trn Posted July 24, 2013 Report Share Posted July 24, 2013 дајте неке добре твитер профиле за праћење трансфера https://twitter.com/MarkoRadovic86 evo jednog naseg :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koma Posted July 24, 2013 Report Share Posted July 24, 2013 Napoli president Aurelio DeLaurentiis confirms that Gonzalo Higuain and Pepe Reina have passed their medicals & will soon will join the team Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare-SOMBOR Posted July 25, 2013 Report Share Posted July 25, 2013 (edited) ma napoli ce da pisa po seriji A sa juventusom, milan, fiorentina, lazio, inter, roma kao neki konkurenti za trece mesto koje vodi u cl :D Edited July 25, 2013 by ~MaRe100% Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted July 25, 2013 Report Share Posted July 25, 2013 (edited) realno su za te iste pare mogli da dovedu jacksona koji je bolji, jaci i ima apsolutno sve fudbalske kvalitete mocnije od iguane..40m je preko svake mere.. Pa i za bentekea da su na silu pljunuli 30, bilo bi mi logicnije.. serie a je beda bede, ali je fiorentina realno najbolje prosla sa pojacanjima..Gomez u spicari a iza madjionicari Djuzepe Rosi i Ilicic.. dace milion golova.. Edited July 25, 2013 by GibanicA 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted July 29, 2013 Report Share Posted July 29, 2013 Da li je stvarno moguće da će se Real odreći Ozila u paketu za Bejla? 1 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted July 29, 2013 Report Share Posted July 29, 2013 naravno da ne :) nit je ovaj lud da pristane da ode u TOTINHEM Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefanm Posted July 30, 2013 Report Share Posted July 30, 2013 Nova ponuda Kraljevića Totenhemu glasiće 98 miliona plus Fabio Koentrao koji se procenjuje na 20 miliona. Totenhem je na početku tražio 145 miliona :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rowland Posted July 30, 2013 Report Share Posted July 30, 2013 ma sta 145 miliona ne prihvate li ovo oni su retardi teski 2 Live and let die Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koma Posted July 30, 2013 Report Share Posted July 30, 2013 Ronaldo: 6 seasons at Man Utd (118 goals + Ballon d'Or) sold for £80m. Bale:6 seasons at Spurs (55 goals) £100m wanted Marco Reus: 50 goals & 36 assists in 118 league starts. Price—£30M. Gareth Bale: 43 goals & 31 assists in 136 league starts. Price—£86M. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ven0m Posted July 30, 2013 Report Share Posted July 30, 2013 (edited) da, jedina razlika je sto je bejl do juce igrao beka edit:+ako se cena nekog igraca treba gledati po ucinku golova po utakmici onda lol Edited July 30, 2013 by rogi~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted July 31, 2013 Report Share Posted July 31, 2013 plus je prve dve godine premladosti cesto greajao klupu..a napred je gurnut fazon pre 3,4 godine.. Sky sports je objavio da je zvanična ponuda world record 85m funti..bez dodatnih igrača.. Ali koga ovi da kupe s tim parama? nerealno je očekivati da koentrao na bilo koji način odmeni bejlaru 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted July 31, 2013 Report Share Posted July 31, 2013 mislim da debili iz totinhema nisu ni razmisljali o prodaji bejla, jer realno mogli su dobre kontakte da naprave, 100mil na igrace je wow, city style. levy je samo prelukava jevrejcina, pa modrica je jedva pustio jedna stvar mi je cudna. sta se desava sa felainijem ? nemoguce da niko nije bidovao za coveka Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
sttevann Posted July 31, 2013 Report Share Posted July 31, 2013 I jebem ti sunce, Arsenal ce i ove godine ostati bey nekog zvucnog pojacanja... Kad bi munuli tih 23-25milki za Felainija(sumnjivo je to sto se prica da ima klauzulu od 23m funti, cini mi se, a niko je nije aktivirao do sad), i jos 20 za nekog stopera, i 30 za nekog solidnog spica, i osvajamo! "Choose life..." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted July 31, 2013 Report Share Posted July 31, 2013 Prica se o Junajtedu, kod Mojesa ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koma Posted July 31, 2013 Report Share Posted July 31, 2013 If Arsenal buy Luis Suarez for £50m, Newcastle better get ready to lose Shola Ameobi to Liverpool for £35m. Link to comment Share on other sites More sharing options...
baltam0s Posted July 31, 2013 Author Report Share Posted July 31, 2013 Hahahhaaha Forum neprikladan za signaturu! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rowland Posted August 1, 2013 Report Share Posted August 1, 2013 soldado u totenhemu za 30 miliona http://www.mondo.rs/a602651/Sport/Fudbal/Totenhem-doveo-Soldada.html da li to znači da bejl prelazi u real? http://www.sportske.net/vest/transferi/gotovo-bejl-je-kraljevic-139276.html Live and let die Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted August 1, 2013 Report Share Posted August 1, 2013 (edited) A zašto sam ja toliko siguran i uveren da će Fejl bejlovati, i da je on, ma koliko sjajno odigrao prethodnu sezonu, daleko od nekog nerealno konstantno visokog skila i fitnesa tipa Ronaldo? I zašto mi je mnogo realnije da će on možda još sezonu-dve kidati, i to je to, i da će se brzo ugasiti i završiti kao Kaka, recimo? I to da ne računamo uvek realnu mogućnost povrede u tom periodu? Edited August 1, 2013 by milanche OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rowland Posted August 1, 2013 Report Share Posted August 1, 2013 Ne vidim razlog zašto Bejl da ne ode u Real, on želi da ide, ponuda bolja ne može da bude sve se poklapa, po meni je to već rešena stvar. Live and let die Link to comment Share on other sites More sharing options...
pirun Posted August 1, 2013 Report Share Posted August 1, 2013 Ako Bejl predje kao "skuplji" od CR u Real, bice zanimljivo gledati takmicenje cija je pisica veca... Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted August 1, 2013 Report Share Posted August 1, 2013 (edited) A zašto sam ja toliko siguran i uveren da će Fejl bejlovati, i da je on, ma koliko sjajno odigrao prethodnu sezonu, daleko od nekog nerealno konstantno visokog skila i fitnesa tipa Ronaldo? I zašto mi je mnogo realnije da će on možda još sezonu-dve kidati, i to je to, i da će se brzo ugasiti i završiti kao Kaka, recimo? I to da ne računamo uvek realnu mogućnost povrede u tom periodu? ne znamo, zašto si siguran? Pa ne znam ni ja, zato i pitam :-) Znam da ja sigurno ne bih dao za njega tolike pare, i da on nije ni po skilu ni po konstantnosti u klasi sa Ronaldom ili Mesijem... Naravno da Totenhem treba da ga proda ako dobija tolike pare, nisu ludi, ali se pitam zašto ga Real toliko plaća? Isto bi i Suareza trebalo dati ako se tresne na sto 45-50 miliona funti samo tako, jeste sjajan i ekstra golgeter, ali kad to presečeš sa mogućim nezadovoljstvom, gomilom izgubljenih lopti na terenu, i glupim banovima na po 6 ili 10 utakmica u najkritičnijem delu sezone za borbu za to toliko željeno 4. mesto, onda neka ide... Edited August 1, 2013 by milanche OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted August 1, 2013 Report Share Posted August 1, 2013 Za stotku uzmes tog istog suareza, jos jednog spoljnog levog dobrog (kolarova, lol) i ostane ti kusur za veselje.. adeba sigurno ide, tu je defo da pokrije kao treci spic posle soldada i suareza i stvarno mocan mocan tim.. 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
tOMABRE Posted August 1, 2013 Report Share Posted August 1, 2013 Bejl moze da failuje jedino ukoliko ga neko slomi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rowland Posted August 1, 2013 Report Share Posted August 1, 2013 nema šanse da bejl fejluje 2 Live and let die Link to comment Share on other sites More sharing options...
fushi.ryuu Posted August 1, 2013 Report Share Posted August 1, 2013 Realu se Bejl isplati zato što su ionako pretrpani i zato što će da ga ishajpuju kao novog boga fudbala, pa će da prodaju 800 milijardi dresova prvog dana tako odmah nadoknade transfer. :) To su već uradili i sa Bekamom i sa Kristijanom Ronaldom. Totenhemu se opet isplati, zato što za jednog mega cara mogu da kupe četiri cara i da budu jači tim. Sve u svemu - obostrana pobeda. Ja bih prodao Suareza za 55 miliona i za te pare doveo dva cara fudbala, a možda i tri uz malo sreće. 1 .: l@w.: co-founder of kouteki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts