd Posted September 25, 2013 Report Share Posted September 25, 2013 http://www.mondo.rs/a618256/Sport/Fudbal/Dva-gola-Scepadopulosa.html Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted September 25, 2013 Report Share Posted September 25, 2013 'Scepadopulosa' Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted September 29, 2013 Report Share Posted September 29, 2013 1 Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted October 6, 2013 Report Share Posted October 6, 2013 (edited) MNOGO SMO JAKI !!! igokea koja ima jaci igracki kadar nego prosle sezone deluje ispodprosecno danas...jeste da je tek prva utakmica ali momci kidaju,obe crnje sjajne,vidi se da znaju kosarku edit: 40-21 HT Edited October 6, 2013 by mohr Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lawl_ Posted October 6, 2013 Report Share Posted October 6, 2013 dominacija realno! Quote :v Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted October 6, 2013 Report Share Posted October 6, 2013 Steta sto Lucic nije ostao Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astora Posted October 9, 2013 Report Share Posted October 9, 2013 Обућина: Пресуда стигла, жалићемо се, стадион је наш! Поштар је јуче закуцао на врата Партизана. У плавој коверти, уместо рођенданске честитке, стигло је обавештење из Вишег суда у Београду. Спор између црно-белих и војске, у вези власништва над стадионом у Хумској, решен је у корист Министарства одбране! - Стигла нам је јутрос судска одлука. Тек је заведена. Имаћемо састанак, видети шта и како даље – открио је „Журналу” јуче поподне Милан Обућина, генерални секретар ЈСД Партизан. Једно је, пак, сигурно… - Разговараћемо са адвокатима, људима од струке. Имамо рок од 15 дана да упутимо жалбу. Наравно да ћемо се жалити! Подршка стиже са свих страна… - Јављају нам се људи који су учествовали у изградњи стадиона. Многи су сведоци деценијских односа војске са Партизаном. Није све тако као што се представља. Александар Вучић, први потпредседник Владе Републике Србије, са разумевањем је прихватио изјаву Душка Вујошевића, председника ЈСД Партизан, да ће стадион бранити динамитом и сам се заложио за проналазак разумног решења. - Свакако да став господина Александра Вучића још више буди оптимизам – закључио је Милан Обућина, генерални секретар ЈСД Партизан. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lawl_ Posted October 9, 2013 Report Share Posted October 9, 2013 Jako lepa igra Partizana večeras, pogađaju iz svih pozicija i kažnjavaju sve. Vesterman jebeni otac, ima da kida ove sezone, kao i crnja Kinsi. Sve u svemu, osvajamo opet! Quote :v Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted October 9, 2013 Report Share Posted October 9, 2013 Ajd, ne ložite se toliko, da šutiraš 10/12 mora puno da te sere plus da te puštaju da šutiraš. Partizan u prvom poluvremenu 18 minuta, ako ne i više nije šutnuo bacanje, toliko o agresivnoj odbrani Milojevića ... Lepo igrate, ali ove prve dve tekme nisu nikakav pokazatelj još uvek Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts