vukashinp Posted August 30, 2013 Report Share Posted August 30, 2013 Za Tun sam cuo tek kada su nas izvukli da igramo protiv njih. Koliko sam razumeo, oni su tek sada upali u prvu ligu svajcarske? Neka, trebali smo da izgubimo kada igramo ovako odvratno. Bagra napolje! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tOMABRE Posted August 30, 2013 Report Share Posted August 30, 2013 Stanoje ih je uveo u LŠ na čistu sreć, prosečan trener kao i svi drugi osim Mateusa i Zenge koji su bili u našem fudbalu Mateusa, rly? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted August 30, 2013 Report Share Posted August 30, 2013 Djukic je jedini normalan trener koji je prosao kroz Partizan ili Zvezdu u skorije vreme Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted August 30, 2013 Report Share Posted August 30, 2013 a mali murinjo? u zvezdi jedino sto je nesto vredelo, po mom misljenju, je muslin! ali nije dao da mu se drugi mesaju u posao i hteo je procenat od transfera svojih igraca :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pirun Posted August 30, 2013 Report Share Posted August 30, 2013 a mali murinjo? u zvezdi jedino sto je nesto vredelo, po mom misljenju, je muslin! ali nije dao da mu se drugi mesaju u posao i hteo je procenat od transfera svojih igraca :D +1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted August 30, 2013 Report Share Posted August 30, 2013 realno Pero,Mateus je buljetina teska,njega je jos vise usralo,a i imao je carski tim kada pogledas :) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
baltam0s Posted August 30, 2013 Report Share Posted August 30, 2013 istina, manje je stanojevica usralo. slazem se da je on trener prosek, ali je posle djukica jedini koji je nesto i uradio. Quote Forum neprikladan za signaturu! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted August 30, 2013 Report Share Posted August 30, 2013 realno Pero,Mateus je buljetina teska,njega je jos vise usralo,a i imao je carski tim kada pogledas :) buljetina je jedina uspela da u onim kvalifikacijama za CL dođe do grupne faze. A nijedan naš trener ne bi u životu sa Zvezdom i Partizanom prošao u gostima nakon poraza kod kuće Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted August 31, 2013 Report Share Posted August 31, 2013 Mateus: Ne verujem Partizanovoj upravi pljas Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted August 31, 2013 Report Share Posted August 31, 2013 Šćepović jeste balvan, ali ovo što mu rade po medijima je sramota Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sarma Posted August 31, 2013 Report Share Posted August 31, 2013 sta mu rade?!? mada sta god da je sumnjam da nije zasluzio... nemoguce da nije svestan da ne treba da se bavi fudbalom :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted August 31, 2013 Report Share Posted August 31, 2013 Ovo da ga kao izbacuju iz tima jer je slikan na splavu i sl. Pa da izbace svakog igrača koji je bio na splavovima, JSL se ne bi ni igrala, ne bi imao ko da bude u protokolu Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted August 31, 2013 Report Share Posted August 31, 2013 Pa da izbace svakog igrača koji je bio na splavovima, JSL se ne bi ni igrala, ne bi imao ko da bude u protokolu this. kojom metodom je scepovic izabran kao prvi koji ce biti lincovan nakon svih splavara koji su prodefilovali svim nasim timovima Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted August 31, 2013 Report Share Posted August 31, 2013 Кими методом !:) Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sarma Posted August 31, 2013 Report Share Posted August 31, 2013 Ovo da ga kao izbacuju iz tima jer je slikan na splavu i sl. Pa da izbace svakog igrača koji je bio na splavovima, JSL se ne bi ni igrala, ne bi imao ko da bude u protokolu a to se slazem... ono po tome jedino i lici na ostale "fudbalere" iz lige... :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted August 31, 2013 Report Share Posted August 31, 2013 Scepovic je zrtvenop jagnje ovih ljigavaca. Skapirali su da, manje-vise, svima ide na kurac, pa ajde da ga namazu govnima jos malo, kako bi se skrenula paznja sa glavnih problema. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted September 2, 2013 Report Share Posted September 2, 2013 ode nam Scepakadabra u Ciganijakos Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted September 2, 2013 Report Share Posted September 2, 2013 da li je istina da ste dobili 3mil za njega?! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted September 2, 2013 Report Share Posted September 2, 2013 3 i po,al ko zna koliko su ONI stvarno dobili jer je Falji tu glavni :D sumnjam da su ista dobili:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted September 2, 2013 Report Share Posted September 2, 2013 svejedno, oly je kratak za 3mil evra jebenih.... ja ne mogu da verujem, mame mi moje... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted September 2, 2013 Report Share Posted September 2, 2013 pustio im falji ovaj klip :DDD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted September 2, 2013 Author Report Share Posted September 2, 2013 хахахахахахахахахахаја бих најискреније волео да грешим и да Шћепа израсте у најраснијег шпица кога је Србија имала, али овај трансфер је пресмешан Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted September 2, 2013 Report Share Posted September 2, 2013 pod kakvim je pritiskom igrao,ne bi me cudilo da zablista u olimpijakosu,nesto poput fejse koji je sada u benfik©i :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted September 2, 2013 Report Share Posted September 2, 2013 a fejsa je blistao i u partizanu i u oliju.... moroncina teska.... imao je 2-3 tekme u kuli koje je odigrao ok i odma su ga uvalili partizanu za neke enormne pare za nase uslove... klasicni menadzerski igrac.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted September 2, 2013 Author Report Share Posted September 2, 2013 Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts