Jump to content

Treba mi savet

babaphet

Recommended Posts

Pozdrav rurovci, opet ja. Ortakov ortak prodaje iphone 4 za 180e sve ide u paketu, original i ok je sa te strane. ALI maska mu je polomljena i sa prednje donje strane i zadnje strane (touch radi najnormalnije) jer pao (kako on kaze). sad da vas pitam koliko bi kostala zamena originalne maske i da li se isplati uzimati to pa zameniti je?

mada kapiram da ga ne bi prodavao da je zamena jeftina al aj.. voleo bih da mi odgovorite sto pre.

Hvala.

Edited by bulbasaur

ok batice,ortak ti je car belosvetski i treba da ga proda za 300e ako moze,jel si to hteo da cujes?

kktnxbye

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

ok batice,ortak ti je car belosvetski i treba da ga proda za 300e ako moze,jel si to hteo da cujes?

kktnxbye

ne nego me interesuje jer ja zelim da ga kupim, zelim da znam sta mu nije na mestu ako ko nov kosta 180-200e.. jer nisam normalan video ispod 300e.. to sto se ne razumem u neke stvari i lepo pitam (zasta forum i sluzi) ne mora da znaci da me trolujete..

Mislio sam ocuvan kao nov u oglasima [ polovan ] .

Jel ti ovo ortak ?  http://www.kupujemprodajem.com/iphone-4-16gb-6733094-oglas.htm?filter_id=22119404

znam sta si mislio.. ma jok.. nije stavio nigde.. samo ovako me pitao bzvz..

mada hvala za info.. pogledacu i na kp.. toga se nisam setio..

Za te pare moze i polovan Jugo u voznom stanju...

cuj.. ja kupio bio za 50e da ucim da vozim i slupao ga u jarak  i nije mi bilo zao..

on topic: pa gledam da vidim da uzmem taj fon jer ga nisam nikad imao kao svoj i to bi mi bio prvi pa ono sto da ne.. ali naravno samo ako se isplati.. ne mislim da uzmem iphone 4 za 100e i da ulazem u njega jos 200e, vec ako se prodaje tako neki do 180e sa polomljenom maskom ne vidim zasto ne bih uzeo posto je maska pristojne cene.. a s2 ili s3 mini to stoji vec sam pomenuo u prethonom postu ali ovo mi je palo na pamet jer su androidi svi isti a imao sam ih, ovo bi mi doslo kao osvezenje..

mislim da je pametnije kupiš drugi nego taj polomljen jer ne verujem da ima smisla da da daješ tolike pare na izlomljenu robu ne znam da li me kapiraš šta hoću da ti kažem ali baš oće da te za lerne taj drugar jer očigledno nisi previše iskustan u toj sferi telekomunukacija kao što si i sam naveo to bi ti bio prvi taj uređaj pa ti predlažem da malo pogledaš oglase i vidiš šta ko nudi jer svakako nije pametno dati tolike novce na nešto što je već bilo oštećeno svakako si se odlično setio i treba zameniti telefon s vremena na vreme jer je glupo furati stalno istu priču ispadaš smešno poz

Šta god da si hteo da mu kažeš, i ma koliko dobronamerno bilo, brate, jeboteeeee.... :-) Okačite ovo negde...

Edit : ili je to neki fazon, sad vidim da je stari clan u pitanju :-)

@topic : iphone je precenjeno govno, uzmes Samsung, Xperia, neki HTC, sta ti ja znam, sa Androidom, i onih 100 eura što bi dao za logo jabuke na telefonu popiješ sa društvom negde... To je mnogo bolje "osveženje" IMO.

Edited by milanche

OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO

Šta god da si hteo da mu kažeš, i ma koliko dobronamerno bilo, brate, jeboteeeee.... :-) Okačite ovo negde...

Edit : ili je to neki fazon, sad vidim da je stari clan u pitanju :-)

@topic : iphone je precenjeno govno, uzmes Samsung, Xperia, neki HTC, sta ti ja znam, sa Androidom, i onih 100 eura što bi dao za logo jabuke na telefonu popiješ sa društvom negde... To je mnogo bolje "osveženje" IMO.

Kao sto zelim da uzmem s2 ili s3 mini, to stoji pa stoji. Ali evo posle par pregleda po oglasima sto ste mi dali (hvala vam) vidim da cak moze da se nadje solidan ajfon 4(s) za te pare sa gevey karticom. naravno zvao sam i pitao za garanciju, naravno niko nema tako da me to odbija. a ne zelim da dam 100e za android kojih sam imao dosta i ostalo da popijem ako vec mogu da nadjem pristojan ajfon koga ranije nisam imao i koji bi mi razbio monotoniju. o tome se radi. (:

p.s. i nisam stariji clan, samo sam vise za knjige nego za telefone, ne pratim ih otkad je softver pobedio..

tl:dr tako da ako uzmem android htc, samsung,huavej, zte itd,itd, svi ce biti isti. a ovo nije to to pa me zato privlaci, zato sto nije android vise nego zato sto je ajfon. (:

Kao sto zelim da uzmem s2 ili s3 mini, to stoji pa stoji. Ali evo posle par pregleda po oglasima sto ste mi dali (hvala vam) vidim da cak moze da se nadje solidan ajfon 4(s) za te pare sa gevey karticom. naravno zvao sam i pitao za garanciju, naravno niko nema tako da me to odbija. a ne zelim da dam 100e za android kojih sam imao dosta i ostalo da popijem ako vec mogu da nadjem pristojan ajfon koga ranije nisam imao i koji bi mi razbio monotoniju. o tome se radi. (:

p.s. i nisam stariji clan, samo sam vise za knjige nego za telefone, ne pratim ih otkad je softver pobedio..

tl:dr tako da ako uzmem android htc, samsung,huavej, zte itd,itd, svi ce biti isti. a ovo nije to to pa me zato privlaci, zato sto nije android vise nego zato sto je ajfon. (:

"Stari clan" je qxhty, gospodar interpunkcije, ne znam samo da li namerno ili slucajno :-)

OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO

Nadam se da kapiras da je 4S noviji od obicne cetvorke i skuplji ~100e. Sad sam otvorio oglase i nasao preko 5 oglasa za 200e. Ima ih i nekoliko za 180, bez da se menja maska. Zasto bi davao 180 za polomljen telefon, kada za iste pare mozes da kupis takav citav?

Nadam se da kapiras da je 4S noviji od obicne cetvorke i skuplji ~100e. Sad sam otvorio oglase i nasao preko 5 oglasa za 200e. Ima ih i nekoliko za 180, bez da se menja maska. Zasto bi davao 180 za polomljen telefon, kada za iste pare mozes da kupis takav citav?

nasao sam i ja, zahvalio sam se u prethodnom postu za oglase.. ne znam koliko je to pametno ta gevey kartica, posto sam citao da se nesto pomera pa gubi signal itd? jel ima neko iskustva s tim?

• Create New...