Jump to content

СД Партизан 13/14

Guest

Recommended Posts

Sada je bitno da se definitivno plasiramo u Top16(sto znaci, pobediti CSKA, bez kalkulacija)

Dolazak Tepica je odlican potez u ovom trenutku, koliko god brka bio osporavan. Treba neko da uzme 15-20 minuta Kinziju, Milosavljevicu i Bogdanovicu, koji prakticno skoro sami igraju 3 pozicije trenutno. Takodje, postoje sanse da dodjem mali Novak. Lik je FMP-ovac u dusi, pala je i veca ponuda od Cokijevog kluba, ali ima zelju da igra i napreduje u Partizanu tj da ga trenira debeli vepar. Dobar je vec sada, kapiram da bi sa godinu-dve iskustva u jakim utakmicama postao zverina.

Alfa ajde nabavi karte, ne mogu da cekam od 5 ujutru da bi dosao do istih :/

могу да цимам ове гробаре из блока ако ош, капирам да имају, ал знам да ударају по ушима са ценом :с

ako me drugar iz obezbeđenja ne ugura, do karata nema šanse :(

mada, uvek navijači imaju onu fintu sa sezonskim propusnicama, tako da se nadam najboljem!

Pazi tesko da ima i toga vise , idem na skoro svaku tekmu i retko ko vise prolazi sa tim sezonskim kartama(mislim das pare 200-300 kinti uvede te vratis mu i on tako uvede jos 300 ljudi) ja udjem sa navijacima kad mogu al kad je bas krcato retko kad i tako mogu da upadnem , ovako platim kartu pa se ne smaram...pustili su samo 1800 karata a od 7 je red u humskoj tako da nema nista od tekme :)

I wish that BACKSPACE works in life!.

76561197968543066.png

Drugarcine.

Mi smo trebali i morali da pobedimo Nanter tamo, ali sada vise nije ni bitno. Ovo je realan rezultat Partizana ove godine u ovoj fazi, obzirom da smo u grupi imali 3 jake i 2 slabe ekipe. Mislim da mozemo solidno da odigramo u top 16, pogotovo ako se isprsi neko od centara.

CSKA je odigrao jako dobru odbranu, zatvorili su i izmorili Bogdanovica koji nije imao tu ostrinu. Opet ponavljam, mnogo nam fali neki pouzdan centar koji ce da izbunari 1na1 kada je bitno.

• 2 weeks later...