Jump to content

MAJICE 2013 - GLASANJE!

MAJICE 2013 - GLASANJE  

89 members have voted

1. 1. Za koje ćete majice glasati ove godine ZOMG!!??

Recommended Posts

Hm, kako se niko nije setio da stavi mozda majicu na ovu temu....

edit, ništa, malopre mi sindovala slika...

Inače ajte ljudi, jebo vaas pejb, dajte da se proguraju malo neke od ovih inovativnih, a ima stvarno do jaja dizajna...

Edited by Савовски

У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. 
Радоје Домановић - "Страдија" 1902. -

ahaha, haron carrier sabija:)

I am honored, зато што ми је то најомиљенији, ставио томоса па се ложи:) Мада, овако на мајици, пиксел ми се чини бољи него што сам мислио, а онај халфлајф изгледа грђе него кад је само слика... well...

Ове са игрицама и комп триповима нису моја шоља чаја, али ми се ФАП издваја као царска мајица:)

Овај Дуљо ми некако није дуљаст, ваљда дизајн, шта ли. Не личи ми на мене:) Али сам свакако почаствован собом на мајици!

Што се мене тиче, ФАП убедљиво, па онда рецимо она два рура (15 и 15-2).

(кад бих био шејмлес, гласо бих за пиксел Харона и можда керијер Харона, ал то је лични трип јер ми је Харон дијете, па нећу)

едит:

оверићу и хејт анлимитед, готивно је ДИСКРЕТАН ДИЗАЈН:)

• Downvote (-1) 1

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)

Ona Hejt Anlimited toliko rula da MORATE da je radite   o/

Ali ne na onoj ghay crvenoj majici  plox  :*

Edited by fatboy

Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије!

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...