Doolio Posted April 28, 2013 Report Share Posted April 28, 2013 kemp>>>svemir... a iz iste su ere :D Па није, Родман је суверен у рибаунд бурст демиџу на мајицама јер је радио САМО ТО 90% каријере. Чак је и бурстнији од Чемберлејна рецимо, иако га овај дере у скоковима. Кемп је олраунд стока, он је исто кошаркаш, а не ''онај шарени што скаче''. brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted April 28, 2013 Author Report Share Posted April 28, 2013 Opa, i Choigy upisao FON :D danas izrazi, sutra IT Guru blog! 1 pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted April 28, 2013 Report Share Posted April 28, 2013 nije ovde čak ni slaganje u pitanju, ja kapiram šta Duljo pričaš (pišeš) i slažem se, Odri je vrelo govno u urbanom/hipster internet okruženju već neko vreme ali Merlinka širi poruku dalje i šire. Plus je Odri umrla od starost/raka, dok je Merlinka umrla od pajda/lekova/ubila je CIA jer gurala Kenedi kite gde ne treba. Da ne pričam što se redovno goišnje javi dvoje, troje ljudi koji su u fazonu "omg, riba mi je bacila SSI majicu" ili tako nešto, a ovako bi veoma lagano mogao da objasniš da svako ko ceni Merlinku kao neki simbol ženstvenosti smatra da su onda sve žene primačice milion kuraca, komanke itd. Капирам, али сам у фазону зашто бити ЕА, Мајкл Беј и Спилберг кад се не ради о пројекту толике величине. Зашто онда не бити цар:) Нису у рур упрте очи свијета, нити имамо Доналда Трампа за инвеститора, па да гледамо по reach триповима, а не по прст у око триповима:) Ја капирам да моја баба не зна за Родмана, а зна за Џордана, па бих опет ставио Родмана на рибаунд тематску мајицу, јебеш моју бабу, мени је до јаја:) brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted April 28, 2013 Report Share Posted April 28, 2013 Da ne pričam što se redovno goišnje javi dvoje, troje ljudi koji su u fazonu "omg, riba mi je bacila SSI majicu" ili tako nešto, omfg. ja sam za to da se napravi spisak tih ljudi i da im se zabrani kupovina ssi majica zauvek! 1 Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted April 28, 2013 Author Report Share Posted April 28, 2013 Капирам, али сам у фазону зашто бити ЕА, Мајкл Беј и Спилберг кад се не ради о пројекту толике величине. Зашто онда не бити цар:) tu nemamo ni ti ni ja odgovor već će glasanje na kraju reći svoje :Domfg. ja sam za to da se napravi spisak tih ljudi i da im se zabrani kupovina ssi majica zauvek! realno bih bacio ribu za tom majicom samo zbog retardluka, a ne materijalne vrednosti ali ne bih zabranio ikome da kupuje. Jedne mu godine baci, možda će sledeće on nju! pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted April 28, 2013 Report Share Posted April 28, 2013 Океј: ЉУДИ, НЕМОЈТЕ БИТИ МАЈКЛ БЕЈ, ОВО НИЈЕ ПРОЈЕКАТ ТИХ РАЗМЕРА! Мислим лол, па цео разговор онда нема смисла, гласање ће да покаже у сваком случају 1 brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted April 28, 2013 Author Report Share Posted April 28, 2013 Мислим лол, па цео разговор онда нема смисла, гласање ће да покаже у сваком случају pa zar nije uvek tako nekako :D ali je uvek lepo diskutovati civilizovano :D pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted April 28, 2013 Report Share Posted April 28, 2013 omfg. ja sam za to da se napravi spisak tih ljudi i da im se zabrani kupovina ssi majica zauvek! Заиста преисточно, фасциниран сам том појавом лол. Мислим, сси маја је опенер у најмању руку, а не нешто супротно од тога лол лол лол. Мислим, колики Исток треба да будеш да нешто што те чини занимљивим, недодирљивим, постојаним, привлачном тврђавом, повећава ти курац и јединственост, претвориш у емитер несигурног лезбејства... аух pa zar nije uvek tako nekako :D ali je uvek lepo diskutovati civilizovano :D па зашто онда истичеш фактор да је све ово на нивоу разговора? То знамо и ти и ја и сви остали који су постовали. Мислим, то је граунд левел, сви овде само серендамо зашто мислимо то што мислимо, то је полазна тачка. Па тако ја кажем да ми је Мерлинка Мајкл Беј и да ми то није неки трип, ти можеш да кажеш да то није тако или да јесте али да је то готивно итд. А не ''е па нема везе ионако људи гласају'', па ко први то каже, он је ставио тачку:) 1 brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sarma Posted April 28, 2013 Report Share Posted April 28, 2013 Па није, Родман је суверен у рибаунд бурст демиџу на мајицама јер је радио САМО ТО 90% каријере. Чак је и бурстнији од Чемберлејна рецимо, иако га овај дере у скоковима. Кемп је олраунд стока, он је исто кошаркаш, а не ''онај шарени што скаче''. ja sam zaboravio da napomenem da se slazem sa tobom... cak je rodman super uber mega cool primer... da nosim majicu sa kempovim likom bio bih poprilicno neshvacen u sirem krugu (bez obzira na poruku koja bi bila ispisana)... rodmana bi poznala i moja keva... samo sam hteo da se svi zajedno prisetimo monstruma...Капирам, али сам у фазону зашто бити ЕА, Мајкл Беј и Спилберг кад се не ради о пројекту толике величине. Зашто онда не бити цар:) Нису у рур упрте очи свијета, нити имамо Доналда Трампа за инвеститора, па да гледамо по reach триповима, а не по прст у око триповима:) Ја капирам да моја баба не зна за Родмана, а зна за Џордана, па бих опет ставио Родмана на рибаунд тематску мајицу, јебеш моју бабу, мени је до јаја:) lol moja baka je znala i mailman-a i shrempfa... izbegavala je da nas posecuje u vreme play off-a :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted April 28, 2013 Report Share Posted April 28, 2013 Да, али ако би на мајици било исписано нешто типа ''куцање лол'' или ''alley oop lol", Кемп би био савршен пример објективно, без обзира да ли би мајица била схваћена:) А наравно, на теби је да вагаш између ''схваћености'' и ''адекватности''. brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted April 28, 2013 Report Share Posted April 28, 2013 Volim vas sve, ali dajte više ideja, a manje razglabanja. :-) Inače imam stripoliku ideju za majčicu, sa potpunim twistom na kraju... Valjda ću je napraviti nekad. Zapravo imam dve! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted April 28, 2013 Report Share Posted April 28, 2013 ево нас на марсу жене су им исте нијансе их деле а у глави нису чисте свака систа је иста brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted April 28, 2013 Author Report Share Posted April 28, 2013 (edited) па зашто онда истичеш фактор да је све ово на нивоу разговора? То знамо и ти и ја и сви остали који су постовали. Мислим, то је граунд левел, сви овде само серендамо зашто мислимо то што мислимо, то је полазна тачка. Па тако ја кажем да ми је Мерлинка Мајкл Беј и да ми то није неки трип, ти можеш да кажеш да то није тако или да јесте али да је то готивно итд. А не ''е па нема везе ионако људи гласају'', па ко први то каже, он је ставио тачку:) zato što uvek ima i onih koji to ne skapiraju i misle da je ovo sada lobiranje, TIM A vs. TIM B, Tim Merlinka vs. Tim Odri i onda sve ovo može da se pretvori u diskusiju o nečemu pedesetom na narednih 20 strana. A i kad si sam svestan da će glasanje sve reći, što si onda uopšte započinjao ikakvu polemiku, umesto da iskuliraš i naposletku glasaš za svoj izbor. Ovo je retoričko pitanje. Volim vas sve, ali dajte više ideja, a manje razglabanja. :-) ovo. Dajte još neke izbore, predloge itd. Edited April 28, 2013 by CheighLee pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted April 28, 2013 Report Share Posted April 28, 2013 о брате. Па зато што серендамо коме се шта свиђа. Као што радимо на икс топика. Форум ово оно. О јеботе. Господине ''ја нисам писао своје утиске и размишљања''. рофл. brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted April 28, 2013 Author Report Share Posted April 28, 2013 Pa možda sam ja hteo na fin način da kažem "Duljo dosta polemike, ajmo dalje.", da ne budem nekulturan :D pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
zexon Posted April 28, 2013 Report Share Posted April 28, 2013 dodajte i trecu personu, recimo cecu :D 1 Kad se rodimo, tad placemo, jer smo na veliku pozornicu budala stupili. - W. Shakespeare Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted April 28, 2013 Report Share Posted April 28, 2013 Е саћу да напишем највећи вот на свету зашто је боља Одри и оборићу базу и форум11 мислим лол 2 brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted April 28, 2013 Author Report Share Posted April 28, 2013 Pa kad zapretiš tako vanserijski, ne mogu da odbijem. Ali samo ako bude duže od Evangeliona, nestrpljivo čekam(o)! pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post brue Posted April 28, 2013 Popular Post Report Share Posted April 28, 2013 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted April 28, 2013 Report Share Posted April 28, 2013 odlična ideja za babuške, samo što nije PROEVROPSKA!11ONE Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
brue Posted April 28, 2013 Report Share Posted April 28, 2013 (edited) па добро, верзија два би била са: swe su ist4! ил шта беше користе већ за који знак оне дебилке са фејса... Edited April 28, 2013 by brue Link to comment Share on other sites More sharing options...
strokan Posted April 28, 2013 Report Share Posted April 28, 2013 (edited) Ова прва Доцина са Мерилинком је победила Edited April 28, 2013 by штрокан Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 28, 2013 Report Share Posted April 28, 2013 Па како сад то, мени је боља варијанта са Одри, из истог разлога лол Мени је Одри хипстеркултнија од Мерлинке:) Па мени некако баш зато Одри боља, Мерлинка је мултиклас и јесте, има АоЕ, али Одри је тунел-класа и де удари ту трава не расте:) i meni je odri bolja zbog tog tripa i ona mi je prva pala na pamet kada sam uzeo da radim. ^what they said. Link to comment Share on other sites More sharing options...
strokan Posted April 28, 2013 Report Share Posted April 28, 2013 (edited) Ево још једна идеја од мене Е сад, ја бих ту нашао неког другог пијанца (инб4). Нисам могао да нађем бољег на нету, а да сам направим нумем Edited April 28, 2013 by штрокан Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 28, 2013 Report Share Posted April 28, 2013 Ja sam skroz iznenađen nivoom do kojeg su duljo i čili otišili u diskusiji nečeg tako "običnog" :) ono, igraju na ivici "svađe" :) I meni je inače Odri bolji fazon, ali ajd' videćemo. Imam ja neke SSI ideje, samo dok vidim kako da ih pretvorim u delo. A inače ovo brue-ovo mi se dopada isto :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts