kblo11c Posted March 7, 2014 Report Share Posted March 7, 2014 Atmosfera me bila ok,ali daleko od one kakve moze da bude. +6 je malo...pogotovo sto je tesko 4 puta za redom pobediti i KK mackov kamen,a kamoli neki ozbiljniji klub Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted March 8, 2014 Report Share Posted March 8, 2014 bio sam na tekmi danas, katastrofalan fudbal Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
pirun Posted March 8, 2014 Report Share Posted March 8, 2014 Jeste fudbal katastrofa, ali ipak.... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted March 8, 2014 Report Share Posted March 8, 2014 haha, dobro vam je ovo :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted March 8, 2014 Report Share Posted March 8, 2014 ovde se bolje vidi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted March 9, 2014 Report Share Posted March 9, 2014 Kako se bre to nije zapalilo :O Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stanko Posted March 9, 2014 Report Share Posted March 9, 2014 pa spuste baklju na zemlju, ne vitlaju na platnu, tacno ispod oka :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted March 9, 2014 Report Share Posted March 9, 2014 coka preglupi grobar :D 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted March 10, 2014 Report Share Posted March 10, 2014 A srecom ti si to mogao da zakljucis odmah je li pijanduro preglupa :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rowland Posted March 10, 2014 Report Share Posted March 10, 2014 3 2 Quote Live and let die Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astora Posted March 10, 2014 Author Report Share Posted March 10, 2014 Sjajna atmosfera, prvo poluvreme tuga, drugo poluvreme mnogo bolje. Stanko, izvini.. Prevalio sam se i potpuno sam zaboravio da treba da te zovem. Vidimo se u subotu! JOS JEDNA POBEDA I TITULA!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted March 11, 2014 Report Share Posted March 11, 2014 ASTORA CEKA TITULU!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted March 11, 2014 Report Share Posted March 11, 2014 COKA NE DA TITULU!!! Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted March 11, 2014 Report Share Posted March 11, 2014 (edited) Sjajna atmosfera, prvo poluvreme tuga, drugo poluvreme mnogo bolje. Stanko, izvini.. Prevalio sam se i potpuno sam zaboravio da treba da te zovem. Vidimo se u subotu! JOS JEDNA POBEDA I TITULA!! baš mi reče stanko, dok smo blejali pred početak tekme, da nije očekivao da ćeš ga ispaliti. realno si ispao nedrug, zoki. Edited March 11, 2014 by Doca. 2 Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astora Posted March 11, 2014 Author Report Share Posted March 11, 2014 Bila mi je zelja da se zakuva neko pivo u parku al' mangupi me preduhitrili. Napio sam se kao bulja a povrh svega toga su mi i baklju uvalili da unesem pa sam vas totalno izgubio iz vida. Izvinjavam se. Sada u subotu dolazim ranije pa mogu da se iskupim za proslu subotu u vidu gajbe piva i litre rakije! :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted March 12, 2014 Report Share Posted March 12, 2014 A jesmo retardirani, glava me zabolela... Dobro, aj sad taj Budiveljnik, pa da vidimo... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted March 12, 2014 Report Share Posted March 12, 2014 I mene glava zabole od ovoga... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted March 12, 2014 Report Share Posted March 12, 2014 1 Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted March 18, 2014 Report Share Posted March 18, 2014 Zaboli me glava svaki put kad gledam evropsku utakmicu, jebo te sa ovakvim greskama stignu do neresenog rezultata i onakav faul naprave... Dobro je to sto 3 poena nije nista specijalno ako odigramo dobro kod nas mozemo proci. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoocky Posted March 18, 2014 Report Share Posted March 18, 2014 koja tuga od utakmice jbte Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rowland Posted March 18, 2014 Report Share Posted March 18, 2014 preloša igra, ali ajde ok, verujem da će pobediti više od 3 poena razlike i proći. Quote Live and let die Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted March 18, 2014 Report Share Posted March 18, 2014 vala bas los mec kao i sa litvancima, igrali smo lose, a izvukli dobar rezultat mora i bice bolje osvajamo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted March 19, 2014 Report Share Posted March 19, 2014 Loša tekma, odličan rezultat. Mene je prijatno iznenadio Radenović, dobro je što Raško diže formu, kao i Lazić, Tadija mega loš 1 Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted March 19, 2014 Report Share Posted March 19, 2014 Zaboravih da kazem da je kapiten napokon pogodio nesto :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted March 24, 2014 Report Share Posted March 24, 2014 sve je spremno za spektakl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts