Beli Eurokrem Posted June 7, 2013 Report Share Posted June 7, 2013 Ima li neka preporuka gde u bg ima da se stampa kvalitetno fotka na platnu pa da se presvuce ram i koliko moze da kosta otprilike nesto dimenzija 40x40 , treba mi 4 takve slike, 4 covera albuma hocu da odradim... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
overkind Posted June 7, 2013 Report Share Posted June 7, 2013 Ако се ја сећам добро ликови на углу Илије Гарашанина и Београдске, угао дијагонално од улаза у базен, штампају на платну. Немам појма колико кошта. Quote ...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака, Да однесе све што имам у дубину у дубоку. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted June 7, 2013 Report Share Posted June 7, 2013 (edited) Oni su skupi koliko ja znam. Ima jedna radnja na zvezdari, ja sam placao stampu te velicine oko 900 dinara, ostavicu link cim ga nadjem pa se raspitaj :D edit: evo ga, http://www.artzona.net/ . zovi ih, pošalji im sliku na mail pa će ti oni reći koliko će te izaći otprilike. Edited June 8, 2013 by Doca. Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted June 8, 2013 Report Share Posted June 8, 2013 banovo brdo, stankom centar, plan-office ili tako nesto evo ga: http://www.nadji.info/mesto/5231/plan-office/ Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted June 8, 2013 Report Share Posted June 8, 2013 4 covera albuma hocu da odradim... Који албуми су у питању? : ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beli Eurokrem Posted June 8, 2013 Author Report Share Posted June 8, 2013 wish you were here, dark side of the moon, animals i division bell : ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted June 8, 2013 Report Share Posted June 8, 2013 Мислио сам да радиш један ПФ и три неке друге. Ако бих бирао 4 за тако нешто избор би ми био исти, окачи фотке када завршиш да видим како је испало. Баци линкове за кавере које ћеш употребити. Ако се добро сећам купио си Дискавери антологију, јеси ли добио и омоте у високој резолуцији? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted June 8, 2013 Report Share Posted June 8, 2013 wish you were here, dark side of the moon, animals i division bell : ) cim si otvorio topik, ja izguglao male slicice bas ta 4 album covera, i hteo da stavim upitnik na kraju, al nije mi dao forum da postujem zbog ekstenzija slike pa sam odustao! :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted June 8, 2013 Report Share Posted June 8, 2013 Skroz si alternativan, milane. Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beli Eurokrem Posted June 16, 2013 Author Report Share Posted June 16, 2013 @corey nisam jos to uradio al sam u medjuvremenu odradio wall print za wish you were here : ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
evgeniy Posted June 16, 2013 Report Share Posted June 16, 2013 kol'ko para ti je izaslo? ja i dalje razmisljam sta da stavim na zidu preko puta DSOTM-a (1, 2, 3), a da bude podjednako zajebano. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beli Eurokrem Posted June 16, 2013 Author Report Share Posted June 16, 2013 3500 dinara preko jedne firme iz Bora, i dok su mi poslali jos 300-400 za transport...inace je u bg mnogo skuplje, kad im kazem da je otprilike dimenzija dva prava coveka, svi odmah uuu pa to je oko 100e... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted June 16, 2013 Report Share Posted June 16, 2013 Супер изгледа. Ниси ми рекао које фајлове користиш, јеси ли их нашао на нету (ако јеси дај линк) или добио уз боксет? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beli Eurokrem Posted June 16, 2013 Author Report Share Posted June 16, 2013 nisam nista od toga dobio uz bokset, covere za canvas sam nasao na netu (samo guglao i stavio larger than 6mp) a ovo za zid sam odradio sam u corel draw-u , bavim se inace web dizajnom pa mi nije bilo preterano tesko, mogu ti poslati, kao i drugima, ako bi jos neko radio... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted June 19, 2013 Report Share Posted June 19, 2013 Има код мене у блоку лик који ради урамљивање, а набацио је и неке машине за штампање, пошто је стално у фазону ''лол ош да штампаш нешто'' кад дођем. Не знам колико ти то значи, једино због чега би он био готивнији избор од неког другог је то што му је посао да урамљује слике, затеже ствари на блинд и те форе. За штампу не знам каква му је. У скоријој будућности ћу да штампам неке ствари на платну код њега, па ћу да сазнам бетатестингом јебига. Питао сам га колико би било нпр. метар са седамдесет да се одштампа на платну, да се платно затегне на блинд рам и да се урами и реко је отприлике три иљаде. лол заборавио сам линак http://www.uramljivanjeslika.rs/ Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beli Eurokrem Posted June 19, 2013 Author Report Share Posted June 19, 2013 Cekam platu pa cu da overim i ovo sto mi je doca rekao, a overicu i ove blokemone, fala puno, ta cena je inace sasvim pristojna kad je stampa tih dimenzija u pitanju : ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
drndara Posted June 30, 2013 Report Share Posted June 30, 2013 Canvas upije dosta boje, slika bude drugacija nego sto bi na nekom drugom medijumu. Mozda varijanta mat pvc a umesto uramljivanja da ti zalepe na penu. Quote There is nothing either good or bad, thinking make it so. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted June 30, 2013 Report Share Posted June 30, 2013 Капирам да све зависи од тога шта он хоће. Баш због тога и папир и платно имају свој неки шмек. Вероватно тамо где ће да штампа имају пар обешених трипова, па може да види. Ја се размишљам да ли да штампам на платну или на нечему другом, баш због тога. Некад ми је баш готивно то што платно тако неутрализује цео трип. Са друге стране, није то толико видно. Зависи и од тога шта се штампа, нпр. неки СФ фајт са ласерима би стварно било безвезе штампати на платну, док су рецимо мирније фотке до јаја. Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts