Trooper Posted July 8, 2013 Report Share Posted July 8, 2013 (edited) Ortak prodaje 2 VIP ulaznice za Exit, samo u kompletu obe, 15k din. Ne znam kakva sve cuda omogucava i da li je ukljuceno neko orgijanje u beckstejdzu, evo neki quote sa Exit sajta:VIP ulaznica omogućava: posebno mesto za zamenu vaučera, kao i ulaz u VIP zone na glavnoj bini, Dance Areni i na terasi u Gornjem gradu. Ako je neko zainteresovan nek se javi na PM. Edited July 9, 2013 by trooper Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 8, 2013 Report Share Posted July 8, 2013 ma jer realno da to toliko košta lol inače, omogućava da nosiš kartu oko vrata pet dana kao mentol da bi svi znali da si VIP Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 8, 2013 Report Share Posted July 8, 2013 Ne sećam se da je ova VIP imala "poseban deo na glavnoj bini" pre? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zr.ninja Posted July 8, 2013 Report Share Posted July 8, 2013 Desno od bine onaj deo, gde pishaju po sirotinji Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted July 8, 2013 Report Share Posted July 8, 2013 ja sam jedne godine tamo bio, kad je bio bili ajdol. i bilo mi je kul jer je bio mega koncert, al ovako nista spec Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted July 8, 2013 Report Share Posted July 8, 2013 Sa tim valjda ulazis i iza Maina na onaj backstage deo, Jack Daniels stage, samo carani i krem de la krem hipstera.... Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zr.ninja Posted July 8, 2013 Report Share Posted July 8, 2013 A i onaj prolaz da prodjesh guzvu pored Main stage-a do Arene. Taman i one mrtve stepenice izbegnesh kroz tunel onaj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted July 9, 2013 Author Report Share Posted July 9, 2013 bump, cena apdejtovana 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted July 10, 2013 Report Share Posted July 10, 2013 ma jer realno da to toliko košta lol inače, omogućava da nosiš kartu oko vrata pet dana kao mentol da bi svi znali da si VIP Ne razmem? 15k za sve ulaznice je 7500 po ulaznici, a jedna petodnevna obicna se prodaje za 5k, nije toliko strasno? OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 10, 2013 Report Share Posted July 10, 2013 da, prvobitna cena je bila 30k Link to comment Share on other sites More sharing options...
lawl_ Posted July 10, 2013 Report Share Posted July 10, 2013 ovo je džabe, i eto, ko voli da bude VIP može jeftino da prođe :v Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted July 10, 2013 Author Report Share Posted July 10, 2013 voleo bih samo da znam kakav mentalni sklop mi lupi minus na post kojim spustam cenu za 50% za karte koje pri tom nisu moje :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
sekira Posted July 10, 2013 Report Share Posted July 10, 2013 dao sam ti ja plus da ne kukas vise Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted July 10, 2013 Author Report Share Posted July 10, 2013 <3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted July 10, 2013 Report Share Posted July 10, 2013 bila je veća cena, ako se ne varam 30k da, prvobitna cena je bila 30k LOL ROFL Truperu kako te nije bilo sramota da okacis to? OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
qwert00 Posted July 10, 2013 Report Share Posted July 10, 2013 evo i od mene plus pa si sad dobio +1 zbog spustanja cene LOL ROFL Truperu kako te nije bilo sramota da okacis to? pa to je bilo APP cena njegovog drugara:) C programmers never die. They are just cast into void. C# programmers don't die either. They get garbage collected Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted July 10, 2013 Author Report Share Posted July 10, 2013 brate bio sam proxy, a i video da je cena jedne 25k u regularnoj prodaji, otkud znam, ne znam ni sta su te karte Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted July 10, 2013 Report Share Posted July 10, 2013 ali znas sta je vip! Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted July 11, 2013 Report Share Posted July 11, 2013 Pa ono, ja mislim da je pederski (gej zvuci previse fino) proxy-ovati ovde AKO PRODJE PRODJE oglas ... Jer ako prodje odradio si rurovca, a ne randoma, ali mozda je to moj uvrnuti pogled. 1 OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted July 11, 2013 Author Report Share Posted July 11, 2013 nemam pojma, stvarno ne znam kako sam "odradio" bilo koga ako jedna karta kosta 25k a on je krenuo da prodaje dve za 30k. Niti ja zapravo znam koliko se krecu cene inace za takve "VIP" karte.<br /><br />Nakon sto je par ljudi reklo da je cena nerealna, iscimao sam lika, on se slozio da promeni cenu i to je to. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts