Highl1 Posted July 19, 2013 Report Share Posted July 19, 2013 Mislim da je ono bio gol za Islandjane, tj da je prešla dovoljno lopta 1 Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted July 19, 2013 Report Share Posted July 19, 2013 Dobro, o tome ne vredi diskutovati i ponavljati se. Najurili su Dmitrovića, a on bio na probi u PL, u Watfordu, znači ne može da bude lošiji od Bajka pa da ga jebeš Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted July 19, 2013 Report Share Posted July 19, 2013 bolje da brani trkulja nego, za igru necu nista da pricam, ne vredi trositi reci sem toga da se vidi da ninkovic ima taj pas koji je potreba, ali je problem sto nema ko to da iskoristi posto su ostali igraci limitirani... tri najgore smrti novokomponovanom krilu- mladenovic fitji... atmosfera ok na pocetku i kraju, videlo se da su ljudi jedva cekali povratak na stadion :) nadam se da ove sezone prekidamo grobarsku dominaciju OMG Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted July 19, 2013 Report Share Posted July 19, 2013 Mislim da je ono bio gol za Islandjane, tj da je prešla dovoljno lopta i meni je delovalo kao da je presla pola metra, al dobro:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted July 19, 2013 Report Share Posted July 19, 2013 FK Crvena Zvezda (SRB)/ÍBV Vestmannaeyjar (ISL) vs FC Chornomorets Odesa (UKR)/FC Dacia Chisinau (MDA) prva tekma 1.8. revans 8.8. :O AJMO BREEEEE IDEMOOOOOOOOOO ISPUNILA MI SE ZELJAAAAAAAAAAAAAAAAAAA JOOOOOOOOOOOOOOJ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted July 19, 2013 Report Share Posted July 19, 2013 dobar žreb, ali to ništa ne mora da znači, jer standardno igramo kao kurac Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted July 19, 2013 Report Share Posted July 19, 2013 pero, idemo u ukrajinu? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted July 19, 2013 Report Share Posted July 19, 2013 ja preskačem sve Zvezdine tekme do daljnjeg, mora čudo da se neko desi da opet krenem na stadion Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sarma Posted July 19, 2013 Report Share Posted July 19, 2013 mendzi ako te zanima kakvo je to cudo, da ti pojasnim: da pocnu da igraju bolji fudbal od nas sto ih gledamo!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astora Posted July 19, 2013 Author Report Share Posted July 19, 2013 Pa dobili smo odlicnog mladog talenta Milana Jokica koji je iz Partizana presao kod nas.. Bice ovo rodna sezona za nas ! :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tOMABRE Posted July 19, 2013 Report Share Posted July 19, 2013 a pre toga smo oterali najbolje igrace 95', najperspektivnije generacije Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astora Posted July 19, 2013 Author Report Share Posted July 19, 2013 To stoji ali eto izgleda prave nekakvu kompenzaciju za generaciju 95 . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sarma Posted July 19, 2013 Report Share Posted July 19, 2013 Pa dobili smo odlicnog mladog talenta Milana Jokica koji je iz Partizana presao kod nas.. Bice ovo rodna sezona za nas ! :D nek je on nama ziv i zdrav... a navijaci ce mu oprostiti njegovu ruznu proslost Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandar_ Posted July 19, 2013 Report Share Posted July 19, 2013 Pa dobili smo odlicnog mladog talenta Milana Jokica koji je iz Partizana presao kod nas.. Bice ovo rodna sezona za nas ! :D Drugar iz kraja! Quote "When you want to succeed as bad as you want to breathe, then you'll be successful". "Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power". Superbia in Proelio Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted July 20, 2013 Report Share Posted July 20, 2013 rani pasce da te ujede :( 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kobayagi Posted July 20, 2013 Report Share Posted July 20, 2013 Meni samo nije jasno sto i dalje srljamo ka tituli, kupujemo za nase uslove skupe igrace i kompletan fokus bacamo na prvi tim. Razumem da ove sezone Partizan moze da nas predje po broju titula ali treba gledati dugorocnije i okrenuti se oporavku kluba pre svega kroz razvoj omladinske skole (koja je u jako losem stanju), poboljsati uslove rada i zameniti postojeci skauting/trenerski kadar u omladinskoj skoli, zatim maksimalnu racionalizaciju poslovanja kroz refinansiranje postojecih kredita i naravno promenu nacina funkcionisanja marketinga (Red Star company), mislim da i pored jakih sponzora ne koristimo u potpunosti sav potencijal brenda FK Crvena zvezda. Ja bi iskreno zrtvovao titulu za oporavak ovih segmenata kluba i bolju buducnost ali opet, to je moje misljenje. 1 Quote ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted July 20, 2013 Report Share Posted July 20, 2013 mislim da je to mišljenje svih normalnih navijača bilo kog kluba, ali su oni na ovom podneblju veoma retki. Ljudima je bitnija da se uzme titula nego npr da u Evropi tim bude konstantan (a konstantan za naše bedne uslove znači redovno igranje LE uz nekih 6-7 bodova u grupi), što je veoma tužno Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted July 20, 2013 Report Share Posted July 20, 2013 sve bi to pilo vodu da je partizan imao 2-3 titule za redom... ovako, 6 godina za redom? sedma na pomolu? nikako... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted July 20, 2013 Report Share Posted July 20, 2013 neka bude i 10, jebo to kad ispadamo od ribara, konobara i sličnih idiota. Ranije, u onako teškom formatu kvalifikacija za CL, mi smo bili blizu da izbacimo Dinamo iz Kijeva, Rendžerse, pa eto, dozvoliću sebi da kažem i Milan, Bayer, PSV (posle onako dobro odigrane prve tekme, ja sam se do jaja nadao), a sada nam u kvalifikacijama ispadnu neki levi Ukrajinci, i mi mislimo da kao imamo šanse, tuga Grobari takođe, imaju tih 6 titula, a ispadaju od Shamrocka, AEL-a i igraju nerešeno sa nekim retardiranim Jermenima, jebo takve titule 1 Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted July 20, 2013 Report Share Posted July 20, 2013 inace ono moje se odnosilo na post koji je napisao 'naopako'... ali da, slazem se.. ja sam se, ponavljam, mnogo bio iznervirao kada su grobari prosle sezone ispali od onih AMATERA, pa kao da je zvezda ispala... tuzan nam je fudbal jako i naravno da treba sve iz korena da se promeni, ali niko nema muda da to uradi.. da zrtvuje 3-4 godine zarad nekog dobra kasnije. da se krene, kao sto 'naopako' kaze, od pionira bukvalno... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted July 20, 2013 Report Share Posted July 20, 2013 nije da niko nema muda, nisu muda u pitanju, več činjenica da lokalnim menadžerima i kreaturama koje se muvaju oko fudbalera ovakvo stanje odgovara u potpunosti, jer njima itekako puni džepove Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sarma Posted July 21, 2013 Report Share Posted July 21, 2013 rani pasce da te ujede :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kobayagi Posted July 21, 2013 Report Share Posted July 21, 2013 Highl1 je u pravu, poluljudi i takozvani menadzeri najvise profitiraju od posrnulog kluba. Zvezda je trenutno u takvoj situaciji da mora da kupuje igrace jer ne proizvodi kvalitetne fudbalere, prilikom dovodjenja zbog finansijskih problema smo primorani na ustupke prema istim tim menadzerima koje inace nikada ne bi prihvatili kao stabilan klub. Svi znamo sta je cist transfer svog deteta (koji je prosao nasu oml skolu) a sta je transfer igraca od cije prodaje imamo tek koji procenat. Mislim da treba raditi na stpendijskim ugovorima a zatim pre ulaska omladinca u prvi tim vezati ga jakim profesionalnim ugovorom na 4godine. Na ovaj nacin necemo imati novog Cosica, Jankovica i duge prebegle klince.Dupli post, mislim da je najveci problem kod omladinaca, do tog uzrasta nekako i imamo kontrolu nad decom ali nakod ulaska u omladince stvari se drasticno pogorsavaju zbog loseg sistema unutar skole. Quote ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted July 21, 2013 Report Share Posted July 21, 2013 Grobari takođe, imaju tih 6 titula, a ispadaju od Shamrocka, AEL-a i igraju nerešeno sa nekim retardiranim Jermenima, jebo takve titule upravo. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted July 21, 2013 Report Share Posted July 21, 2013 ali ste manje jadni od nas, meni tužno kao navijaču zvezde, ali istinito Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts