Atomic Posted June 23, 2013 Report Share Posted June 23, 2013 Pa imam lvl 11 na bloodironu, i pri tom je guardian. To je 2 sata života koje nikada neću vratiti ako krenem na drugom serveru. :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feno Posted June 23, 2013 Report Share Posted June 23, 2013 Ili iskoristis darezljivu ponudu Triona i kliknes na free shard transfer. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted June 23, 2013 Report Share Posted June 23, 2013 Ti nisi svestan koliko je toplo pored racunara. Ja nemam frizidere i hladnjace pune sokova, fontanu, klima uredjaje i kineskinje da me raduju kad svrate, ZNAS!!!?!?!?! Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atomic Posted June 23, 2013 Report Share Posted June 23, 2013 Ili iskoristis darezljivu ponudu Triona i kliknes na free shard transfer. A da li je faction change besplatan? A? A?! :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feno Posted June 23, 2013 Report Share Posted June 23, 2013 Ti nisi svestan koliko je toplo pored racunara. Ja nemam frizidere i hladnjace pune sokova, fontanu, klima uredjaje i kineskinje da me raduju kad svrate, ZNAS!!!?!?!?! Samo kukas nesto :) A da li je faction change besplatan? A? A?! :D Pa ako dodjes na PVE nije nam bitno koja si frakcija, radio sam instance i sa guardianima. A i bice kul da prozivamo nekoga u trenucima dokolice. :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted June 23, 2013 Report Share Posted June 23, 2013 PvE noobs, PvE noobs everywhere 2 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spi Posted June 23, 2013 Report Share Posted June 23, 2013 Srsly Feno, zasto bi iko ikada igrao na jbnom PVE serveru 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feno Posted June 23, 2013 Report Share Posted June 23, 2013 Zato sto ga boli kita za pvp? Msm srsly 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spi Posted June 23, 2013 Report Share Posted June 23, 2013 Zoves ljude na pve server, jer tebe bole kita za pvp, ok, cya 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feno Posted June 24, 2013 Report Share Posted June 24, 2013 Zovem ljude na server gde ima jos ljudi koji su opet deo te neke sitne ekipe koja je skakala iz mmoa u mmo. A ja sam na pve serveru zbog bola u kari. Ae poj. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
brue Posted June 27, 2013 Report Share Posted June 27, 2013 (edited) немам више живаца за PvP сервере, довољан ми је био некад EQ2 за то. Уосталом, server transfer је бесплатан са CDом од 7 дана. Тако да ко хоће како год да игра, нек игра. Ја сам на пензионерском, као и још неки људи које знам. Фено је већ дао податке, кога занима. Иначе, игра откида, скидам им капу како су одрадили гомилу ствари. Све препоруке. Edited June 27, 2013 by brue Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feno Posted June 27, 2013 Report Share Posted June 27, 2013 Иначе, игра откида, скидам им капу како су одрадили гомилу ствари. Све препоруке. Jos kad bi krenuo sa craftom... :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jabre Posted June 30, 2013 Report Share Posted June 30, 2013 evo instalirah i ja, nisam igrao mmo sto godina... Ako moze jedno pitanje, ne mogu da postavim ni jednu jedinu aukciju i cenim da je to zato sto sam f2p? Pa kako da zaradim novce onda? Bloodrion, warriro Quote T_T Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feno Posted June 30, 2013 Report Share Posted June 30, 2013 Imas nesto sto se zove REX (Rift Exchange). To je taj RL money currency u paketu od 1400 kredita (valjda), koji ljudi mogu da prodaju tebi za platinu. Na Zavielu je oko 700-800 platine. Uz te kredite dobijas i loyality, ali slagao bih ako bi ista rekao kolko lojalitija je potrebno za postavljanje na aukciju, verovatno moze da se izgugla. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jabre Posted June 30, 2013 Report Share Posted June 30, 2013 aha znaci ako grindam i radim questove da dignem loyaliti onda mogu da stavim na ah, bez da dajem pare? Quote T_T Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feno Posted June 30, 2013 Report Share Posted June 30, 2013 Lojality dizes kupovinom kredita. Sa dolaskom f2pa su ubacili kredite koji su trejdabilni (REX). Kupis rex za platinu, dobijas pored kredita i lojality. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
twisted system Posted July 5, 2013 Report Share Posted July 5, 2013 povratio sam stari acc sad samo još da izlevelujem na 60! xD Quote Granice mogućeg možemo odrediti samo onda, ako ih pređemo odlaskom u nemoguće. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zmaychek86 Posted August 19, 2013 Report Share Posted August 19, 2013 ima li koji nas guild ili barem da ima nasih :D noob warr lvl 16 nije mi interesantno da igram sam :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
syn Posted August 22, 2013 Report Share Posted August 22, 2013 (edited) ima nas 50tak aktivnih @ Zaviel shard (guild name: Kingdom of Irij) raidujemo 10man za sada, skupljamo se za 20man... Edited August 22, 2013 by syn Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anybite Posted October 30, 2013 Report Share Posted October 30, 2013 ima nas 50tak aktivnih @ Zaviel shard (guild name: Kingdom of Irij) raidujemo 10man za sada, skupljamo se za 20man... Koja ste frakcija? Guardians ili Defiants? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Loopy Posted October 30, 2013 Report Share Posted October 30, 2013 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feno Posted October 30, 2013 Report Share Posted October 30, 2013 Glup ti je sheet Lupsteru, fale ti gardijani i difajenti! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anybite Posted October 30, 2013 Report Share Posted October 30, 2013 frakcija (l. frangere lomiti, slomiti, skrhati, fractio lomljenj�)1. deo, otsek, odeljenje; 2. deo neke političke stranke (levičari, desničari) koji se u izvesnim pitanjima razilaz sa shvatanjem celine, krilo, grupa jednomišljenika; 3. hemijski: tvar izdvojena precipitacijom ili kristalizacijom;matematički: razlomak. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Loopy Posted October 30, 2013 Report Share Posted October 30, 2013 Priznajem, zaista se kod nas kaze frakcija. Mada mi i dalje zvuci "pogresno" :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anybite Posted October 31, 2013 Report Share Posted October 31, 2013 Priznajem, zaista se kod nas kaze frakcija. Mada mi i dalje zvuci "pogresno" :) Elem, igrao sam na nekom serveru, vidim da su ga ugasili i sad imam 20% buff na sve i svasta. Poceo ponovo da igram i sad sam lvl 10 cleric healer na Zaviel-u. Jos samo da navatam neki nas guild. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts