alfa Posted June 21, 2014 Report Share Posted June 21, 2014 Da li je moguće ovo za pehar?Šta je ovo?Gde se ja nalazim? Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted June 21, 2014 Report Share Posted June 21, 2014 Jos se kao raduju i ponose ujebemtizivot Ali dobro bar nismo kukali na sudije Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted June 22, 2014 Report Share Posted June 22, 2014 koje je raspalo odvratno govno ovaj Simonovic primer kako neko moze biti pickica i picketina u isto vreme kapiram da su navijaci mentoli, ali da on tu nesto podize pehar, a ima ukupno 5 poena u celom finalu(i to kada je bilo 3vs5) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted June 22, 2014 Report Share Posted June 22, 2014 covek nije otisao da 'slavi' sa navijacima otimanje pehara, vec je otisao da uzme od istih i vrati, da bi ceremonija dodele mogla da se zavrsi.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted June 22, 2014 Report Share Posted June 22, 2014 kao u rumuniji da zivimo 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted June 22, 2014 Report Share Posted June 22, 2014 Мислим да је дошло време где Румуни, кад им се деси неко срање, користе фразу "као у Србији да живимо" :с Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted June 22, 2014 Report Share Posted June 22, 2014 covek nije otisao da 'slavi' sa navijacima otimanje pehara, vec je otisao da uzme od istih i vrati, da bi ceremonija dodele mogla da se zavrsi.... Aha a zasto je onda onako podigao pehar pobedonosno sa sve onim navijackim skandiranjem ? :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted June 22, 2014 Report Share Posted June 22, 2014 koje je raspalo odvratno govno ovaj Simonovic primer kako neko moze biti pickica i picketina u isto vreme kapiram da su navijaci mentoli, ali da on tu nesto podize pehar, a ima ukupno 5 poena u celom finalu(i to kada je bilo 3vs5) a šta da očekuješ od tog idiota? dovoljno je samo da pročitaš njegovih par izjava tokom sezone da vidiš da je lik težak retard Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted June 22, 2014 Report Share Posted June 22, 2014 ne znam za izjave od ranije, ali izjava koju je dao za rts sinoć posle utakmice je bila maksimalno korektna. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted June 22, 2014 Report Share Posted June 22, 2014 Aha a zasto je onda onako podigao pehar pobedonosno sa sve onim navijackim skandiranjem ? :D iz aviona se vidi da je bilo 'pod moranjem' a šta da očekuješ od tog idiota? dovoljno je samo da pročitaš njegovih par izjava tokom sezone da vidiš da je lik težak retard mislim da si istripovao ne znam za izjave od ranije, ali izjava koju je dao za rts sinoć posle utakmice je bila maksimalno korektna. upravo ne bih voleo da ispadne da ga branim, nego ono, jednostavno objektivno misljenje... sve u svemu mnogo sam razocaran u sveukupno stanje u zvezdi, i fudbal i basket... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted June 22, 2014 Report Share Posted June 22, 2014 simonovic je tu jedan od najkoretnijih uz teparu u obe ekipe Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted June 23, 2014 Report Share Posted June 23, 2014 na 3vs5 lik daje trojku i onda kao stavlja saku na uvo u fazonu 'sta je bilo', a Pionir ispraznjen takodje, nemocno mlatatara rukama na svaku sudijsku odluku, deluje kao malena sisica generalno, lupii bananu Gagicu, pa nesto kao ide iza njega i proziva ga(samo je razljutio Gagaru koji jie posle zakucavao/blokirao kada god je stigao) da ima bar malo muda, ne bi se popeo gore i podigao taj pehar nije dostojan da bude kapiten nijednog tima 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
optimus Posted June 23, 2014 Report Share Posted June 23, 2014 To kada je stavio ruku na uvo je zato sto je bilo nekoliko likovao koji su urlali SUT SUT i dobacivali svasta. Da li su bili redari ili sta vec tek jasno se culo da se neko dernjao sa tribine. A da nije dostojan da bude kapiten je tacno ali zbog nedostatka igrackog kvaliteta pre svega :c Quote There's some disco fans in here tonight! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted June 23, 2014 Report Share Posted June 23, 2014 iz aviona se vidi da je bilo 'pod moranjem' mislim da si istripovao upravo ne bih voleo da ispadne da ga branim, nego ono, jednostavno objektivno misljenje... sve u svemu mnogo sam razocaran u sveukupno stanje u zvezdi, i fudbal i basket... nisam, baš sam ga slušao više puta, naročito posle EK tekmi, i stalno lik kenja, kad izgubimo, nemamo sreće, jebiga, teško takmičenje, kurac palac, kad pobedimo, e usrali smo se svima u život, osvajamo. Trudi se da bude korektan, ali ga povuče neka glupost, i onda se desi kao ovo iz poslednje tekme sa peharom. Tadija je u izjavama od kad je došao, osim onog sranja na Twitteru bio normalniji, na žalost Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted June 23, 2014 Report Share Posted June 23, 2014 ma da li je moguce da su ovi grobari toliko nerealni tipovi iskreno smucilo mi se i boli me tuki za zvezdu i partizan, ali ovo serendanje je-bo-te. i sad ono kapiram da serendaju klinci od 18 godina aj loze se prze se i tako to.... dobro sudjene bilo a ? dule nije pickarao sudiju trenere igrace? nije davio nikog jel tako? pa da bilo dobro sudjenje lol na stranu u kom je kurcu zvezda, i treba da je u kurcu, a castm kafanu kada skurcaju i partizan i zvezdu i sportom pocnu da se bave sve ostale ekipe 2 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted June 23, 2014 Report Share Posted June 23, 2014 na 3vs5 lik daje trojku i onda kao stavlja saku na uvo u fazonu 'sta je bilo', a Pionir ispraznjen takodje, nemocno mlatatara rukama na svaku sudijsku odluku, deluje kao malena sisica generalno, lupii bananu Gagicu, pa nesto kao ide iza njega i proziva ga(samo je razljutio Gagaru koji jie posle zakucavao/blokirao kada god je stigao) da ima bar malo muda, ne bi se popeo gore i podigao taj pehar nije dostojan da bude kapiten nijednog tima To kada je stavio ruku na uvo je zato sto je bilo nekoliko likovao koji su urlali SUT SUT i dobacivali svasta. Da li su bili redari ili sta vec tek jasno se culo da se neko dernjao sa tribine. A da nije dostojan da bude kapiten je tacno ali zbog nedostatka igrackog kvaliteta pre svega :c upravo to cak misli da su mu dobacivali na veoma primitivan nacin :) a znamo sta to znaci i kako zvuci :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted June 23, 2014 Report Share Posted June 23, 2014 Што се расправљате са Лизром кад је причао да је Трипковић најјачи шутер европе Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted June 23, 2014 Report Share Posted June 23, 2014 wat Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted June 23, 2014 Report Share Posted June 23, 2014 Ti kao da kosarku nikad nisi gledao, pa i ja da nekoga onako vratim sa zakucavanja usrao bih mu se u zivot jebeno :D To je najnormalnije, kad te neko zakuca cutis gledas da vratis :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted June 23, 2014 Report Share Posted June 23, 2014 wat Било давно заборавио си тако да ми је онда фора пропала !!:) Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post ПУТИН Posted June 23, 2014 Popular Post Report Share Posted June 23, 2014 9 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted June 23, 2014 Report Share Posted June 23, 2014 :)))))))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted June 24, 2014 Report Share Posted June 24, 2014 Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
agrsv Posted June 25, 2014 Report Share Posted June 25, 2014 I zvanicno smo upali u el i u 4. sesir :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 25, 2014 Report Share Posted June 25, 2014 btw, otkud ona bitanga terzic u zvezdi? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts