konfuzni Posted March 26, 2014 Report Share Posted March 26, 2014 Kojote druze stari dodaj nesto u vezi cele price nedostaju mi tvoji komentari Quote I wish that BACKSPACE works in life!. Link to comment Share on other sites More sharing options...
m3hanizam Posted March 26, 2014 Report Share Posted March 26, 2014 Cemu sad takav komentar? Iskreno ja nemam problem sa ovim minusima koje dobijam na svakom komentaru, pogotovo za neke offtopik komentare koje ostavim tipa ono za kassad-a kad se neko zezao da "uzmem menadzera" pa da tu dobijem minus ali kad pisem nesto vezano za cs:go nikad ne pisem nesto sto nema veze s vezom, kada su cinjenice u pitanju barem, a sad neka moja misljenja oko gejm pleja ostalih naravno da mogu biti pogresna. Ja se iskreno osecam udarenim u ovoj temi ko da pisem totalne nebuloze a i sad potkrpljujem svoju pricu iako vas 3 skacete na mene, sad odjednom tvoj argument kako ja nebih znao ko je k1ck u novembru... jel sam ti skrivio nesto? :) Eto slobodno mi dajte i na ovaj komentar -15, ja bih bio srecniji da mi kazete gde gresim pa da to i promenim ako se slozim sa vama, ovako sam nekada stvarno zbunjen a ocigledno je problem u meni jer me ne spamuje samo jedan covek(?) Hvala unapred nadam se da cu dobiti odgovor :) tebra kad te uhvati u masinu nema stajanja uskoro me stizes, ako bog da 14 Quote 1970 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted March 28, 2014 Report Share Posted March 28, 2014 epilog sage - http://www.hltv.org/?pageid=35&threadid=563632#r5190246 neno izvisio, sranje Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
EnzoPoz Posted March 28, 2014 Report Share Posted March 28, 2014 (edited) Edited March 28, 2014 by EnzoPoz Quote kobriceeee 1/4 plssss Link to comment Share on other sites More sharing options...
m3hanizam Posted March 28, 2014 Report Share Posted March 28, 2014 -152 g0g0 5 Quote 1970 Link to comment Share on other sites More sharing options...
EnzoPoz Posted March 28, 2014 Report Share Posted March 28, 2014 Sad citam komentare na hltvu i ne verujem kakva smo mi zapravo govna, da se onako ljudi pljuju pred celim svetom, pa nije ni cudo sto ljudi misle da smo divljaci. Sram vas bilo. 1 3 Quote kobriceeee 1/4 plssss Link to comment Share on other sites More sharing options...
kizami43 Posted March 28, 2014 Report Share Posted March 28, 2014 Pljuju 2,3 lika koji su juce poceli da prate Balkansku cs scenu,umislili da su neki eksperti pa poceli da pljuju po HLTV-u a veze nemaju o kanteru niti o igracima na Balkanu.Treba ih samo ignorisati. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sekizz Posted March 28, 2014 Report Share Posted March 28, 2014 Izgleda da kod nas nije bilo kvalitetnih igraca za GP organizaciju pa su morali da gledaju u makedonsko dvoriste ... I posle nam nije jadna kanter scena. k1ngor i neno da su ostali i 1ntel da se ubacio koji kolko tolko poznaje tim i ovu dvojicu i jos dva kvalitetna igraca su po meni bolja solucija . Ali problem je sto mi nemamo ni jednog klasicnog tim lidera koji se nece fokusirati toliko na fragove vec najvise na vodjenje tima i atmosferu u ekipi kao sto je bio kassad ili pre par godina hajber u PM-u . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kobrica2004 Posted March 29, 2014 Report Share Posted March 29, 2014 Sad citam komentare na hltvu i ne verujem kakva smo mi zapravo govna, da se onako ljudi pljuju pred celim svetom, pa nije ni cudo sto ljudi misle da smo divljaci. Sram vas bilo. isto kao sto po fb-u pljuju entity kako su noobovi i td , kako nista nece uraditi , ja ne mogu da verujem kako su ljudi sujetni bez razloga ! oni su kao neki fanovi ! CIRKUS ! 1 Quote Enzo says: ja poceo se derem ceo bus me slusa Enzo says: ALO BRE SI NORMALAN TI DECKO Enzo says: imam ga i na stimu bata = mali zen Enzo says: igraju GM vs ne znam ni ja ko Enzo says: i pita lik pod kojim nickom igra hamla ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts